Libnet.ro
UNICEF

00:06

Opinie Deloitte: Preturile de transfer, printre provocarile extinderii transfrontaliere pentru start-upurile din IT

România Liberă România Liberă,
Opinie Deloitte: Preturile de transfer, printre provocarile extinderii transfrontaliere pentru start-upurile din IT

Extinderea unei afaceri peste granita statului in care a fost dezvoltata este un proces complex, cu multiple implicatii, care presupune o planificare minutioasa si atentie sporita la aspecte neintalnite anterior, cum ar fi regimul fiscal aplicabil tranzactiilor realizate intre compania mama si entitatea afiliata. Si, daca aspectele de acest gen sunt relativ usor de gestionat . continuă pe România Liberă

Preturile de transfer, printre provocarile extinderii transfrontaliere pentru start-upurile din IT

Extinderea unei afaceri peste granita statului in care a fost dezvoltata este un proces complex, cu multiple implicatii, care presupune o planificare minutioasa si atentie sporita la aspecte neintalnite anterior, cum ar fi regimul fiscal aplicabil tranzactiilor realizate intre compania mama si entitatea afiliata. Si, daca aspectele de acest gen sunt relativ usor de gestionat de catre societatile mari, pentru cele mici, ele pot reprezenta adevarate provocari. Mai mult, start-upurile interesate sa isi extinda activitatea pe piete externe avansate in special cele din IT care vizeaza piata din Statele Unite) se confrunta cu dificultati specifice, generate de faptul ca desfasoara activitati in jurisdictii cu regimuri fiscale complet diferite. Care sunt aspectele esentiale pentru conformare?.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )