Libnet.ro
UNICEF

01:05

Parlamentul Suedez

Libnet Ro
O singura tara se mai opune deschis ca Romania sa adere la Schengen

O singura tara se mai opune deschis ca Romania sa adere la Schengen

Parlamentul suedez a votat pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, despre aderarea Romaniei la Schengen: Se continua demersurile diplomatice si politice pe foarte multe dimensiuni cu privire la Austria

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat vineri, in emisiunea Buna, Romania, moderata de Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca au fost depuse demersuri importante pentru ca Suedia si Olanda sa sustina aderarea Romaniei in Schengen: in ceea ce priveste Suedia, in urma cu aproape o luna in Parlamentul Suedez a existat o dezbatere in Comisia de Afaceri Juridice cu privire la propunerea pozitiva a guvernului suedez de a sustine aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Cu acel prilej, Partidul Social Democrat din Suedia a prezentat rezerve cu privire la aderarea Romaniei la Spatiul Schengen. Am facut demersuri pe foarte multe canale, am fost in contact permanent cu omologul meu suedez, am discutat cu un important lider al PSD din Suedia pe 22 noiembrie in care am expus toate argumentele care sustin aderarea Romaniei la spatiul Schengen, am transmis si in scris aceste date, cifre.

Parlamentul suedez, vot pentru intrarea Romaniei in Schengen

Eurodeputatul Victor Negrescu a anuntat ca Parlamentul suedez, cu sprijinul decisiv al colegilor social-democratilor, a dat un vot de sustinere a aderarii Romaniei in spatiul Schengen.

VICTOR NEGRESCU: Parlamentul suedez a votat pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu afirma, astazi, pe Facebook, ca Parlamentul suedez a votat pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen si ca Opozitia social-democrata a salvat guvernul de dreapta desi acesta este sustinut de o coalitie din care fac parte extremistii.

Parlamentul suedez a votat pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Parlamentul suedez a votat pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, scrie deputatul PSD Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook . Votul a avut loc in aceasta dimineata in Comisia de Afaceri Europene.

Social-democratii suedezi s-au razgandit si sustin aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Ardalan Shekarabi, purtatorul de cuvant al Social democratilor suedezi, a declarat ca formatiunea sa nu se va opune intrarii Romaniei in spatiul Schengen, dupa ce votasera in Parlamentul suedez impotriva aderarii. La inceputul acestei toamne, social-democratii au spus nu admiterii Anuntul a fost dat atat de Bogdan Aurescu, ministrul roman de externe, care saluta decizia, cat si de social-democratul Victor Negrescu care lauda diplomatia partidului sau. Thank you so much, Mr Ardalan Shekarabi @shekarabi, for your positive statement today regarding Romanias accession to Schengen, also following our very goodcomprehensive 128222;talk on November 22. RO127481;127465; accession will make EU127466;127482; more secure. https:t. co5z5ywgl39r .

Aderarea Romaniei la Schengen: social-democratii suedezi s-au razgandit si ne sustin

Ardalan Shekarabi, purtatorul de cuvant al Social democratilor suedezi, a declarat ca formatiunea sa nu se va opune intrarii Romaniei in spatiul Schengen, dupa ce votasera in Parlamentul suedez impotriva aderarii, scrie Hotnews. ro.

VIDEO: Parlamentul European numeste Rusia sponsor de stat al terorismului

Parlamentul European a desemnat miercuri 23 noiembrie) Rusia ca stat sponsor al terorismului, iar eurodeputatul suedez Charlie Weimers a declarat ca recunoasterea trebuie sa vina cu consecinte. Este timpul sa recunoastem Federatia Rusa pentru ceea ce este: un paria, o amenintare, un stat necinstit si un stat sponsor al terorismului, a spus el. Parlamentarii europeni .

Europarlamentarii Dan Nica si Victor Negrescu: Comisarul social-democrat suedez sustine ferm aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

Europarlamentarii Dan Nica, liderul Delegatiei PSD din Parlamentul European, si Victor Negrescu, vicepresedintele Partidului Socialistilor Europeni, au obtinut angajamentul ferm al comisarului social-democrat din partea Suediei, Ylva Johansson, pentru o decizie favorabila privind aderarea Romaniei la Spatiul Schengen.

Victor Negrescu, increzator in votul favorabil pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Europarlamentarul Victor Negrescu, vicepresedinte PSD, se declara increzator ca pe 2 decembrie, cand va fi votul in Comisia de Afaceri Europene din Parlamentul suedez privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen, parlamentarii vor da un vot favorabil: mai ramane de convins Olanda.

Marius Pascan, despre respingerea aderarii Romaniei la Schengen: Sunt pretexte, pentru ca si firmele olandeze, si firmele suedeze fara nicio problema traiesc aici, prospera

Marius Pascan a denuntat intr-o interventie pentru emisiunea Politica zilei, moderata de Ioana Constantin, duplicitatea socialistilor suedezi in legatura cu sustinerea Romaniei in spatiul Schengen. Acesta s-a referit la faptul ca reprezentantii socialistilor din Suedia au votat in comisiile din Parlamentul Suedez impotriva intrarii Romaniei in Schengen: .

NATOTurcia: Suedia va inaspri si mai mult legislatia antiterorista

Parlamentul suedez va vota saptamana viitoare modificarea Constitutiei pentru a inaspri lupta impotriva terorismului, unul dintre punctele cerute de Turcia pentru a permite Suediei sa adere la NATO, potrivit AFP.

Parlamentul finlandez a votat in favoarea cererii de aderare la NATO. Presedintele finlandez si premierul suedez se intalnesc joi cu Biden sa discute despre aderare

Parlamentul finlandez a votat in favoarea cererii de aderare a natiunii nordice la NATO, cu 188 de voturi pentru si 8 impotriva. Anuntul Finlandei vine in contextul in care Casa Alba a comunicat ca presedintele finlandez, Sauli Niinisti, si premierul suedez, Magdelena Andersson, se vor intalni joi cu presedintele Statelor Unite, Joe Biden, sa discute despre cererile lor de aderare la NATO, relateaza The Guardian.

Suedia a luat oficial decizia de a intra in NATO. Prim-ministrul Andersson: Cel mai bun lucru pentru Suedia si pentru populatia suedeza este sa se alature NATO

Suedia va solicita oficial aderarea la NATO, a anuntat luni premierul suedez Magdalena Andersson, conform BBC. Anuntul vine la o zi de la decizia similara a Finlandei de a cere intrarea in NATO. Suedia anunta oficial intentia tarii de aderare la NATO Exista o mare majoritate in parlamentul Suediei in favoarea aderarii la NATO, a declarat prim-ministrul Magdalena Andersson in urma unei dezbateri despre politica de securitate. Cel mai bun lucru pentru Suedia si pentru populatia suedeza este sa se alature NATO. Vom informa NATOca vrem sa devenim membru al aliantei. Parasim o era pentru a intra intr-una noua, a declarat premierul Magdalena Andersson.

Parlamentul Finlandei si cel al Suediei examineaza candidaturile in vederea aderarii la NATO

Parlamentele finlandez si suedez examineaza luni candidaturile celor doua tari nordice in vederea unei aderarari la NATO, iar in ambele Legislative exista majoritati in favoarea unei aderari, relateaza AFP.

Zelenski evoca un posibil atac al Insulei suedeze Gotland:Daca Ucraina n-ar lupta, toti vecinii Rusiei ar fi in pericol

Daca Ucraina nu ar lupta impotriva invaziei ruse, toti vecinii Rusiei s-ar afla in pericol, subliniaza presedintele ucrainean Volodimir Zelenski intr-un discurs in Parlamentul suedez, relateaza AFP:.

Parlamentul suedez a cerut Cabinetului sa declare posibilitatea de a solicita aderarea la NATO

Parlamentul a cerut, de asemenea, guvernului sa clarifice in cadrul reuniunilor internationale ca Suedia nu intentioneaza sa semneze Conventia ONU privind interzicerea armelor nucleare.

Magdalena Andersson, realeasa ca prim-ministru al Suediei, dupa ce si-a dat demisia saptamana trecuta

Parlamentul suedez a ales-o luni, pentru a doua oara in mai putin de o saptamana, pe social-democratul Magdalena Andersson ca nou prim-ministru, conform Reuters. Magdalena Andersson, realeasa ca prim-ministru al Suediei Magdalena Andersson a devenit, .

Magdalena Andersson a devenit prima femeie prim-ministru din istoria Suediei

Parlamentul suedez a votat ca Magdalena Andersson sa devina prima femeie prim-ministru al tarii nordice, anunta Euronews.

in Suedia, tot Lofven? Prim-ministrul demis a fost insarcinat cu formarea unui nou guvern

Stefan Lofven, premierul interimar al Suediei, a fost insarcinat cu formarea unui nou guvern, un vot in Riksdag, parlamentul de la Stockholm, urmand sa aiba loc saptamana viitoare pentru a-i testa potentiala majoritate parlamentara, relateaza Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1631 seconds )