Libnet.ro
UNICEF

09:30

Parlamentul britanic, vizat de un atac cibernetic. Parlamentarii nu isi mai pot accesa conturile de email

România Liberă România Liberă,
Parlamentul britanic, vizat de un atac cibernetic. Parlamentarii nu isi mai pot accesa conturile de email

Parlamentul britanic a fost vizat de un atac cibernetic, a anuntat purtatorul de cuvant al Camerei Comunelor, care precizeaza ca au existat mai multe tentative de accesare a conturilor de email ale parlamentarilor, informeaza The Guardian. continuă pe România Liberă

Parlamentarii britanici, vizati de un atac cibernetic

Parlamentul britanic era vizat de un atac cibernetic care-i impiedica pe parlamentari sa-si acceseze e-mailurile atunci cand nu se afla la Westminster, afirma sambata parlamentari si presa, relateaza Reuters.

Parlamentul britanic, tinta unui ATAC CIBERNETIC

Parlamentul Marii Britanii a fost sambata tinta unui atac cibernetic, potrivit Reuters, citat de Mediafax. Anuntul a fost facut public de mai multi oficiali si politicieni britanici, potrivit carora.

Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic

Parlamentul britanic a fost tinta unui atac cibernetic, care ii impiedica pe legiuitori sa-si poata accesa e-mail-urile daca nu se afla la Westminster, sediul legislativului din Londra, au informat.

Olguta Vasilescu: Deputatul PSD Mircea Draghici a fost amenintat inainte de motiune ca nu o sa isi mai vada copiii/ Draghici confirma mesajul de amenintare

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat miercuri seara la Antena 3 ca deputatul PSD Mircea Draghici, trezorierul partidului, a primit inainte de votul la motiunea de cenzura un mesaj de amenintare in care i se spunea ca nu o sa isi vada copiii si parintii. Contactat de HotNews. ro, deputatul PSD a confirmat ca a primit un mesaj de amenintare de pe un numar necunoscut, posibil o cartela preplatita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )