Libnet.ro
watchshop.ro

21:30

O noua alerta alimentara in Romania. Traditionala toba de porc, retrasa de la vanzare din cauza contaminarii cu o bacterii

Antena3 Antena3,
O noua alerta alimentara in Romania. Traditionala toba de porc, retrasa de la vanzare din cauza contaminarii cu o bacterii

Carrefour Romania a decis retragerea de la comercializare a tobei de porc Drag de Romania, produsa de societatea Marcel SRL, ca urmare a evidentierii prezentei bacteriei Listeria monocytogenes. Anuntul a fost facut joi, de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). continuă pe Antena3

Alerta alimentara la Carrefour Romania. Produsul a fost retras de urgenta, nu il mancati

E alerta alimentara la Carrefour Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarketuri din tara. Un anumit produs a fost retras de urgenta de la comercializare. Acest lucru s-a mentionat intr-o informare publicata azi de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Iata ce produs a fost retras de la raft .

Bacterie descoperita intr-un produs de la raft. Alerta alimentara: nu consumati asa ceva!

A fost descoperita o bacterie intr-un produs de la rafturile unui supermarket iubit de romani! Toti clientii sunt rugati sa aduca alimentul inapoi pentru contravaloarea acestuia. Nu este nevoie prezentarea bonului. Alerta alimentara: un nou produs a fost scos de la raft Producatorul unei creme de pastrav a notificat ANSVA ca urmeaza sa retraga de .

Republica Ceha inaspreste conditiile de intrare pentru cetateni din noua teritorii, inclusiv Romania

Autoritatile cehe au decis sa inaspreasca restrictiile pentru calatori proveniti din Germania, Danemarca, Liechtenstein, Islanda, Andorra, Romania, Spania, Insulele Canare si Madeira, dupa cresterea pronuntata a noilor cazuri de covid din aceste tari si insule din ultimele saptamani, informeaza Prague Morning.

carturesti.ro

actualitate, 21:30

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1544 seconds )