Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parcului Crangasi

Libnet Ro
Tinerii care au ucis un barbat in fata parcului Crangasi din Bucuresti au fost filmati in timp ce-si loveau victima cu parul

Tinerii care au ucis un barbat in fata parcului Crangasi din Bucuresti au fost filmati in timp ce-si loveau victima cu parul

Cei doi tineri care au omorat un barbat in plina strada, in zona Parcului Crangasi din Bucuresti, au fost filmati in timp ce comiteau atrocitatea.

Au dat cu batele pana l-au lasat inconstient. Marturii despre crima din fata Parcului Crangasi din Bucuresti

Oamenii care s-au strans noaptea trecuta in fata Parcului Crangasi din Bucuresti, locul unde un barbat de 46 de ani a fost ucis in bataie, au oferit detalii despre cumplita crima.

Crima in Sectorul 6! Barbat de 46 de ani, ucis cu bestialitate in plina strada

Un barbat in varsta de 46 de ani a fost ucis in bataie in Sectorul 6 din Bucuresti, in fata Parcului Crangasi. Criminalii, doi tineri cu varste de 16 si 20 de ani, au fost retinuti de politisti. Crima a avut loc in aceasta seara, in jurul orei 20. 25, pe Bulevardul Constructorilor, in fata Parcului .

Barbat decedat dupa ce a fost batut cu batele in Bucuresti

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost batut cu bestialitate, de doua persoane, in fata Parcului Crangasi din Bucuresti. Suspectii au fost prinsi de catre politie in scurt timp si retinuti.

Crima in fata Parcului Crangasi din Bucuresti! Un om a fost ucis in bataie

Un barbat de 46 de ani a fost ucis in bataie in fata Parcului Crangasi din Bucuresti.

Incident socant in Bucuresti. Un barbat a fost batut cu bestialitate in fata Parcului Crangasi, iar acum e resuscitat. Autoritatile ii cauta pe vinovatii care au fugit de la fata locului

Incident socant in Bucuresti. Un barbat de aproximativ 40 de ani este resuscitat in aceste momente, dupa ce ar fi fost batut cu batele de doua persoane cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani. Incidentul a avut loc in fata Parcului Crangasi, mai exact, pe Bulevardul Constructorilor, informeaza Antena 3.

Crima in fata Parcului Crangasi din Bucuresti! Un om a fost ucis in bataie |Autoritatile intervin

Crima in Bucuresti, in fata Parcului Crangasi. Autoritatile intervin de urgenta, dupa ce o persoana a fost omorata in bataie. Suspectii sunt cautati in parc.

Barbat batut cu bestialitate in fata Parcului Crangasi din Bucuresti! Autoritatile intervin

Un barbat a fost batut cu bestialitate in Bucuresti, in fata Parcului Crangasi. Autoritatile intervin de urgenta. Suspectii sunt cautati in parc.

Afacerea spatiilor verzi: Primaria Sectorului 6 a platit in administratia Mutu 1,5 milioane lei pentru intretinerea Parcului Crangasi timp de 8 luni: tuns iarba si trandafirii, strans gunoiul, maturat

Primaria Sectorului 6 a platit in administratia Mutu 1,5 milioane lei pentru intretinerea Parcului Crangasi timp de 8 luni, potrivit datelor obtinute de HotNews. ro. Contractul incheiat in baza unui acord-cadru din 2016 a vizat in principal tuns iarba si trandafirii, strans gunoiul, maturat. Parcul este unul modest, avand putin peste 9 hectare. Actualul primar, Ciprian Ciucu a declarat pentru HotNews. ro ca dupa renegocierea contractului a obtinut o reducere de 30%, dar pana la organizarea unei noi licitatii pentru acest serviciu, vechiul contract nu poate inceta.

Mii de bucuresteni cer redeschiderea parcului Universitatii Politehnica Bucuresti inchis la inceputul pandemiei. Este proprietatea privata a universitatii

Locuitorii cartierelor Politehnica, Militari, Cotroceni si Crangasi au semnat o petitie online, prin care cer redeschiderea parcului.

Parcul Crangasi, gazda Targului de primavara

Timp de trei zile, parcul Crangasi din Capitala va fi gazda unui spectacol destinat locuitorilor sectorului 6. incepand de astazi pana duminica, vizitatorii parcului se pot bucura de momente artistice si produse traditionale romanesti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )