Libnet.ro
watchshop.ro

18:00

Omicron ar putea deveni dominanta in Europa in cateva luni

România Liberă România Liberă,
Omicron ar putea deveni dominanta in Europa in cateva luni

Omicron ar putea deveni dominanta in Europa in cateva luni, avertizeaza expertii de la Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), agentia Uniunii Europene pentru combaterea bolilor infectioase. Varianta Omicron a Covid-19 ar putea fi responsabila de peste jumatate din toate cazurile de infectare inregistrate in Europa, relateaza hotnews. ro. in prezent datele despre aceasta noua . continuă pe România Liberă

UE avertizeaza ca varianta Omicron ar putea deveni dominanta in Europa in cateva luni Recomandarile ECDC

Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), agentia Uniunii Europene pentru combaterea bolilor infectioase, a anuntat joi ca in cateva luni varianta Omicron a coronavirusului ar putea fi responsabila de peste jumatate din toate cazurile de COVID-19 inregistrate in Europa, relateaza Reuters.

ECDC avertizeaza ca Omicron, noua varianta de coronavirus, ar putea ajunge dominanta in Europa in cateva luni

Noua varianta a virusului Sars-Cov-2, Omicron, ar putea ajunge dominanta in zona europeana in urmatoarele cateva luni, daca tendintele observate de experti se confirma, au avertizat joi Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC), .

Avertisment ECDC: varianta Omicron ar putea sa devina dominanta in Europa in urmatoarele luni

Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC) a avertizat ca varianta Omicron ar putea sa devina dominanta in lunile urmatoare, in Europa.

ECDC: Omicron ar putea fi responsabil pentru jumatate dintre infectiile care vor aparea in Europa in urmatoarele luni

Centrul European pentru Prevenirea si Controlul Bolilor ECDC) a anuntat joi ca in cateva luni varianta Omicron a coronavirusului ar putea fi responsabila de peste jumatate din toate cazurile de COVID-19 inregistrate in Europa.

Omicron a ajuns in Europa! 9 tari in care tulpina sud-africana a facut victime

Varianta Omicron a coronavirusului a ajuns in mai multe tari din Europa. Noua state au confirmat primele cazuri de infectare cu tulpina sud-africana si adopta masuri urgente de protectie. Un spital din Madrid, Spania a anuntat primul caz detectat de Omicron. Pacientul este un barbat de 51 de ani care s-a intors duminica din Africa .

carturesti.ro

actualitate, 18:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1593 seconds )