Libnet.ro
carturesti.ro

01:05

Pandemia Covid

Libnet Ro
China a renuntat la organizarea Cupei Asiei din 2023 din cauza pandemiei

China a renuntat la organizarea Cupei Asiei din 2023 din cauza pandemiei

China a renuntat la organizarea Cupei Asiei de fotbal din 2023 ca urmare a circumstantelor exceptionale cauzate de pandemia de Covid-19, a anuntat sambata intr-un comunicat Confederatia Asiatica AFC).

DOCUMENT. Romania a renuntat iar sa-si mai propuna o data de aderare la Zona Euro, iar acum da vina si pe razboiul din Ucraina. Masuri fiscale pentru firme in programul de Convergenta 2022

Guvernul si Banca Nationala au renuntat sa mai mentioneze o data anume ca obiectiv de aderare a Romaniei la Zona Euro, sustinand acum ca isi axeaza eforturile pe revenirea socio-economica dupa pandemia COVID-19, dar si pe reducerea efectelor negative ale razboiului declansat de Rusia in Ucraina. in schimb, Bulgaria si-a stabilit data de 1 ianuarie 2024 ca obiectiv de trecere la moneda euro. Asta scrie in programul de convergenta 2022-2025, un document programatic adoptat recent de Guvern si trimis la Comisia Europeana.

Comisia propune noi norme de protejare a copiilor impotriva abuzurilor sexuale

Pandemia de COVID-19 a inmultit cazurile de abuzuri sexuale, iar Comisia Europeana a luat primele masuri. Astfel, CE a prezentat un act legislativ al UE care sa previna si sa combata abuzul sexual online asupra copiilor. Un nou centru independent al UE privind abuzul sexual asupra copiilor Centrul UE) va sprijini eforturile furnizorilor de servicii, .

Noua Zeelanda va redeschide complet granitele pentru prima data de cand a inceput pandemia de Covid-19

Premierul neozeelandez Jacinda Ardern a transmis ca Noua Zeelanda isi va redeschide complet granitele cu doua luni mai devreme decat era planificat initial, ca parte a unei schimbari mai ample a setarilor de imigratie, potrivit The Guardian. Tara si-a inchis rapid granitele in martie 2020 pentru a preveni pandemia provocata de coronavirus. Noua Zeelanda se pregateste sa isi redeschida complet granitele De la ora 23:59, pe 31 iulie, turistii si detinatorii de vize din toata lumea, vor putea intra in Noua Zeelanda pentru prima oara in ultimii doi ani. Pana acum, granitele s-au redeschis doar pentru anumiti locuitori neozeelandezi si cetateni din afara tarii.

SIMONA COCOS, DIRECTORUL GENERAL AL ZENTIVA ROMANIA: Existenta fabricilor de medicamente in Romania este ca un fel de asigurare de sanatate pentru tara

Zentiva va continua sa investeasca in dezvoltarea de noi generice pentru cardiologie, oncologie, sistemul respirator si diabet, conform companiei Existenta fabricilor de medicamente in Romania este ca un fel de asigurare de sanatate pentru tara, fapt ce a iesit la iveala mai ales odata cu pandemia Covid-19, a spus ieri Simona Cocos, Directorul General la Zentiva Romania si Republica Moldova, cu ocazia aniversarii a 60 de ani de prezenta a companiei in piata noastra.

Un nou vaccin in Romania? Avertismentul medicului Adrian Streinu Cercel

Medicul Adrian Streinu Cercel a tras un semnal de alarma in privinta pandemiei de coronavirus. Celebrul medic spune ca virusul aparut in China nu va disparea, astfel ca oamenii de stiinta vor trebui sa faca un vaccin anti-coronavirus care sa fie administrat in fiecare an. Adrian Streinu Cercel, avertisment dur despre pandemia de covid. Cartile .

Medicul Adrian Streinu-Cercel: Pandemia nu s-a terminat. Ne indreptam catre un nou vaccin

Medicul Adrian Streinu-Cercel a avertizat ca pandemia de COVID-19 inca nu s-a incheiat si ca, cel mai probabil, vaccinul va deveni unul sezonier. Ne indreptam catre un nou vaccin, care va deveni un vaccin sezonier, cum este vaccinul gripal. in functie de cum se reconfigureaza SARS-CoV-2, o sa stim in fiecare an cu ce tip de vaccin sa ne vaccinam, a declarat fostul manager al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals.

watchshop.ro

Dr. Adrian Streinu-Cercel, despre COVID: Ne indreptam catre un nou vaccin. Pandemia nu s-a terminat

Medicul Adrian Streinu-Cercel, fost manager al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, anunta ca pandemia e departe de a se fi incheiat si un nou vaccin ar putea aparea.

Recensamantul populatiei ar trebui organizat la fiecare 5 ani sau mai des (studiu)

Recensamantul general al populatiei si locuintelor este in plina desfasurare pe teritoriul Romaniei, dupa amanarea de un an cauzata de pandemia Covid-19. Prima etapa, cea de autorecenzare, se va incheia la data de 15 mai iar incepand cu ziua urmatoare recenzorii vor iesi pe teren si vor vizita adresele de unde nu s-a trimis niciun chestionar online.

Dr. Adrian Streinu-Cercel, previziuni despre pandemie si vaccinuri: Este un semnal de alarma. Lumea trebuie sa inteleaga acest lucru

Cartile inca nu s-au jucat, sunt departe de a se fi jucat, pandemia nu s-a terminat si lumea trebuie sa inteleaga acest lucru, spune prof. dr. Adrian Streinu-Cercel care a explicat la ce sa ne asteptam in perioada urmatoare in ceea ce priveste pandemia COVID-19 si vaccinurile.

Cate miliarde de euro se asteapta sa castige BioNTech in 2022 din vanzarea vaccinurilor

Compania farmaceutica germana BioNTech, care dezvolta impreuna cu producatorul american de medicamente Pfizer Inc vaccinul anti-COVID-19, a anuntat luni rezultate trimestriale solide, dupa ce pandemia a stimulat cererea, dar a reconfirmat previziunile privind un declin anual al vanzarilor de vaccinuri, transmite Reuters.

Cum a afectat pandemia speranta de viata a europenilor: datele sunt ingrijoratoare

Pandemia a afectat, printre altele, si speranta de viata a oamenilor. in Uniunea Europeana, in 2021, speranta de viata era inca sub nivelul de dinaintea pandemiei de COVID-19. Speranta.

O rascruce a Istoriei

Dupa ce criza economica dintre 2008 si 2012 zguduise temeliile lumii asa cum fusese aceasta dupa caderea Zidului Berlinului, pandemia de Covid-19 a tulburat si mai mult ordinea mondiala pentru ca razboiul din Ucraina sa apara ca un sfarsit de epoca.

Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat de 21.374.000 lei, pentru finantarea aeroporturilor care se confrunta cu deficit de lichiditate

Guvernul a aprobat, vineri, un memorandum privind acordarea unor ajutoare de stat operatorilor economici care administreaza aeroporturile care in anul 2019 au inregistrat un trafic de pasageri mai mare de 200. 000 de pasageri si mai mic de 3 milioane pasageri, pentru depasirea dificultatilor financiare cu care se confrunta, cauzate de criza generata de pandemia COVID-19.

carturesti.ro

OMS: Decesele de Covid, de cel putin 3 ori mai multe decat cele anuntate oficial

Pandemia de Covid-19 a fost responsabila de moartea a 13 pana la 17 milioane de persoane pana la sfarsitul anului 2021, mult mai mult decat numarul de decese inregistrate oficial la nivel mondial, potrivit unei noi estimari a OMS care provoaca deja controverse, informeaza AFP.

OMS:Pandemia de coronavirus a provocat 15 milioane de decese la nivel global

Pandemia de coronavirus a cauzat 14,9 milioane de decese la nivel global in ultimii doi ani, a anuntat joi Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS). Cifrele includ persoane care au murit din cauza infectiei cu COVID -19, precum si pe cele cu boli si rani si care au murit din cauza serviciilor de sanatate suprasolicitate si a restrictiilor,relateaza dpa.

OMS: Aproximativ 15 milioane de decese de COVID-19 la nivel mondial

Pandemia de COVID-19 a provocat moartea a aproximativ 15 milioane de oameni in intreaga lume, estimeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), adica cu 13% mai multe decese decat erau preconizate in mod normal in doi ani.

Ce cifre are ultimul bilant pentru pandemia de coronavirus in ultimii doi ani

Pandemia de coronavirus a cauzat 14,9 milioane de decese la nivel global in ultimii doi ani, a anuntat joi Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), relateaza dpa. Cifrele includ persoane care au murit din cauza infectiei cu COVID -19, precum si pe cele cu boli si rani si care au murit din cauza serviciilor de sanatate .

Organizatia Mondiala a Sanatatii anunta numarul real al deceselor COVID |Toate statisticle au fost date peste cap

Pandemia de Covid a provocat moartea a aproape 15 milioane de oameni in intreaga lume, estimeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

SORIN GRINDEANU: Am semnat astazi Ordinul de Ministru prin care acordam TAROM un ajutor de stat in valoare de 1,9 milioane de euro

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anuntat ca a semnat, joi, Ordinul de Ministru prin care acordam TAROM un ajutor de stat in valoare de 1,9 milioane de euro, bani prin care compania isi va putea acoperi prejudiciul cauzat de pandemia COVID-19, in perioada 1 iulie - 31 decembrie 2020.

actualitate, 01:05

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1911 seconds )