Libnet.ro
UNICEF

06:30

Oana Lis, in stare de soc. Ce a patit chiar azi: Trebuie sa fii tare nefericita sa poti sa faci asa ceva

Playtech Playtech,
Oana Lis, in stare de soc. Ce a patit chiar azi: Trebuie sa fii tare nefericita sa poti sa faci asa ceva

Oana Lis este in stare de soc. Dupa ce nu a mai fost in lumina reflectoarelor pentru o bucata de vreme, iata ca acum sotia lui Viorel Lis a fost atacata, fara mila, pe retelele de socializare. Motivul este unul banal. Trebuie sa fii tare nefericita sa poti sa faci asa ceva. Ce a patit . continuă pe Playtech

Catalin Maruta, out de la propria sa emisiune. Cu cine il va inlocui PRO TV chiar azi

Pe 30 ianuarie vestea infectarii lui Catalin Maruta cu COVID-19 venea ca un soc. in acelasi context se confirma infectarea a Andrei si a fetitei acestora, singurul neinfectat fiind baietelul celor doi. Ulterior s-a confirmat si infectarea acestuia. Din momentul anuntului Catalin Maruta intra in carantina, iar emisunea sa de la PRO TV era prezentata .

I-a eliberat din functie chiar azi. Klaus Iohannis a semnat decretele, e oficial

Prin mai multe decrete semnate astazi de Klaus Iohannis vor iesi la pensie mai multi magistrati din sistemul juridic romanesc. La finele saptamanii trecute, pe 5 februarie Presedintele mai semna alte 11 decrete de eliberare din functie tot pentru magistrati. Trei magistrati vor iesi la pensie incepand de astazi Administratia Prezidentiala a emis un comunicat .

Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard. Ce i-a transmis antrenorul chiar azi

Ianis a reusit inca un gol pentru echipa Rangers, aducand trei puncte in partida cu St. Johnstone. Astfle ca managerul Steven Gerrard l-a laudat pe Ianis Hagi pentru reusita sa in tricou echipei de Ibrox. Ianis Hagi, mesaj clar din partea lui Steven Gerrard Avem foarte multa varietate si foarte multe optiuni. Ati vazut ce .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )