Libnet.ro
carturesti.ro

00:06

Patriarhul Daniel, mesaj in plin val patru al pandemiei de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Patriarhul Daniel, mesaj in plin val patru al pandemiei de coronavirus

Patriarhul Romaniei a transmis joi un mesaj prin care indeamna la inmultirea rugaciunii in aceasta perioada a pandemiei. Preafericirea Sa indeamna credinciosii sa respecte masurile de protectie sanitara si sa asculte indemnurile medicilor, transmite agentia de presa a Patriarhiei, Basilica. continuă pe Adevărul

Patriarhul Daniel, mesaj in plin val patru al pandemiei: Rugaciune si respectarea masurilor de protectie

Patriarhul Romaniei a transmis joi un mesaj prin care indeamna la inmultirea rugaciunii in aceasta perioada critica a pandemiei. Seful BOR incurajeaza de asemenea credinciosii sa respecte masurile de protectie sanitara si sa asculte indemnurile medicilor, transmite agentia de presa a Patriarhiei, Basilica.

in plin val 4 al pandemiei, sute de ventilatoare si zeci de milioane de masti si echipamente medicale in valoare de 650 de milioane de lei sunt blocate in depozitele Unifarm

In plin val 4 al pandemiei, in care spitalele sunt sufocate de pacienti cu COVID, iar Romania a cerut ajutor international pentru aparatura, 390 de ventilatoare, 27 de milioane de masti si alte materiale sanitare in valoare de 650 de milioane de lei achizitionate in criza COVID sunt blocate in depozitele Unifarm, a anuntat joi compania de stat. Reprezentantii acesteia spun ca vor sa cedeze stocul Departamentului pentru Situatii de Urgenta, insa este nevoie de o modificare legislativa.

Patriarhul Daniel, indemn la rugaciune si grija pentru sanatate. Le spune oamenilor sa ii asculte pe medici, dar nu da un mesaj explicit pro-vaccinare

Patriarhul Daniel transmite, in plin val 4 al pandemiei de COVID-19, un indemn la rugaciune si grija pentru sanatate, in care le spune oamenilor sa respecte masurile de protectie sanitara si sa asculte indemnurile medicilor, fara a face insa vreo referire concreta la vaccinare. De la debutul pandemiei, Patriarhul a avut o singura interventie in care s-a pronuntat pentru vaccinare, in 1 mai, de Paste, cand spunea ca 2. 500 de persoane au fost lasate sa intre in Basilica Sfantului Mormant datorita vaccinarii unui procent foarte mare din populatia din Israel, care a permis relaxarea restrictiilor. De asemenea, mesajele sale au fost extrem de putine in pandemie.

Patriarhul Daniel indeamna la rugaciune si grija pentru sanatate, dupa explozia cazurilor de COVID-19

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, a transmis joi un indemn la rugaciune si grija pentru sanatate, in conditiile in care tara noastra se confrunta cu cel mai intens val al pandemiei de COVID-19. in aceasta .

Business report Groparii botosaneni nu mai fac fata inhumarilor. Cum au ratat Patriarhul Daniel si Preafericitul Iohannis sa discute ca oamenii. Droguri, asasinate la comanda si tradari pentru Kim Jong-un. Constiinta sau portofel? Vama Veche- paradisul l

Dobanda pe termen lung pentru Romania a atins pragul de 4% * Groparii botosaneni nu mai fac fata valului de inhumari * Cum au ratat Patriarhul Daniel si Preafericitul Iohannis sa discute ca oamenii, ca sa moara mai putini romani * Droguri, asasinate la comanda si tradari pentru Kim Jong-un. Un inalt spion nord-coreean isi spune viata presei occidentale * Balet cu Ciolos si lebada neagra sau cum sa nu-si piarda Iohannis ultimul rest de credibilitate * Ministerul bogatiei nationale I): Statul roman ignora o donatie esentiala de teste de tuberculoza, dar plateste pentru acelasi produs de 10 ori mai mult decat valoreaza pe piata * Constiinta sau portofel? Planul UE care ar putea transforma ce cumparam * Romania plange dupa bani, dar Vama Veche este paradisul la negru. Turismul din Vama Veche 2 Mai genereaza oficial doar 12 mil. lei intr-un an, cat un chiosc din Capitala * Dan Suciu, Banca Nationala: BNR nu doarme * Cum se fura din banii copiilor fara parinti.

Nelu Tataru: Suntem intr-un val patru mult mai periculos decat valul trei si doi la un loc.Medicii sunt disperati pentru ca noi nu trebuia sa fim aici

Romania se afla intr-un val patru mult mai periculos decat precedentele valuri la un loc, a declarat marti fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru, consilier onorific al premierului demis Florin Citu. El aafirmat ca apelul facut astazi de Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti, in care li se cere oamenilor sa aiba incredere in cadrele medicale si sa se vaccineze, vine deoarece noi nu trebuia sa fim aici.

Nelu Tataru mai anunta un val al pandemiei. Cum ar putea fi oprit

Fostul ministru al Sanatatii Nelu Tataru, consilier onorific al premierului demis Florin Citu, afirma ca pandemia nu s-a incheiat si, daca nu invatam din fiecare val, nu vom fi pregatiti pentru urmatorul. Noi, societatea romaneasca, nu suntem o locomotiva electrica. La nivel de perceptie inca suntem o locomotiva cu aburi, trebuie sa punem incontinuu carbuni.

watchshop.ro

actualitate, 00:06

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )