Libnet.ro
carturesti.ro

20:45

OMS analizeaza noua tulpina africana a coronavirusului. Cum se va numi varianta B.1.1.529 care prezinta un numar extrem de mare de mutatii

Hotnews Hotnews,
 OMS analizeaza noua tulpina africana a coronavirusului. Cum se va numi varianta B.1.1.529 care prezinta un numar extrem de mare de mutatii

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) se va reuni vineri pentru a evalua situatia epidemiologica ca urmare a identificarii noii variante Covid-19 in Africa de Sud, pe fondul temerilor ca aceasta ar fi si cea mai agresiva dintre tulpinile noului coronavirus, relateaza The Guardian. Sedinta OMS va stabili daca varianta B. 529 este una de interes sau una ingrijoratoare. Varianta care a fost idendificata marti a atras atentia initial pentru ca prezinta un numar extrem de mare de mutatii. continuă pe Hotnews

OMS analizeaza noua tulpina mutant a coronavirusului. Este mult mai transmisibila si scade eficienta vaccinarii

Organizatia Mondiala a Sanatatii se va reuni vineri pentru a evalua o noua varianta detectata in Africa de Sud despre care exista temeri ca este cea mai grava varianta de Covid-19 identificata pana acum.

Ce stim pana acum despre B.1.1.529, noua tulpina africana care a pus intreaga lume in alerta

Noua varianta africana a coronaviruslui, numita B. 529, a pus lumea intreaga in alerta, oamenii de stiinta lucrand pentru a descoperi potentialele implicatii. Pana acum au fost confirmate zeci de cazuri, in Africa de Sud, Hong Kong, Israel si Botswana. Un prim caz in Europa a fost raportat in Belgia.

Avertismentul expertilor: Noua tulpina africana COVID ar putea pacali sistemul imunitar. Ce masuri de precautie putem aplica

Mircea Iliescu, genetician la Cambridge, a explicat ce putem face pentru a ne proteja de noua tulpina africana COVID. Virusul va evolua intotdeauna, dar noi putem avea o reactie de precautie, spune specialistul.

Belgia este prima tara europeana care a identificat un caz Covid noua tulpina africana

Un caz al noii variante de Covid-19, detectat pentru prima data in Africa de Sud si absent pana acum din Europa, a fost identificat in Belgia, a declarat vineri ministrul Sanatatii Frank Vandenbroucke, relateaza AFP.

Avertisment privind noua tulpina africana gigant de COVID-19: Interzicerea zborurilor nu va impiedica raspandirea

Seful autoritatii care gestioneaza pademia de COVID-19 in Africa da o veste ingrijoratoare in contextul descopririi noii tulpini de COVID-19. Acesta sustine ca este putin probabil sa reduca raspandirea noii variante potential periculoase descoperite in .

Omicron, noua tulpina mutanta de covid. OMS a dat alerta in lume: ingrijorator

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza populatia! Omicron este noua tulpina mutanta de COVID-19. Specialistii sunt ingrijorati cu privire la noua descoperire. Cercetatorii au numit-o o varianta ingrioratoare care este foarte periculoasa. Noua tulpina mutanta de COVID: Omicron, varianta care ii ingrijoreaza pe specialisti Noua tulpina de coronavirus a primit numele de Omicron si este principalul .

Reuniune de urgenta la OMS pentru noua tulpina COVID care ar putea anihila efectul vaccinurilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii a programat o reuniune de urgenta, astazi, ce vizeaza noua tulpina COVID si ce inseamna aceasta pentru vaccinuri si tratamente.

Noua tulpina a coronavirusului, cu un numar incredibil de mutatii, alarmeaza oamenii de stiinta Marea necunoscuta a variantei botswaneze

Oamenii de stiinta spun ca o noua varianta a Covid, care are un numar extrem de mare de mutatii, ar putea provoca noi valuri ale epidemiei din cauza ca se fereste de apararea organismului, scrie Guardian.

OMS catalogheaza noua varianta de coronavirus drept una de ingrijorare - UPDATE

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) desemneaza noua varianta de coronavirus detectata in Africa de Sud drept o varianta ingrijoratoare, din cauza numarului mare de mutatii din proteina spike, relateaza Reuters.

Expert in sanatate publica: Rata de crestere pentru noua tulpina Omicron este incredibila

Razvan Chereches, expert in sanatate publica, a prezentat un grafic ce arata rata de crestere incredibila pentru noua tulpina Omicron.

watchshop.ro

actualitate, 20:45

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1549 seconds )