Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Patriarhul Daniel indeamna la rugaciune si grija pentru sanatate, dupa explozia cazurilor de COVID-19

B1 TV B1 TV,
Patriarhul Daniel indeamna la rugaciune si grija pentru sanatate, dupa explozia cazurilor de COVID-19

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a transmis joi un indemn la rugaciune si grija pentru sanatate, in conditiile in care tara noastra se confrunta cu cel mai intens val al pandemiei de COVID-19. in aceasta . continuă pe B1 TV

Patriarhul Daniel, indemn la rugaciune si grija pentru sanatate. Le spune oamenilor sa ii asculte pe medici, dar nu da un mesaj explicit pro-vaccinare

Patriarhul Daniel transmite, in plin val 4 al pandemiei de COVID-19, un indemn la rugaciune si grija pentru sanatate, in care le spune oamenilor sa respecte masurile de protectie sanitara si sa asculte indemnurile medicilor, fara a face insa vreo referire concreta la vaccinare. De la debutul pandemiei, Patriarhul a avut o singura interventie in care s-a pronuntat pentru vaccinare, in 1 mai, de Paste, cand spunea ca 2. 500 de persoane au fost lasate sa intre in Basilica Sfantului Mormant datorita vaccinarii unui procent foarte mare din populatia din Israel, care a permis relaxarea restrictiilor. De asemenea, mesajele sale au fost extrem de putine in pandemie.

Business report Groparii botosaneni nu mai fac fata inhumarilor. Cum au ratat Patriarhul Daniel si Preafericitul Iohannis sa discute ca oamenii. Droguri, asasinate la comanda si tradari pentru Kim Jong-un. Constiinta sau portofel? Vama Veche- paradisul l

Dobanda pe termen lung pentru Romania a atins pragul de 4% * Groparii botosaneni nu mai fac fata valului de inhumari * Cum au ratat Patriarhul Daniel si Preafericitul Iohannis sa discute ca oamenii, ca sa moara mai putini romani * Droguri, asasinate la comanda si tradari pentru Kim Jong-un. Un inalt spion nord-coreean isi spune viata presei occidentale * Balet cu Ciolos si lebada neagra sau cum sa nu-si piarda Iohannis ultimul rest de credibilitate * Ministerul bogatiei nationale I): Statul roman ignora o donatie esentiala de teste de tuberculoza, dar plateste pentru acelasi produs de 10 ori mai mult decat valoreaza pe piata * Constiinta sau portofel? Planul UE care ar putea transforma ce cumparam * Romania plange dupa bani, dar Vama Veche este paradisul la negru. Turismul din Vama Veche 2 Mai genereaza oficial doar 12 mil. lei intr-un an, cat un chiosc din Capitala * Dan Suciu, Banca Nationala: BNR nu doarme * Cum se fura din banii copiilor fara parinti.

Medicul Emilian Imbri, avertisment pentru parinti dupa atingerea unui nou record de infectari. Ce trebuie sa faca: Orice raceala poate fi Covid-19

Valul patru al pandemiei a luat cu asalt toate spitalele din Romania, astfel ca multi pacienti in stare grava asteapta pe holuri un loc liber la ATI. Din pacate, virusul nemilos nu ii iarta nici pe cei mici, dat fiind faptul ca in ultima saptamana, numarul copiilor infectati cu Covid-19 a ajuns la 3. Medicul .

Patriarhul Daniel, mesaj in plin val patru al pandemiei: Rugaciune si respectarea masurilor de protectie

Patriarhul Romaniei a transmis joi un mesaj prin care indeamna la inmultirea rugaciunii in aceasta perioada critica a pandemiei. Seful BOR incurajeaza de asemenea credinciosii sa respecte masurile de protectie sanitara si sa asculte indemnurile medicilor, transmite agentia de presa a Patriarhiei, Basilica.

Patriarhul Daniel, mesaj in plin val patru al pandemiei de coronavirus

Patriarhul Romaniei a transmis joi un mesaj prin care indeamna la inmultirea rugaciunii in aceasta perioada a pandemiei. Preafericirea Sa indeamna credinciosii sa respecte masurile de protectie sanitara si sa asculte indemnurile medicilor, transmite agentia de presa a Patriarhiei, Basilica.

editiadedimineata.ro: Solutie pentru bucuresteni? Dusul rece aduce beneficii pentru sanatate

Un dus rece dimineata este un mod destul de neplacut de a incepe ziua. Cu toate acestea, multi oameni au fost tentati sa-si asume acest obicei, deoarece scufundarea in apa rece are multe beneficii pentru sanatate, atat fizice, cat si mintale. Dusurile reci au fost administrate pentru prima data din motive de sanatate la inceputul secolului al XIX-lea, cand medicii le-au conceput pentru a fi utilizate pe persoane din aziluri de sanatate mintala si din inchisoare, pentru a racori creierul fierbinte si inflamat si pentru a insufla frica.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )