Libnet.ro
carturesti.ro

01:06

PATRONATELE DIN TRANSPORTURI: Falimentul City Insurance reprezinta un esec de supraveghere din partea ASF

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PATRONATELE DIN TRANSPORTURI: Falimentul City Insurance reprezinta un esec de supraveghere din partea ASF

Falimentul companiei City Insurance este, in primul rand, un esec de supraveghere din partea reglementatorului national, Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), considera reprezentantii Asociatiei Patronale a Transportatorilor Europa 2002 APTE 2002). continuă pe Ziarul Bursa

Politele RCA explodeaza in Romania. Cat de mult se vor scumpi dupa falimentul City Insurance

De parca nu erau suficiente probleme in Romania, acum a aparut alta. Este vorba despre politele RCA, care au explodat dupa falimentul City Insurance. Soferii romani sunt disperati si ameninta cu proteste in strada! Tarifele la politele RCA au explodat in Romania! Pe piata asigurarilor auto este haos total. Decizia Autoritatii de supraveghere financiara de .

Falimentul City Insurance: Transportatorii ii cer lui Citu masuri concrete pentru identificarea celor vinovati din ASF, Consiliul Concurentei ori Parchete Noi contre intre service-uri si asiguratori

Transportatorii si reprezentanti ai service-urilor auto ii cer premierului Florin Citu masuri concrete pentru identificarea celor vinovati de falimentul City Insurance, care ar trebui cautati in cadrul ASF, Consiliul Concurentei, Parchete, ori Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor, sustin acestia intr-un comunicat transmis marti. in plus, acestia se duc azi la Finante pentru a cere sa nu se adopte una din Ordonantele anuntate de premier in actuala criza, pe motiv ca ar afecta financiar asiguratii RCA la reparatiile auto. Asiguratorii neaga aceste efecte negative.

Falimentul City Insurance: Statul va plati daune de peste 150 de milioane de euro din banii asiguratilor. Conducerea ASF nu s-a prezentat la audieri

Falimentul City Insurance creeaza haos in piata asigurarilor, reprezentantii Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania BAAR) estimand ca statul va plati daune, din banii asiguratilor, de peste 150 de milioane de euro.

Florin Citu, reactie la falimentul City Insurance: Am adoptat o OUG, soferii sa nu sufere. Am cerut mai multe anchete. Mi se pare greu de crezut ca auditorii nu au vazut nimic in acesti ani (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat ca, in sedinta de Guvern de miercuri, a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta prin care sa fie ajutati soferii, dat fiind falimentul City Insurance, cel mai mare asigurator de .

EXISTA CEL PUTIN TREI INVESTIGATII LA MARILE PARCHETE Transportatorii cer premierului masuri pentru identificarea celor vinovati de falimentul City Insurance

Vinovatii trebuie cautati la ASF, Consiliul Concurentei, Parchete sau la Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor, spun transportatorii Transportatorii si reprezentantii service-urilor auto ii cer premierului Florin Citu masuri concrete pentru identificarea celor vinovati de falimentul City Insurance, care ar trebui cautati in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Consiliul Concurentei, Parchete ori la Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor, dupa cum sustin acestia, intr-un comunicat.

Falimentul City Insurance, produs sub ochii conducerii ASF, platita cu 1 milion de euroan tocmai pentru a supraveghea piata. Ce salarii are staff-ul

Falimentul City Insurance s-a produs sub ochii conducerii ASF, platita cu 1 milion de euroan tocmai pentru a supraveghea piata, dupa cum a precizat profesorul de economie Cristian Paun, fost consilier al lui Ludovic Orban, precizand punctual ce salarii lunare au cei din staff.

A murit actorul Willie Garson, cunoscut pentru rolul din Sex and the City

Actorul american Willie Garson, cunoscut pentru rolurile Stanford Blatch din Sex and the City si Mozzie din White Collar, a murit la varsta de 57 de ani. Actorul tocmai se reunise cu echipa care a lucrat la productia Sex and the City, filmand o noua serie alatri Sarah Jessica Parker intitulata And Just like that.

Tragedie in lumea filmului. A murit actorul celebru din Sex and the city

Tragedie la Hollywood! A murit actorul celebru din Sex and the city. A interpretat unul dintre cele mai iubite personaje ale celebrului serial american. Fanii sunt socati de vestea trista facuta de fiul acestuia. A murit un celebru actor din Totul despre sex Willie Garson, un actor cunoscut mai ales pentru rolul lui Stanford Blatch .

REPREZENTANTII BAAR: Ne putem astepta sa platim daune din falimentul City Insurance cativa ani de acum incolo

Primele estimari privind daunele care ar putea fi platite in urma falimentului City Insurance apartin Biroului Asiguratorilor Auto BAAR), care in calitate de birou national Carte Verde, estimeaza ca ar putea plati in urmatorii ani peste 150 milioane de euro pentru daunele facute in afara tarii de asiguratii RCA la City.

Noi masuri generate de falimentul City Insurance: Ce schimbari se vor aduce Fondului National de Protectie pentru a se plati mai rapid daunele RCA

Situatia exceptionala generata de falimentul demarat la City Insurance, companie cu 3 milioane de asigurati RCA, a determinat Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) sa propuna schimbari la Fondul National de Protectie FNP), astfel incat sa se poata folosi rapid zecile de milioane de euro aflate in conturi pentru a se plati daunele externe care vor veni de la asiguratii RCA ai City, de cei neasigurati si nu numai. Vezi in articol ce bani sunt acum la Fondul National de Protectie si de ce schimbarile vizeaza indirect toti asiguratii RCA.

watchshop.ro

actualitate, 01:06

carturesti.ro

ştirile zilei

watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )