Libnet.ro
UNICEF

08:30

Obligatiunile spaniole au o evolutie mai slaba decat cele italiene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Obligatiunile spaniole au o evolutie mai slaba decat cele italiene

Obligatiunile de stat spaniole au avut, saptamana trecuta, o evolutie mai slaba decat cele italiene, din cauza temerilor legate de o eventuala venire la putere, in Spania, dupa alegerile legislative de anul acesta, a unui partid antiausteritate, asa cum s-a intamplat in Grecia. continuă pe Ziarul Bursa

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vreme mai rece decat normalul perioadei si precipitatii

Regimul termic va fi unul mai rece decat cel obisnuit pentru perioada urmatoare, cu temperaturi maxime ce nu vor depasi 8 grade Celsius si minime in general negative la nivelul intregii tari, se arata in prognoza meteo valabila pentru perioada 9 - 22 februarie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie.

VIDEO: Stelele au aparut in Univers cu 140 de milioane mai tarziu decat se credea

Cercetatorii care lucreaza cu datele obtinute de telescopul spatial european Planck, care a realizat cea mai exacta harta a celei mai vechi lumini din cosmos, au descoperit ca primele stele din Univers au aparut cu 140 de milioane de ani mai tarziu decat se credea, potrivit Mediafax.

Project Phire, urmatoarea protectie de la Corning e mai rezistenta decat cristalul safir

Incercand probabil sa dezminta ideea ca cristalul safir este mult mai andurant decat Gorilla Glass, cei de la Corning au detaliat un nou produs, Project Phire. Majoritatea smartphone-urilor aflate in acest moment pe piata sunt protejate cu un strat foarte subtire de Gorilla Glass. Indiferent daca este vorba de prima, a doua sau a treia [].

Project Phire, urmatoarea protectie de la Corning, e mai rezistenta decat cristalul safir

Incercand probabil sa dezminta ideea ca cristalul safir este mult mai andurant decat Gorilla Glass, cei de la Corning au detaliat un nou produs, Project Phire. Majoritatea smartphone-urilor aflate in acest moment pe piata sunt protejate cu un strat foarte subtire de Gorilla Glass. Indiferent daca este vorba de prima, a doua sau a treia [].

119 noi cazuri de gripa, de patru ori mai multe decat in saptamana precedenta

Alte 119 cazuri de gripa au fost confirmate in intervalul 26 ianuarie-1 februarie, de aproape patru ori mai mult decat saptamana precedenta 30 de cazuri), numarul total de imbolnaviri din acest sezon ajungand.

Varoufakis: Euro, un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia iese / UE ajunge mai rau decat fosta URSS

Euro este un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia iese din zona euro, afirma ministrul grec al Finantelor, Yanis Varoufakis, intr-un interviu acordat unei televiziuni italiene, scrie AFP.

Efectul Clooney: barbatii moderni vor femei mai inalte si mai inteligente decat ei

Celebrul George Clooney a devnit un model pentru barbatii moderni, care cauta acum partenere mai inalte si mai inteligente decat ei, dupa chipul si asemanarea sotiei actorului american, Amal Alamuddin.

Dan Voiculescu: Basescu Traian, un las autentic! mai rau decat un sobolan

Dan Voiculescu, fondatorul Partidului Conservator, scrie pe blog-ul sau ca Traian Basescu nu mai are nimic de demonstrat acestui popor, decat ca este un las. Dupa ce a dovedit acestui popor lipsa de patriotism,.

VIDEO Regele FIFA World Cup. Hagi, mai iubit decat Neymar sau Ronaldo. Cei trei fotbalisti sunt nascuti in aceeasi zi

Ziua de 5 februarie a fost fasta pentru fotbalul mondial. La acea data s-au nascut jucatori fenomenali ca Gica Hagi, Cristiano Ronaldo si Neymar. Marcand aceasta zi, FIFA a dedicat pe contul de Facebook FIFA World Cup o atentie speciala marelui sarbatorit al zilei: Gheorghe Hagi, Regele fotbalului romanesc. El a primit de la fani mai multe like-uri decat vedetele momentului.

Republica Moldova: Prejudiciul intr-un dosar de coruptie, mai mare decat bugetul tarii pentru un an intreg

Ofiterii si procurorii anticoruptie au inceput vineri, 6 februarie, descinderile in cel mai rasunator dosar ce vizeaza scurgerea banilor spre Rusia din bancile moldovenesti, transmite Deutsche Welle. Este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )