Libnet.ro
UNICEF

12:45

Omv Petrom

Libnet Ro
OMV Petrom si Vulcangas Romania: parteneriat pentru deschiderea primei statii de alimentare cu gaz natural lichefiat (GNL) si comprimat (GNC) in reteaua Petrom

OMV Petrom si Vulcangas Romania: parteneriat pentru deschiderea primei statii de alimentare cu gaz natural lichefiat (GNL) si comprimat (GNC) in reteaua Petrom

OMV Petrom, cea mai mare companie integrata de energie din sud-estul Europei, anunta ca a incheiat un parteneriat cu Vulcangas Romania pentru deschiderea de statii de alimentare cu gaz natural comprimat si lichefiat. Prima dintre acestea se estimeaza ca va fi operationala in anul 2025 si va fi instalata in statia Petrom din localitatea Chitila Sat, judetul Ilfov. Aceasta statie este destinata atat transportului usor de marfuri, cat si autocamioanelor pentru transport greu. Urmatoarele statii vor fi instalate in functie de evolutia cererii de GNL si GNC in Romania.

OMV Petrom si Vulcangas Romania colaboreaza pentru a deschide noi statii de alimentare cu GNL si GNC

OMV Petrom a incheiat un parteneriat cu Vulcangas Romania pentru deschiderea de statii de alimentare cu gaz natural comprimat si lichefiat.

OMV Petrom cumpara 50% din liderul colectarii de ulei uzat si ar putea produce combustibil sustenabil pentru avioane din ulei de la prajit

OMV Petrom a semnat contractul pentru achizitia a 50% din partile sociale ale societatii romanesti Respira Verde, lider local in colectarea uleiului alimentar uzat. Motivul achizitiei este asigurarea accesului la o sursa sigura de materii prime pentru.

OMV Petrom cumpara 50% din actiunile Respira Verde

OMV Petrom a semnat contractul pentru achizitia a 50% din partile sociale ale societatii romanesti Respira Verde SRL, lider local in colectarea uleiului alimentar uzat, se arata intr-un comunicat al companiei energetice. Finalizarea tranzactiei este estimata sa aiba loc in primul trimestru al anului 2024, dupa indeplinirea anumitor conditii, inclusiv autorizarea de catre Consiliul Concurentei si de catre Comisia pentru Examinarea Investitiilor Straine Directe.

OMV Petrom cumpara jumatate din firma Respira Verde SRL care se ocupa de colectarea uleiului alimentar uzat

OMV Petrom a semnat contractul pentru achizitia a 50% din partile sociale ale societatii romanesti Respira Verde SRL, lider local in colectarea uleiului alimentar uzat, se arata intr-un comunicat al companiei energetice. Finalizarea tranzactiei este estimata sa aiba loc in primul trimestru al anului 2024, dupa indeplinirea anumitor conditii, inclusiv autorizarea de catre Consiliul Concurentei si de catre Comisia pentru Examinarea Investitiilor Straine Directe.

Paradoxul OMV Petrom |Profitul a scazut, dar investitile au crescut cu 50%

Dupa ce anul trecut explozia preturilor la petrol gaze si energie a generat si profituri ametitoare pentru companiile din domeniu, dar si incasari uriase la buget, 2023, prin comparatie, pare anul scaderilor.

Ce ne asteapta in 2024? Ar putea veni o noua criza? Raspunsul de la CEO-ul celui mai important producator de pe piata de petrol si gaze

Christina Verchere, CEO OMV Petrom, cel mai important producator de pe piata de petrol si gaze, a explicat, intr-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, ce ne asteapta in 2024 si posibilitatea aparitiei unei noi crize.

Planul OMV Petrom de a produce energie regenerabila in Romania. Parcurile fotovoltaice vor alimenta 280.000 de gospodarii

OMV Petrom intra puternic pe piata energiei verzi si planuieste sa produca 1 GW din resurse regenerabile, pana in anul 2030. Christina Verchere, CEO OMV Petrom, a vorbit, la Antena 3 CNN, despre acest mare obiectiv.

Calendarul extragerii gazelor din Marea Neagra |Interviu exclusiv cu Christina Verchere, CEO OMV Petrom

Planurile pentru extragerea gazelor din Marea Neagra au un calendar precis. in 2027 vor fi pompate primele cantitati din zacamantul de pe platforma continentala.

fanatik.ro: Bugetarul care a avut 14 functii la stat se afla in continuare in posturi de conducere. Ce decizie a luat Bogdan Stanescu in legatura cu averea sa

Bogdan Stanescu are o cariera marcata de functii de conducere in companiile de stat, iar apogeul a fost atins la inceputul lui 2017, cand acesta detinea numai putin de 14. El era director general in Ministerul Energiei, iar in declaratia de avere isi completa si celelalte functii. Astfel, Stanescu era membru in Adunarea Generala a Actionarilor AGA) de la OMV Petrom, dar si consilierul viceguvernatorului BNR.

Razvan Popescu, Romgaz: Ne dorim ca BVB sa fie un partener pentru obligatiunile pe care le vom emite

Romgaz si OMV Petrom vor investi pana la patru miliarde euro pentru faza de dezvoltare a proiectului Neptun Deep, in perioada 2024-2026 Romgaz se va adresa, in primul rand, pietei de capital din tara noastra, pentru obligatiunile internationale pe care doreste sa le lanseze in vederea finantarii proiectului Neptun Deep, a afirmat ieri Razvan Popescu, directorul general al companiei, cu ocazia evenimentului ce a marcat zece ani de la listarea producatorului de gaze la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Razvan Popescu, Romgaz: We want BVB to be a partner for the bonds we will issue

Romgaz and OMV Petrom will invest up to four billion euros for the development phase of the Neptun Deep project, between 2024 and 2026 Romgaz will turn, first of all, to the capital market in our country, for the international bonds it wants to launch in order to finance the Neptun Deep project, Razvan Popescu, the general director of the company, said yesterday, on the occasion of the event that marked ten years since the listing of the gas producer on the Bucharest Stock Exchange BVB).

Christina Verchere, OMV Petrom: Am descoperit noi zacaminte de gaze onshore care sa asigure securitatea energetica pana cand demareaza Neptun Deep

CEO-ul celei mai mari companii de energie din sud-estul Europei da asigurari ca va incepe exploatarea unor noi zacaminte de gaze naturale pana in 2027, cand ar trebui sa demareze Neptun Deep.

Transgaz incepe in curand lucrarile la conducta Tuzla-Podisor care preia integral productia Neptun

Transgaz, compania nationala de transport a gazului natural, este pe punctul de a incepe lucrarile la conducta Tuzla-Podisor, un proiect de peste 300 de kilometri, destinat preluarii gazelor din proiectul Neptun din Marea Neagra, acolo unde investitori sunt OMV Petrom si Romgaz. Tuzla-Podisor este aproape de prima sudura. Conducta preia integral productia din Neptun-Deep. La .

Ungurii vor gazele din Marea Neagra. Ministrul lor de Externe, Peter Szijjarto, va fi prezent maine la Bucuresti la o conferinta pe tema gazelor

Ungurii nu au renuntat la ideea de a cumpara gazele pe care OMV Petrom si Romgaz la vor extrage incepand cu anul 2027 din uriasul zacamant Neptun Deep din partea romaneasca a Marii Negre. Ministrul roman al Energiei, Sebastrian Burduja, a aratat ca pana atunci Romania trebuie sa-si dezvolte industria, pentru a folosi in tara aceste gaze si a exporta mai degraba produse cu valoare adaugata mare.

Christina Verchere, OMV Petrom: Obiectivul nostru ramane sa demaram productia la Neptun Deep in 2027

CEO-ul cele mai mari companii de energie din regiune are incredere ca proiectul de gaze naturale din Marea Neagra va demara la timp. Si seful Romgaz spune ca proiectul avanseaza rapid.

OMV Petrom a pierdut un miliard de lei in doua zile din capitalizare, la bursa, dupa rezultatele la trimestrul trei

Actiunile OMV Petrom SNP), cel mai mare producator de hidrocarburi din Romania, s-au depreciat cu 3,85% in ultimele doua sesiuni de tranzactionare de la Bursa, ceea ce inseamna o pierdere mare in bani.

TradeVille: OMV Petrom continua planurile de dezvoltare si investitii

In contextul preturilor mai mici ale titeiului si gazelor naturale, dar si al contributiilor de solidaritate datorate, OMV Petrom raporteaza rezultate mai mici fata de anul trecut, in timp ce merge inainte cu planurile de dezvoltare si investitii, potrivit unui raport elaborat de Departamentul de Analiza al Tradeville.

BVB inchideri mixte pentru indici

Scadere de 2,55% pentru actiunile OMV Petrom, dupa ce compania si-a publicat rezultatele trimestriale.

OMV schimba strategia si se delimiteaza de Rusia Austriecii cauta gaze in alta parte

Austriecii de la OMV vor sa se delimiteze de partenerii rusi de la Gazprom si sa caute gaze din alte surse. OMV, dependent pana acum de Gazprom, schimba strategia de achizitionare a gazelor, mai ales in conditiile in care ucrainenii de la Naftogaz au anuntat ca nu vor mai permite tranzitul de gaze rusesti, peste un an. De unde vor acum sa se aprovizioneze austriecii? Desi seful OMV nu a facut vreo referire la acest lucru, o sursa de aprovizionare ar putea fi gazele din Marea Neagra, pe care OMV Petrom si Romgaz ar urma sa le exploateze.

actualitate, 12:45

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )