Libnet.ro
UNICEF

07:16

Un paramedic a ajutat o adolescenta dupa un accident, fara sa stie ca este fiica sa: Cel mai urat cosmar al meu s-a adeverit!

Antena3 Antena3,
Un paramedic a ajutat o adolescenta dupa un accident, fara sa stie ca este fiica sa: Cel mai urat cosmar al meu s-a adeverit!

Un paramedic canadian care a intervenit saptamana trecuta la un accident rutier si a ajutat o victima adolescenta si-a tratat, fara sa stie, propria fiica. Cand a ajuns acasa, politia i-a spus ca fata a murit la spital. continuă pe Antena3

Un paramedic a ajutat o tanara dupa un accident, fara sa stie ca este fiica sa: Cel mai urat cosmar al meu s-a adeverit

Un paramedic canadian care a intervenit saptamana trecuta la un accident rutier si a ajutat o victima adolescenta si-a tratat, fara sa stie, propria fiica. in momentul in care Jayme Erickson a ajuns la locul accidentului, pe o portiune inghetata de autostrada din Alberta, pe 15 noiembrie, a gasit o adolescenta cu rani grave, despre care stia ca sunt probabil fatale. Din cauza gravitatii ranilor suferite de fata, aceasta nu si-a putut recunoaste copilul, potrivit The Guardian. Un paramedic a ajutat o adolescenta dupa un accident, fara sa stie ca este fiica sa .

actualitate, 07:16

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )