Libnet.ro

00:05

Octavian Saiu, despre Ion Caramitru: Hamlet, dincolo de teatru, pe scena istoriei

Adevărul Adevărul,
Octavian Saiu, despre Ion Caramitru: Hamlet, dincolo de teatru, pe scena istoriei

Astazi Ion Caramitru va fi inmormantat. Cortegiul cu trupul neinsufletit al artistului Ion Caramitru se va opri, vineri, in jurul orei 12. 00, in fata Teatrului National I. Caragiale. S-a stins o lume. El era o lume, spune profesorul si criticul de teatru Octavian Saiu. continuă pe Adevărul

Ganduri si amintiri despre Ion Caramitru

Ion Caramitru plasa soparle in spectacolele de teatru in care juca in anii 1980. Spre desosebire de alte personalitati ale scenei, nu declama versuri dedicate lui Nicolae Ceausescu. Mari actori precum Radu Beligan, Ion Besoiu si vai!, multi altii au facut astfel de plecaciuni dictatorului sub presiune. in lumea intelectuala in special, Ion Caramitru era considerat un rezistent.

Ion Caramitru, inmormantat vineri, la Cimitirul Bellu, cu onoruri militare

A venit ziua despartirii de Ion Caramitru, actor din galeria de aur, care ne-a parasit duminica, 5 septembrie, la varsta de 79 de ani. Momentul trist a reunit la capataiul sau colegi de teatru, politicieni, prieteni, fete regale si familia greu incercata. Ion Caramitru este inmormantat vineri, 10 septembrie, cu onoruri militare, la cimitirul Bellu din Bucuresti.

inmormantarea lui Ion Caramitru. Cortegiul cu trupul neinsufletit se va opri vineri in fata Teatrului National I. L. Caragiale

Cortegiul cu trupul neinsufletit al artistului Ion Caramitru se va opri, vineri, in jurul orei 12. 00, in fata Teatrului National I. Caragiale, a transmis TNB.

Ioan Onisei, manager interimar al TNB: Cred ca am ajuns sa inteleg nobletea cunoscandu-l pe Ion Caramitru

Ioan Onisei, director general adjunct al Teatrului National Bucuresti, va prelua interimar conducerea institutiei, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de TNB. El a spus intr-o postare ca a ajuns sa inteleaga nobletea cunoscandu-l pe Ion Caramitru.

Ultimul Higgins. Ramas bun, Ion Caramitru!

Ultima data l-am vazut pe Ion Caramitru cantand. Era pe 10 iulie, cand l-a jucat pe profesorul Higgins,in montarea My Fair Ladyde la Teatrul National de Opereta si Musical Ion Dacian, spectacol pe care il semna in calitate de regizor.

Ion Caramitru va fi inmormantat vineri, pe Aleea Actorilor din cimitirul Bellu

Ion Caramitru va fi inmormantat vineri, 10 septembrie, pe Aleea Actorilor din cimitirul Bellu din Capitala, a anuntat marti Teatrul National din Bucuresti, pe care el l-a condus timp de 16 ani.

Ministrul Culturii: Sala Mare a Teatrului National Bucuresti se va numi Sala Ion Caramitru

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anuntat pe Facebook ca Sala Mare a Teatrului National Bucuresti se va numi de acum inainte Sala Ion Caramitru in memoria unei personalitati care a fost vizionar si motor pentru cultura.

Mihai Calin, adevarul despre procesul cu Ion Caramitru, dupa moartea acestuia. Ce se va intampla acum (exclusiv)

Moartea fulgeratoare a marelui actor Ion Caramitru i-a lasat fara cuvinte pe romani. Cunoscuta disputa dintre Mihai Calin si regretatul actor continua si dupa trecerea in nefiinta a maestrului. Care este adevarul din spatele procesului dintre cei doi. Ce se intampla cu procesul dintre Mihai Calin si Ion Caramitru, dupa moartea actorului Ion Caramitru a .

Ce facea Simona Halep cu Ion Caramitru des. Putini romani stiu acest detaliu secret despre relatia lor

Simona Halep a facut declaratii la revenirea in tara dupa US Open 2021. Jucatoarea de tenis 13 WTA) a revenit, marti, 7 septembrie, in Romania, dupa eliminarea din optimile de finala ale Us Open de la New York. intoarsa in tara natala pentru a se pregati pentru cununia civila cu Toni Iuruc, sportiva romanca a .

Alexandru Arsinel, mesaj din spital dupa moartea lui Ion Caramitru. Reactia tulburatoare a marelui actor

Alexandru Arsinel a avut o reactie tulburatoare la aflarea vestii mortii bunului sau prieten, Ion Caramitru. Pe cei doi i-a legat, de altfel, o prietenie de mai bine de cinci decenii, iar vestea trecerii in nefiinta a lui Ion Caramitru l-a afectat profund. Alexandru Arsinel, mesaj din spital dupa moartea lui Ion Caramitru Alexandru Arsinel .

actualitate, 00:05

ştirile zilei

Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )