Libnet.ro
UNICEF

22:00

Olimpice 2024

Libnet Ro
Primarita Parisului, Anne Hidalgo, condamna violentele care deturneaza atentia , in legatura cu reforma pensiilor

Primarita Parisului, Anne Hidalgo, condamna violentele care deturneaza atentia , in legatura cu reforma pensiilor

Primarita Parisului, Anne Hidalgo, sustinatoare a miscarii sociale impotriva reformei pensiilor in Franta, a condamnat astazi violentele care deturneaza atentia, survenite in contextul unor manifestatii, ieri, in centrul capitalei franceze ce va gazdui Jocurile Olimpice in 2024.

Primul sportiv roman calificat la JO 2024 si viata precum un film: Am 29 de frati

Delvine Relin Meringor a devenit primul sportiv indiferent de sex) care obtine calificarea din delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024. Pe siteul oficial al CSA Steaua club de care apartine maratonista), Delvine isi povesteste viata demna de un subiect de film.

Premiera de la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris: Precedent ingrijorator

Adunarea Nationala a Frantei a aprobat joi utilizarea supravegherii video prin inteligenta artificiala AI) in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024.

Franta va folosi supravegherea video prin AI in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Adunarea Nationala a Frantei a aprobat joi utilizarea supravegherii video prin inteligenta artificiala AI) in timpul Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, trecand cu vederea avertismentele grupurilor pentru drepturile civile ca tehnologia reprezinta o amenintare la adresa libertatilor civile.

Portalul de inscrieri pentru voluntari la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris 2024 a fost deschis oficial Organizatorii vizeaza 45.000 de persoane

Portalul de inscrieri pentru voluntari la Jocurile Olimpice si Paralimpice de la Paris 2024 a fost deschis oficial, iar organizatorii anunta ca va fi nevoie de aproximativ 45. 000 de voluntari pentru organizarea evenimentelor. Cui ii este destinat programul de voluntariat Programul de voluntariat este deschis atat persoanelor din Franta, cat si celor din strainatate, cu urmatoarele conditii pentru cei ce se vor inscrie: sa aiba varsta de peste 18 ani la 1 ianuarie 2024; sa vorbeasca cel putin limba franceza sau engleza sa fie disponibili pentru cel putin 10 zile in timpul Jocurilor Olimpice sisau Paralimpice.

ATP si calendarul pe 2024 - Modificarile de care vor avea parte fanii tenisului

ATP a anuntat calendarul pentru 2024, sezon care va suferi modificari pentru a face loc Jocurilor Olimpice de vara de la Paris.

Alica Schmidt, aparitie ravasitoare, pe podium, la o prezentare de moda. Ce costum straniu a imbracat cea mai frumoasa atleta din lume FOTO VIDEO

Alica Schmidt isi doreste foarte tare sa participe la Jocurile Olimpice din anul 2024, dar in paralel cu pregatirea reuseste sa gaseasca timp si pentru reclame si contracte de sponsorizare, care o ajuta sa-si rotunjeasca veniturile. Fanii au fost foarte incantati cand au vazut filmuletul in care favorita lor a facut senzatie, pe scena, la .

JO 2024: Consiliul World Athletics examineaza soarta atletilor rusi

Consiliul World Athetics, instanta suprema a sportului rege al Jocurilor Olimpice, va examina de maine pana joi soarta atletilor rusi, intr-un moment in care ia amploare dezbaterea asupra reintegrarii acestora in sportul mondial, inaintea JO de vara 2024 de la Paris.

Primul sportiv roman care s-a calificat la JO 2024 de la Paris

Atleta Delvine Relin Meringor a devenit primul sportiv roman care a reusit sa se califice la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024. Aceasta a incheiat pe locul al treilea maratonul de la Barcelona, cu timpul de 2h. 20:48, a doua cea mai buna performanta din istoria acestei probe in Romania.

Primul sportiv roman care s-a calificat la JO 2024 de la Paris

Delvine Relin Meringor a obtinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, dupa ce a incheiat pe locul al treilea maratonul de la Barcelona, cu timpul de 2h. Este de fapt a doua cea mai buna performanta din istoria acestei probe in Romania.

Exclusa din majoritatea competitiilor internationale, Rusia va organiza propriile Jocuri cu China si India

Dupa ce mai multe tari s-au opus participarii sportivilor rusi la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, Rusia vrea sa organizeze Jocurile Organizatiei de Cooperare de la Shanghai OCS), alaturi de China, India, Pakistan si alte republici din Asia Centrala.

Aprope 3,25 de milioane de bilete vandute pentru JO 2024 de la Paris

Aproape 3,25 de milioane de bilete au fost vandute pentru Jocurile Olimpice de vara din 2024, care vor avea loc la Paris, dupa prima faza a vanzarilor, lansata in urma cu mai bine de o luna, un succes in opinia presedintelui comitetului francez de organizare, Tony Estanguet.

Cine este Sabrina Voinea, noua minune din gimnastica romaneasca. La cinci ani m-am trezit cu ea in sala GALERIE FOTO

Sabrina Voinea este considerata o mare speranta a gimnasticii din Romania si una dintre sportivele care are sanse sa aduca o medalie de aur la Jocurile Olimpice din anul 2024. Are doar 15 ani si visuri mari. Mama ei a povestit ca nu a vrut sa o indrepte spre acest sport, dar a fost nevoita .

JO 2024: Scrima ar putea reintegra sportivii din Rusia si Belarus in competitiile sale

Scrima ar putea deveni vineri primul sport olimpic care ii reintegreaza pe sportivii rusi si belarusi in competitiile sale, la un an dupa excluderea acestora din cauza razboiului care are loc in Ucraina, in timp ce suspansul se mentine in privinta participarii rusilor si belarusilor la Jocurile Olimpice de la Paris.

Aliat surpriza pentru participarea sportivilor din Rusia si Belarus la JO 2024 de la Paris

Comitetele Olimpice Africane sunt in favoarea participarii sportivilor rusi si belarusi la JO de la Paris din 2024, ele motivand ca politica nu ar trebui sa puna presiune asupra sportului si sa-i ia toate valorile.

Djokovici vrea sa joace la JO de la Paris

Numarul 1 mondial, sarbul Novak Djokovici, are ambitii mari pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, el dorind sa castige medalia de aur pe care inca nu a obtinut-o.

Ajutor oferit de Germania sportivilor ucraineni pentru Jocurile Olimpice 2024

Germania s-a oferit sa contribuie la pregatirea sportivilor ucraineni care vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, punand la dispozitie centrele sale regionale.

Germania pune la dispozitia sportivilor ucraineni centrele sale de pregatire, in vederea Jocurilor Olimpice

Germania va pune la dispozitia sportivilor ucraineni centrele salle de pregatire, in vederea Jocurilor Olimpice si Paralimpice de la Paris, din 2024.

OLIMPISM SI RAZBOI Problema sportivilor rusi - impinsa discret in curtea federatiilor sportive

Chestiunea participarii sau nu a performerilor rusi la Jocurile Olimpice din Franta a agitat apele la cel mai inalt nivel politico-sportiv. Comitetul International Olimpic CIO) spune ca autonomia federatiilor sportive internationale trebuie respectata, criticand o declaratie a Parlamentului European care saptamana trecuta condamna intentia CIO de a aproba participarea sportivilor rusi si belarusi, sub steag neutru, la JO 2024 din Franta.

Prezenta sportivilor rusi la JO 2024 ar fi un semn de violenta si impunitate - CIO, somat sa ofere clarificari

O coalitie formata din 34 de tari a cerut Comitetului International Olimpic CIO) clarificari cu privire la neutralitatea solicitata sportivilor din Rusia si Belarus care conditioneaza participarea acestora la Jocurile Olimpice din 2024, intr-o scrisoare trimisa luni organismului olimpic, informeaza AFP.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1563 seconds )