Libnet.ro
watchshop.ro

14:00

Novak Djokovic a fost retinut sambata dimineata de autoritatile de la Melbourne

B1 TV B1 TV,
Novak Djokovic a fost retinut sambata dimineata de autoritatile de la Melbourne

Novak Djokovic a fost retinut de Politia de Frontiera australiana in noaptea de vineri spre sambata. Jucatorul sarb a fost interogat dupa ce Ministrul Imigratiei a decis ieri sa ii retraga viza, in ciuda deciziei . continuă pe B1 TV

Saga Novak Djokovic: Cat de persecutat e, de fapt, Nole de autoritatile australiene? Ce nu stia la intrarea in tara: Ministrul imigratiei are puteri dumnezeiesti

Pentru oamenii care privesc de la distanta, tratarea lui Novak Djokovic de catre oficialii australieni responsabili de imigratie ar putea parea dura. insa este in linie cu strategia tarii din ultimele doua secole, scrie Associated Press. Ce scrie presa din Serbia despre cazul Djokovic: Va bateti joc de Novak si de intreaga noastra natie Suparare mare pentru caricaturile din Charlie HebdoViza lui Novak Djokovic, anulata de autoritatile australiene - Liderul ATP se va intoarce in detentia pentru imigranti, iar cazul a fost mutat la o alta instanta.

Novak Djokovic a fost sambata dimineata de autoritatile de la Melbourne

Novak Djokovic a fost retinut de Politia de Frontiera australiana in noaptea de vineri spre sambata. Jucatorul sarb a fost interogat dupa ce Ministrul Imigratiei a decis ieri sa ii retraga viza, in ciuda deciziei .

Cazul Novak Djokovic: Ultimele noutati de la Melbourne - Presiune mare pe Guvernul australian: Cum conduceti voi tara? Este un dezastru

Guvernul australian, aflat sub presiune din cauza situatiei legate de Novak Djokovic, a precizat, vineri, ca va ramane ferm in privinta regulii de interzicere a intrarii in tara a persoanelor nevaccinate. insa decizia sa cu privire la expulzarea sau neexpulzarea liderului ATP se lasa asteptata, noteaza AFP.

Novak Djokovici a fost retinut din nou de fortele australiene de frontiera

Novak Djokovici a pierdut un nou meci cu statul australian. Sarbul a fost din nou retinut de fortele australiene de frontiera, dupa ce i-a fost ridicata viza de intrare in tara, a doua oara in decurs de o saptamana.

Victima cazului Novak Djokovic a fost expulzata din Australia. Ce solicita jucatoarea ceha

Victima cazului Novak Djokovic a fost expulzata din Australia. Situatia liderului ATP a creat si victime colaterale. Aflata in aceeasi situatie cu cea a campionului sarb, jucatoarea din Cehia, Renata Voracova, specialista la dublu, a fost deja expulzata de autoritatile australiene. Ea a apucat sa joace chiar si un meci, in cdrul Melbourne Summer Set .

Australia amana expulzarea lui Novak Djokovic. Sarbul, lasat liber pana sambata dimineata

Autoritatile australiene au convenit sa amane deportarea lui Novak Djokovic, a confirmat, vineri, Stephen Lloyd, reprezentantul in instanta al guvernului.

Deportarea lui Novak Djokovic a fost amanata. Sportivul intra in detentie sambata

Australia a fost de acord sa amane deportarea lui Novak Djokovic, a declarat vineri un oficial alguvernului, dupa ce avocatii sportivului au insistat si au facut presiuni ca acesta sa fie lasat sa joace la Australian Open. Cazul sau a ajuns din nou in instanta si va fi discutat abia luni seara. intre timp, Nole va .

Viza lui Novak Djokovic a fost anulata

Ministrul Imigrarii, Alex Hawke, si-a folosit puterea pentru a anula viza lui Novak Djokovic, in timp ce avocatii acestuia se pregatesc sa depuna o actiune imediata impotriva deciziei.

Documente: Motivele pentru care viza lui Djokovic a fost anulata a doua oara. Autoritatile australiene renunta la argumentul pentru care viza sarbului a fost anulata initial!

Novak Djokovic a fost retinut sambata dimineata si trimis in detentie inapoi la hotelul de imigranti. El va afla duminica dimineata daca avocatii vor reusi sa ii recastige viza de intrare in Australia. intre timp, au aparut documentele care arata motivele din spatele anularii vizei sale de catre Ministerul de Imigratie din Australia. Acestea arata ca viza sa a fost a doua oara anulata pe baza altor argumente, diferite de cele careau condus la prima anulare. in plus, autoritatile recunosc indirect ca motivele invocate pentru a anula prima oara viza sa nu stau in picioare, nefiind folosite in motivatia a doua de anulare. Pe scurt spus, viza sarbului nu ar fi trebuit sa fie anulata sub pretextul gasitla vama, iar acum ar fi avut-o fara nicio problema.

FOTO Novak Djokovic s-a intors in hotelul de carantina - Cand va fi luata o decizie finala in cazul sarbului

Novak Djokovic se afla, de sambata dimineata, din nou in custodia fortelor australiene de frontiera, iar prima audiere in instanta in cadrul contestatiei depuse de avocatii liderului mondial la a doua decizie de a i se anula viza de intrare in tara a fost scurta si s-a incheiat, informeaza The Age.

carturesti.ro

actualitate, 14:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1499 seconds )