Libnet.ro
UNICEF

07:45

Oamenii de stiinta au descoperit cel mai mare vulcan de pe planeta

Adevărul Adevărul,
Oamenii de stiinta au descoperit cel mai mare vulcan de pe planeta

Mauna Loa nu mai este detinatorul acestui titlu, fiind detronat de un vulcan urias, descoperit in apropiere de Hawaii. continuă pe Adevărul

VIDEOCONFERINTA BURSA ANTREPRENORIAT FARA GEN TANASE STAMULE, CONSILIER DE STAT: Cel mai mare risc al crizei - lipsa increderii consumatorului

Cel mai mare risc al crizei actuale, generate de pandemia de coronavirus, nu este cel financiar, ci al lipsei de incredere a consumatorului, potrivit domnului Tanase Stamule, consilier de stat pe economie in cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Emmanuel Macron vrea ca Franta sa devina cel mai mare producator european de automobile ecologice

Presedintele Emmanuel Macron a declarat marti ca vrea sa faca din Franta cel mai mare producator european de automobile ecologice, prin stimularea constructorilor auto sa isi repatrieze productia de peste hotare si sa dezvolte noi modele pe teritoriul francez, transmite Reuters.

Rusia inregistreaza cel mai mare bilant zilnic al mortilor din cauza Covid-19

Rusia a anuntat marti 174 de morti din cauza covid-19 in ultimele 24 de ore - cel mai mare bilant zilnic al deceselor de la inceputul epidemiei, relateaza Reuters.

Brazilia a inregistrat un nou varf al contaminarilor cu noul coronavirus. Cel mai mare oras al Americii de Sud iese din izolare

Brazilia a inregistrat un nou varf al contaminarilor cu noul coronavirus n ultimele 24 de ore, in timp ce Sao Paulo, cel mai populat oras din America de Sud si centrul financiar al tarii, iese din izolarea impusa de criza sanitara provocata de Covid-19.

P Ireal.ro. Va fi bine pe 1 Iunie |AQUA Carpatica Kids va invita la cel mai mare eveniment virtual, in premiera in Romania

Micile mari victorii continua. AQUA Carpatica Kids le sustine. De 1 iunie, va fi bine. Ziua Copilului este in fiecare an o zi speciala atat pentru copii, cat si pentru cei mari care nu au uitat niciodata bucuria copilariei. insa, anul acesta, va propunem sa sarbatorim 1 Iunie altfel.

Coronavirus: Coreea de Sud ar putea sa fie nevoita sa reintroduca distantarea sociala, dupa ce a inregistrat cel mai mare bilant zilnic al cazurilor din ultimele 50 de zile

Coreea de Sud ar putea sa fie nevoita sa reintroduca masuri de distantare sociala, care au fost relaxate in aprilie, a declarat directorul Centrului pentru Controlul si Preventia Bolilor, relateaza The Guardian.

Romanii, disperati sa se angajeze dupa izolare: ce s-a intamplat pe cel mai mare site de locuri de munca

In contextul in care s-au relaxat restrictiile de circulatie dupa pandemie, un numar semnificativ de romani isi cauta de lucru, iar statisticile sunt uimitoare. in Romania, eJobs este cea.

Coerea de Sud se confruta cu cea mai mare crestere a numarului de cazuri COVID-19 din ultima luna

Correa de Sud a inreigistrat astazi cel mai mare numar de cazuri de infectie cu COVID-19 din ultima luna si jumatate.

Cel mai batran barbat din lume este roman: Am primit cu emotie vestea cea mare

Dumitru Comanescu a devenit cel mai batran barbat de pe planeta. Are 111 ani si 7 luni si locuieste in Bucuresti. Dumitru Comanescu a primit distinctia de la Cartea Recordurilor, dupa decesul.

Un roman este cel mai batran barbat din lume. Dumitru Comanescu tocmai a preluat acest titlu, la varsta de 111 ani si 202 zile

Dumitru Comanescu a devenit joi, oficial, cel mai batran barbat din lume, dupa decesul britanicului Robert Weighton, care, la 112 ani, era cel mai longeviv barbat de pe planeta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )