Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordinului Partiala

Libnet Ro
Mii de masini la granita Rusiei cu Georgia! Barbatii rusi fug dupa ordinul de mobilizare partiala. FSB ar fi trimis militari in punctul de control

Mii de masini la granita Rusiei cu Georgia! Barbatii rusi fug dupa ordinul de mobilizare partiala. FSB ar fi trimis militari in punctul de control

Barbati rusi fug in Georgia pentru a evita sa fie chemati sa lupte intr-un razboi, contra caruia protesteaza, in urma ordinului presedintelui rus Vladimir Putin de a mobiliza sute de mii de rezervisti pentru conflictul din Ucraina, transmite Reuters. De asemenea si presa rusa a confirmat cozile enorme.

VIDEO Coloane de mii de masini la granita Rusiei cu Georgia dupa ordinul de mobilizare partiala FSB ar fi trimis militari in punctul de control

Barbati rusi fug in Georgia pentru a evita sa fie chemati sa lupte intr-un razboi cu care nu sunt de acord, in urma ordinului presedintelui rus Vladimir Putin de a mobiliza sute de mii de rezervisti pentru conflictul din Ucraina, transmite Reuters. Cozile kilometrice sunt confirmate si de presa rusa de stat.

Seful Parlamentului rus indeamna deputatii sa participe la razboi

Volodimir Zelenski: Rusia nu este interesata de pace Liderul parlamentar rus Viaceslav Volodin i-a chemat pe deputatii Dumei sa ia parte la razboiul din Ucraina, in urma ordinului de mobilizare partiala lansat miercuri, relateaza DPA. Cei care indeplinesc cerintele mobilizarii partiale ar trebui sa ajute cu participarea lor la operatiunea militara speciala, a declarat seful Dumei de Stat camera inferioara a parlamentului) pe canalul sau de Telegram, mentionand: Nu exista protectie pentru deputati.

Digi24. Seful Dumei de Stat ii cheama pe deputatii rusi sa plece la razboi. Un parlamentar a spus ca este nevoie de el in tara

Presedintele Dumei de Stat, camera inferioara a parlamentului rus, i-a chemat pe deputati sa ia parte la razboiul din Ucraina in urma ordinului de mobilizare partiala semnat de Vladimir Putin.

Pana la un milion de rusi ar putea fi mobilizati, potrivit unui paragraf ascuns din decretul semnat de Putin

Miercuri, portalul oficial de informatii juridice a publicat o scanare a ordinului de mobilizare partiala in Rusia. Articolul sapte a fost marcat cu mentiunea doar pentru uz intern.

Imagini frapante din Rusia! Mii de barbati, trimisi cu muzica si lacrimi pe frontul din Ucraina, ca in 1941 (video)

Mii de barbati din Rusia sunt petrecuti de familii pe front. Rezervistii vor fi trimisi in Ucraina, conform ordinului presedintelui rus. Mobilizarea partiala a inceput joi dimineata in mai multe orase din Federatia Rusa. Lacrimi si nedumerire Mamele, sotiile si rudele rezervistilor au plans in hohote si nu au vrut sa se desparta de cei dragi, insa barbatii au fost nevoiti sa se indrepte catre autocarele care ii vor duce direct pe front. Multi dintre ei nu se vor intoarce acasa.

RUSIA: Liderul parlamentar Viaceslav Volodin ii indeamna pe deputati sa mearga la razboi

Liderul parlamentar rus Viaceslav Volodin i-a chemat pe deputatii Dumei sa ia parte la razboiul din Ucraina in urma ordinului de mobilizare partiala.

Liderul parlamentar Viaceslav Volodin ii cheama pe deputatii rusi sa se duca la razboi

Liderul parlamentar rus Viaceslav Volodin i-a chemat pe deputatii Dumei sa ia parte la razboiul din Ucraina in urma ordinului de mobilizare partiala, relateaza joi DPA.

Seful parlamentului rus ii cheama pe deputati la razboi

Liderul parlamentar rus Viaceslav Volodin i-a chemat pe deputatii Dumei sa ia parte la razboiul din Ucraina in urma ordinului de mobilizare partiala, relateaza joi DPA.

Lovitura pentru sistem in cazul carantinarii! Masca ar putea sa nu mai fie obligatorie pe strazi

In Constanta, oras aflat in acest moment in carantina, obligatia de a purta masca pe strazi ar putea fi anulata. Un avocat a obtinut la Curtea de Apel Bucuresti anularea partiala a ordinului Directiei pentru Situatii de Urgenta care se referea chiar la obligativitatea purtarii mastii de protectie in spatii deschise.

Autoritatile locale si Spitalul Municipal Fagaras au formulat plangere prealabila ca spitalul sa fie scos de pe lista unitatilor de suport pentru pacienti cu COVID-19

Autoritatile locale din Fagaras si conducerea Spitalului Municipal anunta ca actioneaza in justitie pentru ca unitatea medicala sa fie exclusa de pe lista spitalelor suport pentru tratarea pacientilor cu COVID-19. Oficialii au formulat o plangere prealabila pentru excluderea spitalului de pe lista, urmand sa ceara in instanta revocarea partiala a ordinului ministrului Sanatatii care prevede ca la Fagaras vor fi tratati pacienti infectati.

Politistii din penitenciare ar putea primi bani de la stat pentru plata creditului la casa

Conform Ordinului Ministerului Justitiei nr. 482C2020, politistii din penitenciare ar putea primi de la stat bani pentru plata partiala sau chiar integrala a creditului pentru o casa.

Trump a salutat decizia Curtii Supreme privind migratia

Presedintele american Donald Trump a salutat decizia Curtii Supreme de a permite intrarea in vigoare partiala a ordinului executiv semnat in martie prin care interzice intrarea pe teritoriul SUA a migrantilor din Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria si Yemen, tari pe care le descrie drept predispuse la terorism, relateaza BBC News.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1603 seconds )