Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olimpiada Balcanica

Libnet Ro
Romania a obtinut o medalie de aur si 3 de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. Competitia s-a desfasurat online

Romania a obtinut o medalie de aur si 3 de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. Competitia s-a desfasurat online

Romania s-a remarcat la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, castigand o medalie de aur si trei de argint. Romania, medalie de aur la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori O medalie de aur si trei de argint pentru echipa reprezentativa a Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, a anuntat Ministerul Educatiei, pe Facebook.

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Echipa Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori a obtinut o medalie de aur si trei de argint. Competitia a fost organizata de Macedonia de Nord si s-a desfasurat in perioada 25-28 noiembrie 2023.

Elevii romani, performanta mare la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Romania a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. O medalie de aur si trei de argint pentru echipa reprezentativa a Romaniei la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, a anuntat Ministerul Educatiei ME), peFacebook. in perioada 25 28 noiembrie, Macedonia de Nord, cu sprijinul Romaniei, .

Romania a stralucit la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori. O medalie de aur si trei de argint obtinute de tinerii nostri

Romania a stralucit la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori, aducand acasa o medalie de aur si trei de argint, conform anuntului facut de Ministerul Educatiei pe pagina oficiala de Facebook.

Elevii romani au obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori

Romania a obtinut o medalie de aur si trei de argint la Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori.

Aur tricolor la Olimpiada Balcanica de Informatica

Informatica autohtona se mentine la cel mai inalt nivel, iar noua generatie se poate mandri cu rezultate foarte bune la nivel international.

Elevii romani au obtinut primul loc la Olimpiada Balcanica de Informatica

Echipa Romaniei a obtinut locul I, cu doua medalii de aur, una de argint si una de bronz, avand un punctaj cumulat de 1. 963 din 2. 400 posibil la cea de-a XXX-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica, care s-a desfasurat in perioada 29 octombrie 3 noiembrie in Slovenia, la Maribor. Echipa Nationala a Romaniei .

Elevii romani au obtinut locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica |Ministerul Educatiei: Echipa nationala a dominat categoric competitia

Elevii romani au obtinut locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica, cu un punctaj cumulat de 1. 963 de puncte din 2. 400 posibile, anunta Ministerul Educatiei.

Elevii romani au dominat Olimpiada Balcanica de Informatica, obtinand doua medalii de aur, una de argint si una de bronz

Ministerul Educatiei a anuntat, joi seara, ca Romania si-a adjudecat locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica, cu un punctaj cumulat de 1. 963 de puncte din 2. 400 posibile.

Romania obtine locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica, cu un punctaj cumulat de 1.963 de puncte din 2.400 posibile

Ministerul Educatiei anunta, joi seara, ca Romania obtine locul I la Olimpiada Balcanica de Informatica, cu un punctaj cumulat de 1. 963 de puncte din 2. 400 posibile, potrivit News. ro.

Romania pe podium la Balcaniada de Matematica. David Vlad Marghidan, liderul lotului, a intrat direct la liceu

Romania a obtinut trei medalii de aur, doua de argint si una de bronz la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori din Tirana Albania). Tara noastra a fost a doua, dupa Turcia, in clasamentul general pe natiuni.

Elevii romani au obtinut sase medalii la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori

Elevii romani au obtinut sase medalii la cea de a 27-a editie a Olimpiadei Balcanice de Matematica pentru Juniori, care se desfasoara in perioada 23 - 28 iunie la Tirana, in Albania.

Elevii romani au obtinut sase medalii la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru juniori

Elevii romani au obtinut sase medalii la cea de a 27-a editie a Olimpiadei Balcanice de Matematica pentru Juniori, care se desfasoara in perioada 23 - 28 iunie la Tirana, in Albania.

David Marghidan, cel mai bun elev al Romaniei pentru Balcaniada de Matematica. Elevul din Arges este liderul lotului national

David Marghidan, elev in clasa a VIII-a la Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu Pitesti, a obtinut primul loc la finalul celor patru baraje de selectie a Lotului Romaniei pentru Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori.

Romania, locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Seniori

Echipa Romaniei a obtinut locul I pe tari la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Seniori desfasurata in Turcia, la Antalya, cucerind doua medalii de aur, trei de argint si una de bronz, a informat Ministerul Educatiei. Medaliile au fost obtinute de mai multi elevi de la Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti: David Andrei Anghel .

Romania a obtinut locul I pe tari la Olimpiada Balcanica de Matematica din Turcia Elevii au castigat doua medalii de aur, trei de argint si una de bronz

Romania a obtinut locul I pe tari la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Seniori, care a avut loc in Turcia, anunta Ministerul Educatiei. Elevii romani au castigat doua medalii de aur, trei de argint si una de bronz. Vesti minunate primite in aceasta seara! Romania a obtinut locul I pe tari la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Seniori, desfasurata in Antalya, Turcia! Felicitari elevilor din lot, care se intorc acasa cu doua medalii de aur, trei de argint si una de bronz, a transmis Ministerul Educatiei, joi seara, intr-o postare pe Facebook.

Romania, locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Seniori

Romania a obtinut locul I pe tari la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Seniori, desfasurata in Antalya, Turcia.

Olimpiada Balcanica de Informatica pentru Juniori va fi organizata la Dorohoi

A XVI-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica pentru Juniori se va desfasura in acest an in Romania, in municipiul Dorohoi, incepand cu 30 august.

Elevii romani, performanta incredibila la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori. Romania a ocupat locul I cu cel mai mare scor pe echipe din istoria competitiei

Romania a ocupat locul I pe natiuni la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori 2022, cu cel mai mare scor pe echipe din istoria competitiei 224 de puncte din 240 posibile). in clasamentul neoficial pe natiuni, Romania a ocupat locul intai cu 224 de puncte din 240 posibile, cel mai mare scor general pe echipe inregistrat in istoria competitiei. Urmatoarele locuri de pe podium au fost ocupate de Serbia 174 de puncte, respectiv Turcia 166 de puncte, informeaza,intr-o postare pe Facebook, Societatea de Stiinte Matematice din Romania. Romania, locul I la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru juniori .

Pitesteanul Emanuel Mazare, argint la Olimpiada Balcanica de Matematica - 2022. Delegatia Romaniei a stralucit

Romania a obtinut patru medalii de aur si doua de argint la Olimpiada Balcanica de Matematica pentru Juniori. in clasamentul neoficial pe natiuni, Romania e pe locul intai. Una dintre medalii a fost obtinuta de Emanuel Mazare, pustiul genial al Pitestiului.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )