Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Orasul din Romania care se dezvolta non-stop. Acum isi face aeroport pentru a atrage mai multi turisti

Playtech Playtech,
Orasul din Romania care se dezvolta non-stop. Acum isi face aeroport pentru a atrage mai multi turisti

Un oras din Romania impresioneaza nu doar prin arhitectura sa, ci si prin faptul ca nu se mai opreste din dezvoltare. Mai nou, isi face propria companie aeriana! Despre ce oras este vorba, sigur nu te-ai fi gandit la el. Se afla in nord-vestul tarii. Un oras din Romania uimeste Europa Un oras din Romania . continuă pe Playtech

FAN Courier, prima companie din Romania, care semneaza The Climate Pledge, initiativa de accelerare a reducerii emisiior de carbon

FAN Courier, liderul pietei locale de curierat, este prima companie din Romania care se alatura initiativei The Climate Pledge, ce isi propune sa convinga companiile din lumea intreaga sa accelereze ritmul de reducere a emisiilor de dioxid de carbon. Fondata in 2019, The Climate Pledge este o initiativa care isi propune sa contribuie la atingerea obiectivelor Acordului de la Paris de neutralitate a emisiilor de dioxid de carbon -n. n. ) cu zece ani mai devreme decat prevede documentul, respectiv, in 2040, conform unui comunicat remis redactiei.

Scolile din Romania care au trecut in online. Localitatile unde rata de infectare a depasit 6 la mie

Ce scoli din Romania care au trecut in online si in ce localitati rata de infectare cu coronavirus a depasit sase la mie. in aceste scoli, elevii intra in online, potrivit unui document publicat azi de Ministerul Educatiei. Scolile din Romania care au trecut in online Este vorba despre scolile din 54 de localitati, unde .

Vedeta din Romania care s-a mutat din Bucuresti. De ce a luat aceasta decizie neasteptata

O vedeta de la noi s-a mutat din Bucuresti pe fondul pandemiei de covid-19. Multi artisti au fost afectati de pandemie, mai ales din punct de vedere financiar. Vedeta care a facut o schimbare radicala Ei bine, in cazul vedetei noastre, ea a ales ca plece din Bucuresti. Si-a dorit de mult sa plece din .

Vedeta din Romania care s-a retras din viata publica: M-am dus la munca, nu la mosie (exclusiv)

Ce vedeta s-a retras din viata publica. in varsta de 84 de ani, este vorba despre un reprezentant de seama al teatrului romanesc, jucand in peste 40 de piese la teatrul Lucian Blaga din Cluj, institutie pe care a condus-o intre anii 1993 si 2000, dar jucand si in peste 50 de productii cinematografie romanesti .

Lacul din Romania care nu ingheata niciodata. Ce secret ascunde acest loc mirific, de fapt

Exista in Romania un loc mirific, ce ascunde un mare secret. Este singurul lac din tara noastra care nu ingheata niciodata, oricat de scazute ar fi temperaturile! Care este motivul pentru care apa acestuia ramane mereu cristalina si de ce trebuie vizitat macar o data in viata. Lacul din Romania care nu ingheata. Unde se .

Vedeta din Romania care a cheltuit 25.000 de euro pe botezul fiicei sale. Ce nasi celebri a ales

Ce vedeta din Romania a cheltuit 25. 000 de euro pe botezul fiicei. A fost o petrecere cu fast, 200 de invitati, decoruri de basm, cu un meniu de lux si cu artistul Dan Bittman care a incins scena. Vedeta din Romania care a cheltuit 25. 000 de euro pe botezul fiicei sale Evenimentul a avut loc .

Lista localitatilor din Romania in care rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori. 46 de orase si municipii resedinta de judet sunt in scenariul rosu

In 352 de localitati din Romania - fata de 312 miercuri - incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este mai mare sau egala cu 3, ceea ce inseamna ca sunt in scenariul rosu, potrivit datelor oficiale transmise joi. Lista include si 46 de orase si municipii resedinta de judet 9), acest numar ramanand nemodificat fata de ziua anterioara.

Lista localitatilor din Romania in care rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori. Noua municipii resedinta de judet sunt in scenariul rosu

In 312 de localitati din Romania - fata de 267 marti - incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este mai mare sau egala cu 3, potrivit datelor oficiale publicate miercuri. Lista include si noua municipii resedinta de judet: Satu Mare, Bistrita, Timisoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Alexandria, Bucuresti, Botosani, Craiova.

UPDATE Lista localitatilor din Romania in care rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori. Sase municipii resedinta de judet sunt in scenariul rosu De luni este obligatoriu certificatul verde COVID

In 267 de localitati din Romania - fata de 224 luni - incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este mai mare sau egala cu 3, potrivit datelor oficiale publicate marti. Lista include si 6 municipii resedinta de judet: Satu Mare, Bistrita, Timisoara, Baia Mare, Cluj-Napoca, Botosani.

Primul manager de spital din Romania care nu mai permite personalului sanitar nevaccinat sa lucreze in anumite sectii: Le detasez si aduc altele vaccinate

Medicul Mihai Pandrea, managerul Spitalului Municipal Dej, judetul Cluj, a anuntat, miercuri, ca doar personalul vaccinat anti-COVID va mai lucra in anumite sectii din spitalul pe care il conduce, scrie Dej24. ro. in doua saptamani a .

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )