Libnet.ro
carturesti.ro

05:46

OMS vrea amanarea celei de-a treia doza de vaccin anti-covid-19. Ce motiv au invocat oficialii

Playtech Playtech,
OMS vrea amanarea celei de-a treia doza de vaccin anti-covid-19. Ce motiv au invocat oficialii

Organizatia Mondiala a Sanatatii cere amanarea celei de a treia doze de vaccin anti-covid-19 pana in octombrie. OMS vrea amanarea celei de-a treia doza de vaccin anti-covid-19 Directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus a indemnat tarile sa amane vaccinarea cu o a treia doza din vaccinul anti-covid. indemnul sefului Organizatiei Mondiale de Sanatate vine in sprijinul . continuă pe Playtech

evomag.ro

Germania vrea vaccinarea persoanelor vulnerabile cu o a treia doza de vaccin anti-COVID, din septembrie

Germania vrea sa propuna - in septembrie - administrarea unei a treia doze de vaccin anti-COVID-19 persoanelor in varsta si vulnerabile, potrivit unui proiect al Ministerului Sanatatii, prin care este recomandata, totodata, vaccinarea copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 12 si 17 ani, relateaza AFP.

Motivul pentru care OMS a cerut amanarea celei de a treia doze de vaccin anti-COVID-19: Avem nevoie de cooperarea tuturor

Directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus a indemnat tarile sa amane vaccinarea cu a treia doza. Solicitarea vine in contextul acordarii unui sprijin pentru tarile mai putin dezvoltate, astfel incat sa existe un minimum de 10% persoane vaccinate si in aceste zone.

OMS cere amanarea celei de a treia doze de vaccin anti-COVID-19 pana la sfarsitul lunii septembrie

Seful OMS a cerut astazi un moratoriu asupra administrarii celei de-a treia doze de consolidare) din vaccinurile anti-COVID pentru a le putea pune la dispozitia tarilor care nu au reusit sa imunizeze decat o foarte mica parte a populatiei lor, relateaza France Presse si Reuters, citate de Agerpres.

A treia doza de vaccin pentru persoanele vulnerabile la covid?! Propunerea neasteptata din Germania

S-a tot vorbit in ultima vreme despre necesitatea celei de-a treia doza de vaccin anti-covid 19. Se pare ca autoritatile din Germania vor sa implementeze aceasta masura. A treia doza de vaccin pentru persoanele vulnerabile la covid?! Propunerea neasteptata din Germania Guvernul Germaniei lucreaza la un proiect prin care persoanele vulnerabile sa beneficieze de o .

Raed Arafat, anunt despre cea de-a treia doza de vaccin in Romania. Cine ar putea beneficia

Raed Arafat a vorbit despre situatia Covid-19 din tara noastra, cat si despre necesitatea celei de-a treia doze de vaccin. Potrivit sefului DSU, decizia ii apartine Agentiei Europene pentru Medicamente. Astfel, in cazul in care va fi aprobata, doza a treia va fi administrata si in Romania. E posibil sa se intample si in tara .

Ungaria, prima tara din UE in care au inceput programarile pentru a treia doza de vaccin anti-Covid

Ungaria este prima tara din Europa in care se poate administra cea de-a treia doza de vaccin anti-COVID.

Israel se confrunta cu o crestere tot mai mare a numarului de cazuri de COVID-19. Statul a inceput imunizarea populatiei cu a treia doza

In Israel numarul pacientilor cu coronavirus aflati in stare grava a depasit pragul de 200, pentru prima oara din aprilie, transmite duminica dpa. Aceasta tara a inceput imunizarea generala cu cea de-a treia doza de vaccin anticoronavirus a adultilor de peste 60 de ani. Mii de cetateni si-au facut deja programare pentru a se imuniza cu a treia doza.

Cand ne vom vaccina cu a treia doza. Valeriu Gheorghita: Probabil in a doua parte a lunii septembrie

In Romania, numarul cazurilor de COVID-19 creste si ne apropiem de valul 4 al pandemiei. Valeriu Gheorghita, coordonatorul CNCAV, a declarat ca in a doua jumatate a lunii septembrie am putea incepe vaccinarea cu a treia doza.

Israelul ia in calcul si vaccinarea tinerilor cu a treia doza si pregateste noi restrictii. Speranta nu e un plan de lucru

Cu aproape 4. 000 de noi cazuri zilnice de COVID-19 raportate luni, Guvernul israelian pregateste un plan prin care spera sa incetineasca raspandirea coronavirusului, situatia din tara fiind alarmanta. Pe langa restrictii, se ia in calcul administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-COVID 19 si persoanelor mai tinere, campania inceputa saptamana trecuta vizand doar persoanele peste 60 de ani.

Grecia ia in considerare sa ofere a treia doza de vaccin anti-COVID-19

Grecia are inca una dintre cele mai mari rate de vaccinare din Europa, iar programul de vaccinare E.

actualitate, 05:46

carturesti.ro

ştirile zilei

evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )