Libnet.ro
watchshop.ro

14:15

Parlamentul European cere stimularea migratiei legale ca solutie pentru criza de lucratori creata de imbatranirea populatiei in UE

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul European cere stimularea migratiei legale ca solutie pentru criza de lucratori creata de imbatranirea populatiei in UE

Parlamentul European a cerut, joi, Comisiei Europene sa elaboreze un pachet de propuneri menite sa promoveze venirea legala a migrantilor extracomunitari care doresc sa lucreze in UE, ca masura de atenuare a efectelor negative ale imbatranirii populatiei europene si crizei fortei de munca. continuă pe Hotnews

Parlamentul European urmeaza sa voteze reforma Politicii Agricole Comune

Eurodeputatii care au intermediat un acord cu guvernele statelor membre privind reformarea Politicii Agricole Comune PAC) au facut astazi un apel catre Parlamentul European sa isi dea acordul final pentru aceasta reforma, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Eugen Tomac: Votul dat joi in Parlamentul European transmite un mesaj ferm, acela ca toti cetatenii UE care muncesc trebuie sa aiba un venit care sa le permita o viata decenta

Parlamentul European a acordat, joi, la Strasbourg, votul sau de incredere pe Raportul Comisiei pentru ocuparea fortei de munca si afaceri sociale referitor la salariile minime adecvate in UE, a anuntat eurodeputatul PMP Eugen Tomac.

Parlamentul European se opune competitiilor sportive disidente, precum Super Liga

Parlamentul European si-a afirmat marti opozitia fata de competitiile sportive disidente, cum ar fi proiectul Super Ligii la fotbal, solicitand pe de alta parte mai mult solidaritate si incluziune in sport, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Parlamentul European a dat unda verde noii politici agricole a UE

Parlamentul European a dat unda verde noii politici agricole comune a UE, considerata mai ecologica, mai echitabila, mai flexibila si mai transparenta, dar criticata de ecologisti si de o parte a stangii, care spun ca nu e la inaltimea ambitiilor UE privind mediul, potrivit Agerpres.

Ambasada Sustenabilitatii lanseaza un apel de semnare a unei scrisori deschise catre Parlamentul European

Ambasada Sustenabilitatii in Romania ASR) invita companiile responsabile din tara sa devina semnatare ale unei scrisori deschise catre Parlamentul European, in sprijinul adoptarii unui text mai ambitios in directiva europeana privind raportarea nefinanciara https:ec. europa. euinfopublications210421-sustainable-finance-communication_en%20-%20csrdCorporate Sustainability Reporting Directive CSRD), conform unui comunicat remis redactiei.

SALARIUL MINIM LA NIVELUL UE: Parlamentul European a aprobat inceperea negocierilor cu Consiliul

Deputatii europeni au dat unda verde astazi pentru inceperea negocierilor cu Consiliul UE privind o directiva care va garanta tuturor lucratorilor din Uniune un salariu minim corect si adecvat. Negocierile pot incepe de indata ce Consiliul isi aproba propria pozitie, potrivit Agerpres.

DEZBATERE IN PARLAMENTUL EUROPEAN Rolul UE in combaterea globala a COVID-19, intre apeluri la solidaritate si realitatea dura a decalajului vaccinarii

Eurodeputatii au lansat astazi apeluri la solidaritate cu tarile sarace, au cerut pe un ton imperativ suspendarea brevetelor grupurilor farmaceutice asupra vaccinurilor anti-COVID pentru a creste productia in intreaga lume si au insistat asupra necesitatii respectarii angajamentelor privind donatiile catre mecanismul COVAX, in contextul in care in prezent exista o diferenta de peste 50 de procente intre rata de vaccinare din UE si cea din Africa.

carturesti.ro

actualitate, 14:15

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,159 seconds )