Libnet.ro
carturesti.ro

21:00

OMS analizeaza noua tulpina mutant a coronavirusului. Este mult mai transmisibila si scade eficienta vaccinarii

B1 TV B1 TV,
OMS analizeaza noua tulpina mutant a coronavirusului. Este mult mai transmisibila si scade eficienta vaccinarii

Organizatia Mondiala a Sanatatii se va reuni vineri pentru a evalua o noua varianta detectata in Africa de Sud despre care exista temeri ca este cea mai grava varianta de Covid-19 identificata pana acum. continuă pe B1 TV

OMS analizeaza noua tulpina africana a coronavirusului. Cum se va numi varianta B.1.1.529 care prezinta un numar extrem de mare de mutatii Reactia UE UPDATE VIDEO

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) se va reuni vineri pentru a evalua situatia epidemiologica ca urmare a identificarii noii variante Covid-19 in Africa de Sud, pe fondul temerilor ca aceasta ar fi si cea mai agresiva dintre tulpinile noului coronavirus, relateaza The Guardian. Sedinta OMS va stabili daca varianta B. 529 este una de interes sau una ingrijoratoare. Varianta care a fost idendificata marti a atras atentia initial pentru ca prezinta un numar extrem de mare de mutatii. Oamenii de stiinta din Marea Britanie spun ca trebuie analizat daca aceasta va face ca vaccinurile antiCovid sa devina ineficiente, relateaza Reuters.

Reuniune de urgenta la OMS pentru noua tulpina COVID care ar putea anihila efectul vaccinurilor

Organizatia Mondiala a Sanatatii a programat o reuniune de urgenta, astazi, ce vizeaza noua tulpina COVID si ce inseamna aceasta pentru vaccinuri si tratamente.

Noua tulpina a coronavirusului, cu un numar incredibil de mutatii, alarmeaza oamenii de stiinta Marea necunoscuta a variantei botswaneze

Oamenii de stiinta spun ca o noua varianta a Covid, care are un numar extrem de mare de mutatii, ar putea provoca noi valuri ale epidemiei din cauza ca se fereste de apararea organismului, scrie Guardian.

Semnal de alarma privind cea mai noua tulpina Covid-19 cu 32 de mutatii. Cat de agresiva este si ce rezistenta are la vaccin

Cercetatorii britanici atrag atentia asupra celei mai noi tulpini Covid-19, care poate fi responsabila pentru urmatoarele valuri pandemice, din cauza mutatiilor numeroase pe care le are. Potrivit oamenilor de stiinta, tulpina a fost descoperita in Botswana si prezinta 32 de mutatii caracterizate prin contagiozitate ridicata si rezistenta la vaccinurile anti-Covid-19 existente pe piata. Descoperirea cercetatorilor .

O noua tulpina COVID, cu peste 30 de mutatii. in ce tara a fost identificata cea mai contagioasa varianta

O noua varianta de COVID-19, despre care se crede ca a aparut in Botswana, este cea mai contagioasa versiune a virusului de pana acum.

O noua tulpina COVID, cu peste 30 de mutatii. in ce tara a fost identificata cea mai contagioasa varianta

Cercetatorii britanici trag un semnal de alarma cu privire la aparitia unei noi mutatii a bolii COVID despre care spun ca ar fi una dintre cele mai evoluate si contagioase tulpini ale virusului. Noua varianta a aparut in Botswana si are peste 30 de mutatii.

watchshop.ro

actualitate, 21:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )