Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nucleara Asn

Libnet Ro
Incendiu la o uzina care contine uraniu, in Franta: Nicio substanta radioactiva nu a fost afectata

Incendiu la o uzina care contine uraniu, in Franta: Nicio substanta radioactiva nu a fost afectata

Organismul francez de supraveghere nucleara ASN a declarat miercuri ca nu a gasit urme de radiatii nucleare dupa ce a izbucnit un incendiu la o uzina care contine uraniu in sud-estul.

Un incendiu a izbucnit la o uzina care contine uraniu in sud-estul Frantei

Organismul francez de supraveghere nucleara ASN si-a activat centrul de urgenta dupa ce a izbucnit un incendiu la o uzina care contine uraniu in sud-estul Frantei, administrata de unitatea Framatome a EDF. Incendiul, potrivit informatiilor transmise catre organismul de supraveghere, este sub control, a precizat ASN, dar a adaugat ca acest lucru nu a fost .

Incendiu la o unitate cu uraniu din Franta: a fost activat centrul de urgenta

Autoritatea pentru Siguranta Nucleara ASN) din Franta si-a activat centrul de urgenta, in urma declansarii unui incendiu la o instalatie care contine uraniu, operata de compania Framatome a EDF in sud-estul Frantei.

Incendiu la o uzina care contine uraniu in sud-estul Frantei

Organismul francez de supraveghere nucleara ASN si-a activat centrul de urgenta dupa ce a izbucnit un incendiu la o uzina care contine uraniu in sud-estul Frantei, administrata de unitatea Framatome a EDF.

Incendiu la o uzina de imbogatire a uraniului din Franta: Nu exista urme de radiatii - UPDATE

Autoritatea de supraveghere nucleara a Frantei, ASN, a declarat miercuri ca nu a gasit urme de radiatii nucleare dupa ce a izbucnit un incendiu la o uzina care continea uraniu din sud-estul Frantei, condusa de unitatea EDF Framatome, relateaza Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1433 seconds )