Libnet.ro
carturesti.ro

13:45

Noul ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu a fost ofiter Doi sun sfert - PressOne

Hotnews Hotnews,
 Noul ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu a fost ofiter Doi sun sfert - PressOne

Adrian Chesnoiu PSD), ministrul desemnat al Agriculturii in Cabinetul Ciuca, a lucrat pana in urma cu zece ani ca ofiter de informatii in serviciul secret al Ministerului Afacerilor Interne MAI), cunoscut publicului sub denumirea de Doi sun sfert, care vine de la vechea denumire de UM 0215, scrie PressOne. continuă pe Hotnews

Adrian Chesnoiu a trecut lejer de votul in comisiile reunite: 24 de voturi pentru si 6 impotriva

Dupa o sedinta de audiere care a durat peste o ora si jumatate, propunerea pentru ministru al Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a trecut cu bine de audieri, fiind votat cu 24 de voturi pentru si 6 impotriva. Putini au fost cei care sa-i puna intrebari dificile, doar reprezentantii USR incercand sa afle programele detaliate cu privire la planurile pe care Adrian Chesnoiu le are referitor la viitorul agriculturii.

Doua masuri prioritare in contextul COVID, anuntate de catre Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatatii

Alexandru Rafila, noul ministru al Sanatati, a stabilit prioritatile, in contextul crizei COVID. Deputatul PSD a anuntat joi, ca este nevoie de doua masuri prioritare. Una se refera la dezvoltarea sistemului de asistenta medicala ambulatorie, .

Adrian Porumboiu, fost central: Arbitrii? Ca ministrii! Te doare capul!

Adrian Porumboiu, fost arbitru, fost finantator al FC Vaslui, om de afaceri, face o paralela intre arbitrajul din Liga 1 si Executivul din Romania: in politica ajung cei care stiu ce fund sa pupe si cand sa-l pupe; in arbitraj, cei alesi fara sa se tina cont de criterii de moralitate.

Alexandru Rafila (PSD), noul ministru al Sanatatii: De 30 de ani, sistemul se tot depolitizeaza. O sa vedeti ca prin ce spun si ce voi face eu, acest lucru se va intampla cu adevarat (VIDEO)

Deputatul PSD Alexandru Rafila a preluat, joi, mandatul de ministru al Sanatatii de la Cseke Attila UDMR). Cu aceasta ocazie, Rafila a tinut sa garanteze ca va depolitiza sistemul sanitar. Ironic, acesta a remarcat faptul .

watchshop.ro

actualitate, 13:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1602 seconds )