Libnet.ro
carturesti.ro

14:30

OPEC+ decide saptamana viitoare daca isi ajusteaza productia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OPEC+ decide saptamana viitoare daca isi ajusteaza productia

Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol OPEC) si aliatii sai OPEC+) vor decide, in reuniunea programata sa aiba loc la data de 2 decembrie, care va fi politica lor viitoare de productie, in contextul in care, recent, marii consumatori mondiali de titei au decis sa elibereze din rezervele strategice de profil. continuă pe Ziarul Bursa

SUA reiau saptamana viitoare, la Doha, negocieri cu talibanii

Statele Unite urmeaza sa reia saptamana viitoare, in Qatar, negocieri cu talibanii pe tema luptei impotriva terorismului si crizei umanitare din Afganistan.

Sorin Cimpeanu, aviz favorabil pentru inca un mandat de ministru al Educatiei: Saptamana viitoare incepe lucrul la o noua lege a educatiei Voi pleda pentru alocare de cel putin 4% din PIB

Sorin Cimpeanu a primit miercuri aviz favorabil dupa audierile in parlament pentru un nou mandat, consecutiv, de ministru al Educatiei in guvernul condus de Nicolae Ciuca. Senatorul PNL a anuntat ca saptamana viitoare se va constitui grupul de lucru pentru transformarea pachetului Romania Educata intr-o noua lege a educatiei, care a fost amanata in mai multe randuri.

watchshop.ro

actualitate, 14:30

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1555 seconds )