Libnet.ro
watchshop.ro

01:05

Octavian Jurma a calculat cat mai dureaza pana ajungem la varful valului 5. Risc major de infectare daca faci asta

Antena3 Antena3,
Octavian Jurma a calculat cat mai dureaza pana ajungem la varful valului 5. Risc major de infectare daca faci asta

Medicul Octavian Jurma afirma ca in urma recordulului de joi, cand au fost 19. 105 cazuri noi de Covid, in debutul saptamanii viitoare ar putea aparea 15. 000 de cazuri noi inca de luni. Suntem, deci, la 2-3 saptamani distanta de varful valului 5, concluzioneaza specialistul. continuă pe Antena3

Octavian Jurma, despre testarea anti-covid-19 din Romania in valul 5 al pandemiei

Octavian Jurma a vorbit despre testarea anti-COVID-19 din Romania. Ce se intampla in valul 5 al pandemiei in tara noastra? Epidemiologul a lansat un nou atac la adresa autoritatilor referitor la gestionarea crizei sanitare. Ce spune specialistul despre situatia actuala? Octavian Jurma, nou atac la adresa autoritatilor: ce spune despre testarea anti-covid-19 din Romania? Epidemiologul .

Octavian Jurma, despre efectele devastatoare generate de valul Omicron. Singurul aspect care a fost neglijat

Octavian Jurma face previziuni sumbre privind numarul de infectari cu Omicron la care va ajunge Romania in scurt timp. Din pacate, epidemiologul sustine ca parerile specialistilor privind gravitatea acestei noi tulpini au fost optimiste, astfel ca rezultatele de pana acum incep sa demonstreze contrariul. Mai mult, medicii trag semnale de alarma privind riscul de imbolnaviri .

Octavian Jurma: Fara negationisti, pandemia era gata din 2020, dupa valul 2. Asa, am ajuns la valul 5

Medicul Octavian Jurma afirma, intr-o postare pe Facebook, ca fara negationisti pandemia ar fi fost incheiata deja din 2020 dupa valul 2. Cu ajutorul lor am ajuns la valul 5 si vor mai fi, sustine cercetatorul.

Octavian Jurma: Saptamana viitoare vom vedea valori zilnice peste 20.000 cazuri noi, iar presiunea pe spitale va fi foarte mare Omicron se dovedeste mai periculos decat Delta pentru copii

Cercetatorul Octavian Jurma estimeaza ca numarul cazurilor noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 va trece de pragul de 20. 000 saptamana viitoare si spune ca s-ar putea depasi chiar si 25. 000, varful prognozei optimiste. La bilantul .

Bogdan Aurescu: Prezenta consolidata pe flancul estic ar trebui sa se produca cat mai curand Ce inseamna asta

Prezenta consolidata a NATO pe flancul estic ar trebui sa se produca cat mai curand, spune ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. El considera ca anunturile presedintilor SUA si Frantei au si un rol important de descurajare in contextul actual de securitate. Reamintim ca presedintele Emmanuel Macron a anuntat ca Franta este dispusa sa trimita trupe pe teritoriul Romaniei in cadrul misiunilor NATO, in timp ce presedintele SUA Joe Biden a spus ca va fi crescuta prezenta militara in Polonia si Romania, in contextul situatiei de la frontierele Ucrainei.

Trucuri utile pentru facturi cat mai mici: cum sa economisesti, in plin val de scumpiri

De mai multe luni, romanii se confrunta cu scumpiri semnificative pe piata de energie electrica si gaze naturale. Pretul facturilor s-a apreciat, de la o luna la alta, iar masurile de sprijin.

carturesti.ro

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1476 seconds )