Libnet.ro
UNICEF

07:45

Oana Lis, totul despre cum ii satisface placerile lui Viorel: Nu este nicio rusine

Playtech Playtech,
Oana Lis, totul despre cum ii satisface placerile lui Viorel: Nu este nicio rusine

Oana Lis deja si-a obisnuit fanii cu o naturalete pe care toata lumea a ajuns sa o aprecieze la ea. Aceasta a vorbit recent despre un subiect mai intim, despre cum ii satisface poftele si placerile lui Viorel. Ce face aceasta pentru sotul ei? Cum ii satisface Oana Lis placerile lui sotului sau? Oana Lis . continuă pe Playtech

Oana Lis le ataca pe vedetele care au fost in Maldive. Nu s-a mai putut abtine si a rabufnit

Oana Lis e mai vocala decat niciodata si vine cu declaratii surprinzatoare si pe cat se poate de naturala asa cum si-a obisnuit fanii. Ce spune despre vedetele care au luat cu asalt destinatiile exotice imediat la relaxarea masurilor? Zeci de persoane publice au poposit in Maldive. Oana Lis, atac la adresa vedetelor care au .

Horoscop 2021-2031. Totul despre bani, casatorie si cariera zodiilor, pe urmatorii 10 ani

Ce se arata in horoscop si cum vor fi urmatorii zece ani din punct de vedere astrologic, dar si cum va influenta planeta Saturn omenirea in urmatorii ani. Previziuni pe care oricine trebuie sa le cunosca. inca de la finele anului 2020 a inceput o perioada de schimbari majore care vor avea la nivel mondial.

Totul despre familia lui Navalnii. Cine este sotia lui, de fapt, si cu ce se ocupa fiica lui

Proteste pro-Navalnii in Rusia, Aleksei Navalnii, judecat de urgenta, sotia lui e capul din spatele operatiunii sunt doar cateva dintre subiectele care aduc in vizor familia de disidenti impotriva lui Putin. Familia Navalnii: cine e sotia juristului si cu ce se ocupa fiica sa Yulia, in varsta de 44 de ani, este mama si .

Anuntul zilei pentru cei care s-au vaccinat. Ministerul Sanatatii a stabilit totul despre purtarea mastii

Campanie de vaccinare este in plina desfasurare. Cei de peste 60 de ani sau cu boli cornice sunt pe lista de vaccinare. Daca pana acum nu s-a pus problema obligativitatii mastilor de preotectie dupa vaccinare, astazi Vlad Voiculescu a facut anuntul. Vlad Voiculescu recomanda purtarea mastilor dupa vaccinare Poblema purtarii mastilor de protectie, dupa vaccinare, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )