Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pasajul Unita

Libnet Ro
Restrictii de circulatie pe Pasajul Europa Unita, pentru igienizare si mentenanta

Restrictii de circulatie pe Pasajul Europa Unita, pentru igienizare si mentenanta

Restrictii de circulatie vor fi instituite pe Pasajul Europa Unita, in noptile de marti spre miercuri si miercuri spre joi, in intervalul orar 23,00 - 05,30, pentru igienizare si mentenanta.

Sectorul 4 este pregatit de sarbatoare! Pasajul Europa Unita, recent inaugurat, este atractia bucurestenilor

Bucurestiul a intrat in atmosfera sarbatorilor de iarna, iar acest lucru s-a simtit din momentul in care orasul a imbracat mantia cu luminite multicolore. Strazile sunt luminate, intersectiile impodobite cu ghirlande si figurine colorate, iar pasajele rutiere sunt de asemenea o incantare pentru cei care le traverseaza. Unul dintre acestea este Pasajul Europa Unita, din .

Pasajul Europa Unita a fost deschis circulatiei, in Sectorul 4 din Bucuresti

Bucurestiul are un nou pasaj care s-a deschis in Sectorul 4. Acesta a fost proiectat pentru a fluidiza traficul in una dintre cele mai aglomerate intersectii, dintre bulevardele Alexandru Obregia si Metalurgiei cu strada Turnu Magurele.

Pasajul Europa Unita din Sectorul 4, deschis traficului rutier. Constructia a inceput anul trecut

Pasajul Europa Unita va fi deschis traficului rutier, marti seara, dupa ce cateva ore, pana la ora 22,00, este pietonal, la cererea locuitorilor Sectorului 4.

Pasajul Europa Unita din Sectorul 4 a fost inaugurat. Circulatia a fost oprita cateva ore (VIDEO)

Pasajul Europa Unita din Sectorul 4 a fost inaugurat, marti seara, si a fost pietonal pret de cateva ore. La inaugurare pasajul a fost pietonal, de la ora 17 la 19, pentru ca oamenii sa-l poata admira. Mii de oameni au venit sa vada noul pasaj si s-au bucurat de spectacolul de lumini. De la ora 22, masinile vor putea circula pe pod, conform stirileprotv.

VIDEO Circulatia pe pasajul Europa Unita a fost deschisa Cum arata lucrarea in care Primaria Sectorului 4 a investit circa 73 milioane lei

Circulatia pe pasajul Europa Unita, aflat la intersectia strazii Turnu Magurele cu bd. Metalurgiei, a fost deschisa marti seara, la ora 22. inainte de darea in circulatie, intre orele 19:00 si 22:00, pasajul a fost pietonal, sute de persoane au venit sa vada lucrarea si sa faca poze.

Pasajul Europa Unita din Sectorul 4 se deschide astazi. Daniel Baluta: Am reusit sa dam drumul unei lucrari extrem de importante

Pasajul Europa Unita din Sectorul 4 se deschide in mai putin de o ora. Este proiectat pentru a fluidiza traficul in una dintre cele mai aglomerate intersectii din Capitala, dintre bulevardele Alexandru Obregia si Metalurgiei cu strada Turnu Magurele.

Se deschide Pasajul Europa Unita. Investitia a fost de peste 70 de milioane de lei VIDEO

Pasajul Europa Unita va fi deschis marti, 5 decembrie, traficului rutier. Timp de cateva ore acest pasaj va fi pietonal, la cererea locuitorilor din Sectorul 4.

Circulatia pe pasajul Europa Unita se deschide pe 5 decembrie

Circulatia pe pasajul Europa Unita, aflat la intersectia strazii Turnu Magurele cu bd. Metalurgiei, se deschide pe 5 decembrie, a anuntat Primaria Sectorului 4. inainte de darea in circulatie, dupa ora 17. 00, pentru un interval de cateva ore, pasajul va fi pietonal.

Pasaj nou, deschis intr-una din cele mai aglomerate intersectii din Bucuresti: Va fi pietonal timp de cateva ore

Pasajul Europa Unita din Bucuresti se deschide marti, a anuntat Primaria Sectorului 4.

Pasajul Europa Unita din sectorul 4 va fi deschis pe 5 decembrie. in primele ore va fi doar pietonal

Pasajul Europa Unita va fi deschis traficului rutier pe 5 decembrie dupa ce pentru cateva ore va fi pietonal.

Pasajul Europa Unita din Sectorul 4, iluminat in rosu, galben si albastru (VIDEO)

De Ziua Nationala a Romaniei, cea mai mare lucrare de infrastructura rutiera, realizata in acest an in Sectorul 4, pasajul din zona Metalurgiei, a imbracat culorile tricolorului. Mai mult, de o iluminare speciala a avut parte si parcarea de tip park and ride de la statia de metrou Tudor Arghezi, data recent in folosinta.

Cel mai important obiectiv de infrastructura rutiera din Capitala se apropie de final. Pasajul Europa Unita din Sectorul 4 devine un bulevard verde!

Se numara zilele pana cand vom circula pe cel mai nou pasaj rutier suprateran din Capitala. Cu o lungime de aproximativ 700 de metri, cu doua benzi de circulatie pe fiecare sens si cu sistem de iluminat de tip Vortex, ultramodern, Pasajul Europa Unita din Sectorul 4 se va duela, la capitolul design arhitectural, cu .

Bucurestean furios dupa ce a patit la masina in trafic. O sa aveti nevoie de o revopsire

Un sofer bucurestean este furios dupa ce a vazut ca a patit masina sa in timp ce se deplasa pe o strada din Capitala. Soferul trecea prin zona Metalurgiei, unde pasajul Europa Unita este in constructie. Masina lui a fost murdarita de ciment de pe santier.

Pasajul Europa Unita din sectorul 4 ar putea fi deschis de 1 decembrie. Constructia e gata, au inceput testele de rezistenta. GALERIE FOTO

Pasajul de la intersectia strazii Turnu Magurele cu bulevardele Obregia si Metalurgiei ar putea deveni functional chiar de luna aceasta, a anuntat primarul sectorului 4, Daniel Baluta.

Primarul Sectorului 4 a estimat ca Pasajul Europa Unita va fi deschis circulatiei spre sfarsitul lunii

Pasajul Europa Unita, cunoscut ca Pasajul Metalurgiei, din Sectorul 4 e la un pas de deschidere. Primaria a inceput testele de rezistenta pentru noul pod, care e unul dintre cele mai moderne si mai importante obiective de infrastructura rutiera mare din Capitala. Acesta ar urma sa fie dat spre folosinta pana la sfarsitul lunii, daca testele de rezistenta se vor incheia cu succes.

Primarul Sectorului 4 a estimat ca Pasajul Europa Unita va fi deschis circulatiei spre sfarsitul lunii

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a estimat ca Pasajul Europa Unita va fi deschis circulatiei spre sfarsitul acestei luni.

Sectorul 4 construieste cresa, gradinita si scoala in vecinatatea parcului Tudor Arghezi!

Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti continua sa creioneze proiecte extrem de importante pentru dezvoltarea zonei de sud a Capitalei, care a cunoscut in ultimii ani o adevarata crestere demografica. Pe Soseaua Berceni a fost construita o statie de metrou, in apropiere este deja aproape finalizat pasajul Europa Unita, iar de putin timp a fost inaugurat .

Baluta il acuza pe Negoita ca i-a furat vortexul de la pasaj Primarul sectorului 3: Daniel mi-a prezentat un proiect care mi s-a parut atat de interesant incat ne-am inspirat si noi

Primaria Sectorului 3 este acuzata de Primaria Sectorului 4 ca si-a insusit fara drept designul pasajului Europa Unita, de la intersectia strazii Turnu Magurele cu bd. Metalurgiei si l-a aplicat la pasajul de la iesirea spre Autostrada Soarelui. Primaria Sectorului 4 s-a adresat instantei si a obtinut o ordonanta presedintiala care obliga Primaria Sectorului 3 sa inceteze orice act de utilizare, in orice forma sau mod, cu privire la suprastructura metalica cu iluminare arhitecturala tip Vortex, dar decizia poate fi atacata cu recurs. Primarul Robert Negoita spune ca proiectul nu a fost copiat, ci doar s-au inspirat din el, in lume fiind mai multe pasaje de genul acesta.

Constructia pasajului Europa Unita avanseaza in ritm accelerat

Lucrarile la Pasajul Europa Unita de pe Bulevardul Metalurgiei din Bucuresti avanseaza rapid. Muncitorii au lucrat zi si noapte, conform declaratiilor lui Daniel Baluta, primarul sector 4, citat de Realitatea. net. Dupa ce timp de trei luni de zile, constructorii au muncit zi lumina la structura de rezistenta, compusa din patru piloni armati, care sa confere .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )