Libnet.ro
UNICEF

01:05

Patronala Concordia

Libnet Ro
Marcel Ciolacu, anunt despre modificarea Codului Fiscal

Marcel Ciolacu, anunt despre modificarea Codului Fiscal

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia.

Marcel Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal Ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca le-a transmis joi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. in acelasi timp, ma bucur ca unele dintre cele mai puternice companii romanesti si straine care activeaza in Romania sustin necesitatea cresterii salariului minim, a scris liderul social-democratilor, joi, pe Facebook.

Ciolacu: Anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal

Marcel Ciolacu anunta ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a facut aceasta declaratie dupa o intalnire cu reprezentantii mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia. Le-am transmis astazi reprezentantilor mediului de afaceri reuniti in Confederatia Patronala Concordia ca anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.

Connections contribuie la transparentizarea dialogului social prin crearea platforme care monitorizeaza initiativele legislative

Connections Consult CC), grup de companii de transformare digitala, listat pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, contribuie la transparentizarea dialogului social dezvoltand prima platforma care faciliteaza comunicarea intre organizatii guvernamentale si societatea civila printr-un parteneriat cu Confederatia Patronala Concordia.

Mediul de afaceri recomanda mentinerea cotei unice si reducerea reala a evaziunii fiscale

Mediul de afaceri recomanda Guvernului sa mentina cota unica de impozitare si sa reduca in mod real evaziunea fiscala. CAonsiliul Investitorilor Straini FIC), Camera de Comert Americana in Romania AmCham), Camera de Comert Franceza in Romania CCIFER), Camera de Comert si Industrie Romano-Germana AHK), Confederatia Patronala CONCORDIA, Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), Romanian Business Leaders RBL), Camera de Comert Olandeza Romana NRCC), Camera de Comert Romano-Britanica BRCC), Camera de Comert Bilaterala Eleno-Romana HRCC), Camera de Comert pentru Belgia, Luxemburg, Romania si Moldova BEROCC) au transmis o serie de recomandari privind masurile fiscale: .

P Semnaturile electronice - o solutie pentru digitalizare

Ovidiu Gaitan, Federatia Patronala Petrol Si Gaze. Acest articol face parte dintr-o campanie de informare a Confederatiei Patronale Concordia privind beneficiile democratizarii semnaturii electronice. Semnaturile electronice sunt importante in procesele de digitalizare, acestea contribuind la flexibilizarea si debirocratizarea a procesului de intocmire si semnare a documentelor, cresterea eficientei serviciilor online din sectorul public si privat, a activitatilor economice electronice si a comertului electronic.

Minusurile proiectului privind pensionare (confederatie patronala)

Proiectul de lege privind cumulul pensiei cu salariul in mediul public, binevenit in intentiile sale, are cateva prevederi neclare ce ridica probleme de aplicare pentru mediul privat, arata reprezentantii Confederatiei Patronale Concordia. Este vorba de posibilitatea pensionarii pana la 70 de ani la cererea angajatilor, respectiv acordul angajatorului. Aceasta masura are nevoie de un cadru mai clar si precis, altfel va genera multa impredictibilitate pentru angajatori pentru ca, in ciuda intentiei legiuitorului, nu este clar unde intervine acordul angajatorului. Factorul de instabilitate generat este accentuat de prevederea potrivit careia angajatul poate reveni oricand asupra deciziei de continuare a activitatii pana la 70 de ani, se precizeaza intr-un comunicat transmis miercuri.

Mediul de afaceri pune pe masa Guvernului 100 de masuri pentru salvarea economiei: Dupa ce masurile extraordinare vor fi retrase, este posibil sa vedem un val de insolvente

Confederatia Patronala Concordia, organizatia care reprezinta cele mai mari companii din Romania, a trimis premierului o scrisoare deschisa in care expune o serie de prioritati, transversale si sectoriale, pentru urmatoarea perioada. Membrii Concordia considera ca, dupa ce masurile extraordinare pentru companii vor inceta, este posibil sa vedem un val de insolvente.

CONCORDIA: Toate programele partidelor isi propun sa continue dezvoltarea economica dar niciunul nu vorbeste despre dialogul social

Confederatia Patronala Concordia sustine ca toate programele partidelor pentru perioada 2021-2024 isi propun ca obiectiv sa continue dezvoltarea economica, care sa se traduca in salarii si profituri mai mari, insa niciunul nu vorbeste despre dialogul social si despre Consiliul Economic si Social CES).

Punctele tari si cele slabe din programele electorale. O analiza a mediului de afaceri

Confederatia Patronala Concordia a trecut in revista programele de guvernare ale principalelor partide care vor sa isi trimita reprezentantii in Parlament, de unde sa reprezinte Statul, ca partener de dialog social. Evaluarea vizeaza economia, in general, si piata muncii, in particular, subiectele care reprezinta bazele unei Romanii moderne si sanatoase.

Confederatia Patronala Concordia a transmis Guvernului o lista cu 19 propuneri de masuri din domeniul pietei muncii, educatie si digitalizare

Membrii Confederatiei Patronale Concordia cer printr-o scrisoare deschisa Guvernului si Parlamentului un cadru legislativ clar care sa asigure, pe cat posibil, continuitatea activitatii economice si atunci cand este necesara intreruperea acesteia, sa o faca in directa consultare cu industriile vizate pentru a minimiza impactul acestor masuri. Daca inceputul pandemiei ne-a prins pe toti nepregatiti, nu acelasi lucru il putem spune despre situatia din prezent. Lectiile din primavara trebuie invatate de toti actorii implicati si pe baza acestora trebuie elaborate noile masuri, se arata in debutul scrisorii, care enumera 19 masuri utile si necesare in 3 domenii de activitate.

Patronatele avertizeaza asupra pericolului cresterii pensiilor: Romania nu se poate indatora la nesfarsit

Cresterea pensiilor cu 40%, votata astazi de Parlament, intr-un context in care criza COVID-19 ameninta sa duca singura deficitul Romaniei la 8% din PIB este foarte riscanta, arata un comunicat transmis de Confederatia Patronala Concordia.

Confederatia Patronala Concordia: Romania nu se poate indatora la nesfarsitNe intrebam ce se intampla daca pandemia nu se opreste sau se agraveaza

Cresterea pensiilor cu 40%, votata astazi de Parlament, intr-un context in care criza COVID-19 ameninta sa duca singura deficitul Romaniei la 8% din PIB este foarte riscanta, se arata intr-o reactie a Confederatiei Patronale Concordia. Tara noastra avea deja cea mai mare proportie a cheltuielilor cu salariile, pensiile si asistenta sociala ca procentaj din buget din toata Uniunea Europeana. Banca Nationala a Romaniei a avertizat ca deficitul poate ajunge la 11% din PIB in urma acestei decizii, cea mai mare valoare de la Revolutie incoace. Ne intrebam ce se intampla daca pandemia nu se opreste sau se agraveaza si vor fi necesare resurse publice suplimentare la anul?.

Pactul pentru munca. Investitia in educatie, prioritate pentru Romania

Pactul pentru Munca. impreuna Reconstruim Romaniaajunge la Constanta, acolo unde va avea loc ultima editie a seriei de dezbateri organizate pe parcursul ultimilor doi ani de Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin CONAF) si Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG), carora, li s-a alaturat, din 2020, Confederatia Patronala CONCORDIA, ca partener strategic.

7 puncte ale planului de relansare economica al PNL care merita re-discutate, in opinia Confederatia Patronala Concordia

Se vorbeste despre transformarea digitala a Romaniei, dar trebuie spus raspicat: avem nevoie de legislatie care sa permita utilizarea semnaturii electronice avansate blocata de ani de zile la nivelul Parlamentului) si de un sistem simplu de identitate digitala pentru cetateni, care sa poate fi furnizat inclusiv de catre mediul privat, se arata intr-o scrisoare adresata vineri Guvernului de confederatia patronala Concordia. Sunt planificate investitii masive in sectorul energetic, in dezvoltarea si extinderea retelelor de gaz sau a produselor ce au ca materie prima gazul natural, dar nu este deloc clar din document cum vor fi deblocate investitiile in exploatarea offshore din Marea Neagra astfel incat sa fie asigurate si cantitati corespunzatoare de gaze naturale din productia nationala, se mai spune in document.

PACTUL PENTRU MUNCA - IMPREUNA RECONSTRUIM ROMANIA: Prima dezbatere interactiva pe 9 iunie la Timisoara

Dezbaterile din cadrul PACTUL PENTRU MUNCA - iMPREUNA RECONSTRUIM ROMANIA continua si in 2020. Prima conferinta va avea loc pe 9 iunie, la Timisoara, Sala Vieneza, incepand cu ora 10:00. Companiile care organizeza discutiile sunt Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF si Federatia Patronala Petrol si Gaze - FPPG, in parteneriat strategic cu Confederatia Patronala CONCORDIA, informeaza comunicatul de presa transmis redactiei.

PACTUL PENTRU MUNCA - IMPREUNA RECONSTRUIM ROMANIA: Prima videoconferinta pe 9 iunie la Timisoara

Dezbaterile din cadrul PACTUL PENTRU MUNCA - iMPREUNA RECONSTRUIM ROMANIA continua si in 2020. Prima conferinta va avea loc pe 9 iunie, la Timisoara, Sala Vieneza, incepand cu ora 10:00. Companiile care organizeza discutiile sunt Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF si Federatia Patronala Petrol si Gaze - FPPG, in parteneriat strategic cu Confederatia Patronala CONCORDIA, informeaza comunicatul de presa transmis redactiei.

Prima conferinta Pactul pentru munca din acest an - pe 9 iuni, la Timisoara

Dezbaterile din cadrul PACTUL PENTRU MUNCA - iMPREUNA RECONSTRUIM ROMANIA continua si in 2020. Prima conferinta va avea loc pe 9 iunie, la Timisoara, Sala Vieneza, incepand cu ora 10:00. Companiile care organizeza discutiile sunt Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF si Federatia Patronala Petrol si Gaze - FPPG, in parteneriat strategic cu Confederatia Patronala CONCORDIA, informeaza comunicatul de presa transmis redactiei.

Prima conferinta Pactul pentru munca din acest an - pe 9 iunie, la Timisoara

Dezbaterile din cadrul PACTUL PENTRU MUNCA - iMPREUNA RECONSTRUIM ROMANIA continua si in 2020. Prima conferinta va avea loc pe 9 iunie, la Timisoara, Sala Vieneza, incepand cu ora 10:00. Companiile care organizeza discutiile sunt Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin - CONAF si Federatia Patronala Petrol si Gaze - FPPG, in parteneriat strategic cu Confederatia Patronala CONCORDIA, informeaza comunicatul de presa transmis redactiei.

Pactul pentru munca. impreuna reconstruim Romania

Conferintele PACTUL PENTRU MUNCA, organizate de catre Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin CONAF, Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG, in parteneriat strategic cu CONCORDIA, continua si in 2020.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1543 seconds )