Libnet.ro
watchshop.ro

20:45

Ce obicei bizar are Olivia Steer. Asa crede ca nu va imbatrani

Playtech Playtech,
Ce obicei bizar are Olivia Steer. Asa crede ca nu va imbatrani

Olivia Steer este des intrebata de doamne si domnisoare ce obiceiuri are pentru tenul impecabil si pentru felul in care se simte. Sotia lui Andi Moisescu sustine ca in felul acesta cel putin o sa incetineasca procesul de imbatranire. Ce face Olivia Steer ca sa nu imbatraneasca? Olivia Steer este fosta jurnalista, dar acum toata . continuă pe Playtech

Ce a spus Olivia Steer dupa ce a fost invitata in emisiunea Adrianei Bahmuteanu. Nu i-a venit sa creada ce a urmat

Olivia Steer a participat vinerea trecuta la emisiunea Adrainei Bahmuteanu, iar azi a publicat pe Facebook un mesaj in care si-a vedeta si-a exprimat uimirea cu privire la reactiile primite din partea publicului. Ce a spus Olivia Steer dupa ce a fost invitata in emisiunea Adrianei Bahmuteanu Olivia Steer a fost invitata Adrianei Bahmuteanu la .

carturesti.ro

actualitate, 20:45

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1632 seconds )