Libnet.ro
carturesti.ro

16:30

Pandemia se agraveaza langa Bucuresti. Trei localitati din Ilfov adopta masuri suplimentare

România Liberă România Liberă,
Pandemia se agraveaza langa Bucuresti. Trei localitati din Ilfov adopta masuri suplimentare

Pandemia se agraveaza langa Bucuresti. Trei localitati din judetul Ilfov adopta masuri suplimentare de protectie. Aceste masuri se aplica incepand de marti, 14 septembrie 2021. Decizia a fost luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov. Masurile se aplica incepand de marti in localitatile Berceni, Bragadiru si Voluntari. in aceste localitati, incidenta Covid cumulata . continuă pe România Liberă

evomag.ro

Restrictii in trei localitati din Ilfov.Rata de incidenta a depasit 2 la mie

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a decis, luni, impunerea de restrictii in comuneleBerceni, Bragadiru si Voluntari, unde s-au inregistrat valori ale ratei de incidenta cumulata calculata la 14 zile de peste 2 la 1. 000 locuitori,.

Au plecat la ciuperci si s-au ratacit. Cum au fost gasiti trei barbati din Harghita

3 barbati plecati dupa ciuperci in apropierea Pasului Bucin, s-au ratacit pe munte. Dupa mai mult de 3 ore de cautari, jandarmii din Harghita i-au gasit. Apelul la 112 a fost facut vineri in jurul orei 20. Un barbat spunea ca el si alti 2 barbati sunt in padure, nu recunosc zona si nu stiu .

Restrictii in trei localitati de langa Bucuresti, dupa ce rata de infectare a trecut de 2 la mie

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ilfov a decis luni reintroducerea unor restrictii in localitatile Berceni, Bragadiru si Voluntari, dupa ce rata de incidenta a cazurilor COVID a depasit 2 la mia de locuitori. Masurile intra in vigoare in 14 septembrie, la ora 00. 00, iar printre acestea se numara obligativitatea mastii in spatiile publice, piete, targuri, statii pentru transportul in comun, in timp ce adunarile publice vor fi limitate.

Noi restrictii in noua localitati din judetul Ilfov, dupa ce au depasit pragul de infectare de 2 la mie

Prefectura Ilfov anunta ca noua unitati administrativ-teritoriale au trecut de pragul de 2 la mie incidenta cumulata in ultimele 14 zile. in Snagov, incidenta a ajuns la 3,09 la mie.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )