Libnet.ro
watchshop.ro

13:00

O noua transa de Redemsivir a fost distribuita in spitale cu pacienti COVID

Adevărul Adevărul,
O noua transa de Redemsivir a fost distribuita in spitale cu pacienti COVID

Ministerul Sanatatii a ajuntat, joi, ca a distribuit o noua transa de Remdesivir in spitalele cu paturi care au in tratament pacienti COVID. Medicamentul a ajuns in 49 de spitale din Romania si se va folosi pe bolnavii cu forme medii de boala. continuă pe Adevărul

O noua transa de Remdesivir, distribuita in spitalele COVID. Medicamentul a ajuns in 98 de spitale din tara

Ministerul Sanatatii a distribuit o noua transa de Remdesivir in spitalele care trateaza pacienti infectati cu SARS-Cov-2. Medicamentul a ajuns in 98 spitale din toata tara pentru tratarea pacientilor cu forme medii de COVID-19.

CNCAV: O noua transa de vaccin anti-COVID de la compania Moderna va sosi in tara

O noua transa de vaccin de 355. 200 doze de la compania Moderna va sosi vineri in Romania, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

O noua transa de vaccinuri anti-COVID de la Pfizer soseste joi in Romania

O noua transa de vaccinuri anti-COVID, ale companiei Pfizer BioNTech soseste joi in Romania. Cele peste 300. 000 de doze vor fi livrate pe cale aeriana si vor ajunge pe Aeroportul Otopeni, anunta CNCAV. Cele .

CNCAV: O noua transa de vaccin produs de Pfizer BioNTech ajunge astazi in tara

O noua transa de vaccin - 303. 030 de doze - de la compania Pfizer BioNTech va sosi astazi in tara, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19, potrivit Agerpres.

Ministerul Sanatatii a distribuit o noua transa de Remdesivir in spitalele cu pacienti infectati cu SARS-Cov-2

Ministerul Sanatatii a anuntat, astazi, ca a distribuit o noua transa de 5. 692 de flacoane de Remdesivir in unitatile sanitare cu paturi care au in tratament pacienti infectati cu SARS-CoV-2.

O noua transa de vaccin Pfizer BioNTech soseste joi in tara. Cate doze de vaccin anti-COVID mai sunt disponibile in Romania

O noua transa de vaccin produs de Pfizer BioNTech, de peste 303. 000 de doze, ajunge joi in Romania, informeaza Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea CNCAV). in prezent in Romania sunt disponibile pentru vaccinarea populatiei circa 3,7 milioane de doze de vaccin anti-COVID, cele mai multe de la compania Pfizer.

Ungaria va prelua din Romania 50 de pacienti COVID-19

Romania nu se mai descurca singura in aceasta criza sanitara a valului 4. Sectiile ATI sunt depasite si am cerut ajutor extern. Ungaria va prelua 50 de pacienti COVID-19 care au nevoie de terapie intensiva, a declarat miercuri ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, citat de Reuters. Szijjarto a spus ca cele 50 de persoane .

Marturia emotionanta a unui medic de la Maternitatea Bucur: Ar merita ca fiecare dintre noi sa lucreze macar o garda numai cu pacienti COVID. Cu siguranta, am deveni mai buni

Manuela Predila, medic primar obstetrica-ginecologie la Maternitatea Bucur din Capitala, a postat pe Facrebook un mesaj emotionant in care povesteste ce inseamna ingrijirea gravidelor cu COVID-19, ce inseamna treci prin salile de nasteri si sa vezi cum se degradeaza starea mamei si a fatului si intri in urgenta sa scoti un prematur pentru a da o sansa ambilor. Concluzia ei: Ar merita ca fiecare dintre noi sa lucreze macar o garda numai cu pacienti COVID. Cu siguranta atunci ne am intelege mai bine unii pe altii. Si cu siguranta am deveni mai buni.

Ungaria va prelua din Romania 50 de pacienti COVID-19 care necesita tratament la ATI

Ungaria va ajuta Romania sa trateze 50 de pacienti COVID-19 care au nevoie de terapie intensiva, a declarat astazi ministrul de externe ungar Peter Szijjarto.

Ministerul Sanatatii a distribuit spitalelor o noua transa de Remdesivir. Peste 5.600 de flacoane au ajuns in 98 de spitale

Ministerul Sanatatii anunta, miercuri, ca a continuat aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare asigurarii asistentei medicale a pacientilor cu COVID-19, fiind distrbuite catre 98 de spitale peste 5. 600 de flacoane de Remdesivir.

carturesti.ro

actualitate, 13:00

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )