Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pandemia COVID-19. Trei militari au fost depistati cu noul coronavirus la bordul unui portavion american. Doua nave-spital, mobilizate in Atlantic si Pacific

Adevărul Adevărul,
Pandemia COVID-19. Trei militari au fost depistati cu noul coronavirus la bordul unui portavion american. Doua nave-spital, mobilizate in Atlantic si Pacific

Trei marinari americani au fost diagnosticati pozitiv cu noul coronavirus la bordul portavionului Theodore Roosevelt, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Pandemia COVID-19. Al doilea val de contaminare cu noul coronavirus in Asia

De la celebra plaja australiana Bondi Beach si pana pe strazile New Delhi, in toata Asia autoritatile si-au intensificat in acest weekend eforturile in vederea incetinirii coronavirusului, in contextul in care un al doilea val de contaminari se inregistreaza in regiuni care credeau ca epidemia este sub control, relateaza AFP.

VIDEO Trei cadre medicale din Galati sunt infectate cu noul coronavirus. Au fost declansate anchete epidemiologice la trei spitale

O asistenta medicala de la Spitalul de Pediatrie Sf. Ioan din Galati, o asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase si o biochimista de la Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei au fost testate pozitiv cu COVID-19.

Managerul Spitalului Universitar Bucuresti, demis dupa ce doi pacienti au fost depistati cu coronavirus

Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost demisa din functie. Aceasta va fi inlocuita de Catalin Carstoiu.

143 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 576 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns luni la 576 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 143 cazuri. La ATI, in acest moment, sunt internati 15 pacienti, dintre care 7 in stare grava. Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate si externate. De asemenea, numarul deceselor pacentilor infectati cu noul coronavirus a ajuns luni la 4 persoane.

Codogno, orasul cu prima infectie cu noul coronavirus din Italia NU a mai raportat niciun caz nou

Codogno, primul oras din Italia in care a fost descoperita prima infectia cu noul coronavirus nu a mai raportat niciun caz nou. Orasul a fost inchis din data de 21 februarie, relateaza La Stampa. Acesta ar.

Cantaretul si saxofonistul Manu Dibango a murit din cauza infectiei cu noul coronavirus

Cantaretul si saxofonistul Manu Dibango, in varsta de 86 de ani, care anuntase saptamana trecuta ca a fost spitalizat dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus, a murit.

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus in Romania - un barbat de 70 de ani intors din Italia si internat la Craiova

Al optulea deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus a fost inregistrat marti dimineata in Romania. Este vorba despre un barbat in varsta de 70 ani intors din Italia si internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autoritatilor, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulina. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II, precizeaza sursa citata.

144 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 906 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns miercuri la 906 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 144 de cazuri noi. La ATI, in acest moment, sunt internati 18 pacienti, din care 8 in stare grava. Starea de sanatate a celorlalti pacienti este buna, stationara, au precizat autoritatile.

Printul Charles, testat pozitiv cu noul coronavirus

Printul Charles 71 de ani), fiul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii si mostenitor al tronului Regatului Unit, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si se afla in izolare, in Scotia.

186 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus. Bilantul total a ajuns la 762 de pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns marti la 762 de cazuri dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 186 cazuri. Pana astazi, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Bucuresti, Suceava, Craiova si Iasi, au decedat. La ATI, in acest moment, sunt internati 16 pacienti, din care 6 in stare grava.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )