Libnet.ro
carturesti.ro

08:00

Novak Djokovic a fost sambata dimineata de autoritatile de la Melbourne

B1 TV B1 TV,
Novak Djokovic a fost sambata dimineata de autoritatile de la Melbourne

Novak Djokovic a fost retinut de Politia de Frontiera australiana in noaptea de vineri spre sambata. Jucatorul sarb a fost interogat dupa ce Ministrul Imigratiei a decis ieri sa ii retraga viza, in ciuda deciziei . continuă pe B1 TV

Novak Djokovic a fost retinut sambata dimineata de autoritatile de la Melbourne

Novak Djokovic a fost retinut de Politia de Frontiera australiana in noaptea de vineri spre sambata. Jucatorul sarb a fost interogat dupa ce Ministrul Imigratiei a decis ieri sa ii retraga viza, in ciuda deciziei .

Novak Djokovic, out din Australia! Campionul sarb va fi interogat de autoritatile pentru imigratie

Novak Djokovic, out din Australia! Campionul sarb a primit, vineri, decizia ministrului Imigrarii din guvernul federal, Alex Hawke. Acesta a anuntat ca a hotarat sa ii anuleze, din nou, viza campionului sarb. Numarul 1 ATP reprimise dreptul a de intra in Australia prin sentinta unei instante, dar ministrul Imigrarii are puterea legala de a trece .

Cazul Novak Djokovic - De ce intarzie autoritatile australiene o decizie in privinta posibilei expulzari a liderului mondial

Joi 13 ianuarie) ar fi trebuit sa fie ziua in care autoritatile australiene sa anunte decizia in cazul Novak Djokovic. Acest lucru nu s-a intamplat, iar jurnalistii de la The Age au venit cu o explicatie. intre timp, liderul mondial si-a aflat adversarul din turul intai, la Melbourne avand loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs.

Victima cazului Novak Djokovic a fost expulzata din Australia. Ce solicita jucatoarea ceha

Victima cazului Novak Djokovic a fost expulzata din Australia. Situatia liderului ATP a creat si victime colaterale. Aflata in aceeasi situatie cu cea a campionului sarb, jucatoarea din Cehia, Renata Voracova, specialista la dublu, a fost deja expulzata de autoritatile australiene. Ea a apucat sa joace chiar si un meci, in cdrul Melbourne Summer Set .

Australia amana expulzarea lui Novak Djokovic. Sarbul, lasat liber pana sambata dimineata

Autoritatile australiene au convenit sa amane deportarea lui Novak Djokovic, a confirmat, vineri, Stephen Lloyd, reprezentantul in instanta al guvernului.

De ce se amana expulzarea lui Novak Djokovic din Australia. Ce pregatesc procurorii la Melbourne

De ce se amana expulzarea lui Novak Djokovic din Australia. Campionul sarb ar fi trebuit sa primeasca, joi, decizia finala privind ramanerea sau expulzarea sa din tara de la Antipozi. Dar lucrurile s-au amanat pentru inca o zi, cel putin. Numarul 1 ATP are probleme cu mai multe acuzatii ce i se aduc in legatura .

Cazul Novak Djokovic: Ultimele noutati de la Melbourne - Presiune mare pe Guvernul australian: Cum conduceti voi tara? Este un dezastru

Guvernul australian, aflat sub presiune din cauza situatiei legate de Novak Djokovic, a precizat, vineri, ca va ramane ferm in privinta regulii de interzicere a intrarii in tara a persoanelor nevaccinate. insa decizia sa cu privire la expulzarea sau neexpulzarea liderului ATP se lasa asteptata, noteaza AFP.

Deportarea lui Novak Djokovic a fost amanata. Sportivul intra in detentie sambata

Australia a fost de acord sa amane deportarea lui Novak Djokovic, a declarat vineri un oficial alguvernului, dupa ce avocatii sportivului au insistat si au facut presiuni ca acesta sa fie lasat sa joace la Australian Open. Cazul sau a ajuns din nou in instanta si va fi discutat abia luni seara. intre timp, Nole va .

Viza lui Novak Djokovic a fost anulata

Ministrul Imigrarii, Alex Hawke, si-a folosit puterea pentru a anula viza lui Novak Djokovic, in timp ce avocatii acestuia se pregatesc sa depuna o actiune imediata impotriva deciziei.

FOTO Novak Djokovic s-a intors in hotelul de carantina - Cand va fi luata o decizie finala in cazul sarbului

Novak Djokovic se afla, de sambata dimineata, din nou in custodia fortelor australiene de frontiera, iar prima audiere in instanta in cadrul contestatiei depuse de avocatii liderului mondial la a doua decizie de a i se anula viza de intrare in tara a fost scurta si s-a incheiat, informeaza The Age.

watchshop.ro

actualitate, 08:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1698 seconds )