Libnet.ro
UNICEF

18:00

Pan Zhanle

Libnet Ro
A cazut recordul mondial detinut de David Popovici! Cine este cel mai rapid inotator in proba de 100 de metri liber

A cazut recordul mondial detinut de David Popovici! Cine este cel mai rapid inotator in proba de 100 de metri liber

Inotatorul chinez Pan Zhanle a doborat recordul mondial la 100 m liber, detinut de David Popovici, duminica, in cadrul Campionatelor Mondiale de natatie de la Doha. in varsta de 19 ani, Pan Zhanle a fost primul membru al stafetei chineze de 4100 m, fiind cronometrat in 46 sec 80100, dupa o cursa extrem de rapida, .

David Popovici, detronat. Recordul romanului la 100 de metri a fost spulberat de un inotator chinez

Toata lumea stie deja de recordurile realizate de tanarul inptator roman David Popovici. Numai ca, acum aceste recorduri au fost detronate de un sportiv chinez. Cu alte cuvinte, recordul romanului la 100 de metri a fost spulberat de un inotator chinez. David Popovici, detronat la Doha de un inotator chinez Tanarul chinez Pan Zhanle a .

Cine este sportivul care a stabilit un nou record mondial al probei de 100 de metri liber David Popovici pierde titlul de cel mai rapid inotator din lume

Pan Zhanle, un sportiv chinez in varsta de 19 ani, a notat duminica, 11 februarie, cele doua lungimi de bazin in stil liber in 46,80 secunde, doborand recordul stabilit de inotatorul nostru David Popovici, in 2022, la Roma, de 46,86. David Popovici a pierdut recordul mondial la 100 de metri liber .

Recordul lui David Popovici la 100 m liber, doborat de chinezul Pan Zhanle VIDEO

Recordul lui David Popovici la 100 m liber a fost doborat de sportivul chinez Pan Zhanle, la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha.

Recordul mondial la 100 m liber, care era detinut de Popovici, a fost doborat de Pan Zhanle

Chinezul Pan Zhanle a scris istorie in prima zi de bazin la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha, duminica seara, el doborand recordul lui David Popovici la 100 m liber.

Recordul mondial detinut de David Popovici a fost doborat de un chinez

Pan Zhanle a stabilit un nou record mondial la 100 metri liber in chiar prima zi a Campionatelor Mondiale de natatie de la Doha, Qatar, competitie la care David Popovici nu participa din ratiuni tactice.

Recordul lui David Popovici la 100 m liber, doborat. Ce timp a scos chinezul Pan Zhanle

Recordul lui David Popovici la 100 m liber a fost doborat de sportivul chinez Pan Zhanle, la Campionatele Mondiale de Natatie de la Doha.

VIDEO Un chinez ameninta recordul mondial detinut de David Popovici - Performanta reusita la Jocurile Asiei

Pan Zhanle 19 ani) a devenit al cincilea cel mai rapid inotator din istorie in proba de 100 m liber, dupa ce a stabilit un nou record asiatic la cea de-a 19-a editie a Jocurilor Asiei.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )