Libnet.ro
carturesti.ro

23:00

Partidul AUR, protest impotriva scolii online si a vaccinarii elevilor: O masura absolut excesiva

Playtech Playtech,
Partidul AUR, protest impotriva scolii online si a vaccinarii elevilor: O masura absolut excesiva

Potrivit ministrul Educatei, experienta scolii online a fost un dezastru din cauza impactului socio-educational pe care l-a avut asupra elevilor. Din acest punct de vedere, partidul AUR solicita Guvernului renuntarea la prevederea care permite ca dupa o rata de incidenta a cazurilor de Covid-19 de 6 la mia de locuitori sa poate trece la sistemul . continuă pe Playtech

evomag.ro

Limitele scolii online, explicate de un cercetator roman la Oxford: Tehnologia nu e menita sa inlocuiasca profesorul

Raluca David e cercetator la Oxford si la Universitatea Edinburgh si a realizat un studiu cu privire la modul in care sunt afectati copiii de invatamantul online pe timpul pandemiei in tarile in curs de dezvoltare.

VIDEO Ce solutii pregateste Guvernul pentru protejarea copiilor in pandemie: Acces la servicii psihologice gratuite si un sistem IT impotriva materialelor online abuzive

Pandemia, restrictiile, izolarea i-au afectat pe cei mici, iar efectele se pot intinde pe termen mediu si lung, a declarat marti premierul Florin Citu, care a anuntat ca saptamina viitoare Guvernul va adopta o Ordonanta de Urgenta pentru fundamentarea unui program menit sa ofere solutii aplicate pentru copii in contextul pandemiei de covid-19. Copiii vor avea acces la servicii psihologice gratuite acolo unde este nevoie si in plus va fi creat un sistem IT pentru analizare, sortare, profilare si decriptare a materialelor online cu caracter abuziv, a spus Citu.

Partidul AUR, atac la adresa Comisiei Europene: E un santaj la adresa natiunilor suverane

Dupa ce Comisia Europeana a respins PNRR-ul Poloniei si Ungariei, partidul Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) a iesit la atac. Astfel, formatiunea condusa de catre George Simion si Claudiu Tarziu s-a alaturat pozitiei grupului Conservatorilor .

actualitate, 23:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
evomag.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )