Libnet.ro
watchshop.ro

07:00

OMS recomanda doua noi medicamente pentru tratarea COVID-19

Antena3 Antena3,
OMS recomanda doua noi medicamente pentru tratarea COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca recomanda doua noi medicamente pentru tratarea infectiei de COVID-19. continuă pe Antena3

OMS recomanda doua noi tratamente impotriva COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a recomandat oficial astazi doua noi tratamente impotriva bolii COVID-19 - baricitinib, dezvoltat de Eli Lilly, si anticorpii monoclonali de la GlaxoSmithKline si Vir Biotechnology -, in cazuri foarte precise.

OMS recomanda doua noi tratamente impotriva COVID-19

Inhibitorul baricitinib, care este utilizat si pentru a trata artrita reumatoida, este recomandat pacientilor cu covid-19 in combinatie cu corticosteroizi, a scris un grup de experti de la Organizatia Mondiala a Sanatatii. Noi tratamente recomandate .

Doua noi produse la Lidl Romania pe care le vezi doar in filme. Clientii sigur se vor bate pe ele

Lidl este un lant de supermarketuri care stie cum sa-si surprinda placut clientii fideli. Cea mai noua mutare pe piata comerciala din Romania sunt doua produse pe care le vei putea cumpara de acum incolo din magazinele Lidl. Le vedeai foarte des in filme si emisiunile culinare de peste ocean, insa iata ca asteptarea a .

Doua noi tratamente impotriva COVID-19, recomandate de OMS. Cand se administreaza

Organizatia Mondiala a Sanatatii vine cu un anunt optimist privind doua noi tratamente impotriva Covid-19. Astfel, pacientii infectati vor avea o noua sansa la un tratament care ar putea avea rezultate favorabile. Reprezentantii OMS au transmis ca cele doua tipuri de tratament se administreaza in anumite conditii, in functie de forma bolii. Cine sunt pacientii .

OMS a recomandat doua tratamente noi pentru COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a recomandat oficial vineri doua noi tratamente impotriva bolii COVID-19 - baricitinib, dezvoltat de Eli Lilly, si anticorpii monoclonali de la GlaxoSmithKline si Vir Biotechnology -, in cazuri foarte precise, transmit Reuters si Agerpres.

Chile a scos la licitatie noi perimetre pentru extragerea de litiu Tara detine 57% din rezervele mondiale de litiu

O companie chineza si o companie chiliana au castigat partial o licitatie lansata de guvernul chilian pentru extractia de litiu, in valoare totala de 121 de milioane de euro, a anuntat joi Ministerul Minelor, citat de AFP.

VIDEO Ce investitii incep primariile de Sector in 2022. Clotilde Armand vrea sa asfalteze zeci de strazi, sa cumpere cladirea Ciclop si Casa Radio si anunta doua proiecte pilot pentru Aviatiei si Pajura

Ce proiecte de investitii incep in Bucuresti in 2022 si ce lucrari se vor finaliza pana la finalul anului? Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, spune ca are un program foarte mare pentru urmatorii 3 ani care cuprinde asfaltarea a zeci de strazi si reabilitarea termica a zeci de blocuri. Nu sunt uitate nici interventiile pentru monumentele istorice, iar Armand ar vrea sa cumpere cladirea Ciclop si chiar Casa Radio.

carturesti.ro

actualitate, 07:00

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1417 seconds )