Libnet.ro
UNICEF

22:45

Patronatului Operatorilor

Libnet Ro
Proteste taximetristi: Pana la 1.500 de masini vor ocupa Piata Constitutiei

Proteste taximetristi: Pana la 1.500 de masini vor ocupa Piata Constitutiei

Taximetristii continua miercuri protestele in Piata Constitutiei, cu 1. 200-1500 de masini participante la protest, a declarat presedintele Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT), Remus Nedelcu, citat de.

Taximetristii continua protestele, luni, in Piata Constitutiei: Sunt circa 100 de masini. Ieri eram 32 de persoane in greva foamei

Taximetristii protesteaza in Piata Constitutiei, luni, cu circa 100 de masini, iar presedintele Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) a declarat pentru Agerpres ca acestia sunt nemultumiti de OUG 492019, transformata in Legea 204 care discrediteaza taximetria si ii avantajeaza pe cei de la ride-sharing.

Taximetristii continua protestele si saptamana asta: Peste 100 de masini sunt in Piata Constitutiei

Taximetristii membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi continua luni protestele in Piata Constitutiei, cu aproximativ 100 de masini participante.

Taximetristii continua protestele, ies din nou in strada pentru a acuza competitia ride-sharing-ului

Taximetristii membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua protestele in Piata Constitutiei, cu aproximativ 100 de masini participante la protest, transmite Agerpres.

FOTO O noua zi de proteste ale taximetristilor pe marile bulevarde din Capitala. Lider de sindicat: Vor intra in greva foamei

Sute de taximetristi continua si miercuri protestele in Piata Victoriei, Piata Constitutiei si pe mai multe bulevarde importante din Bucuresti. Ei spun ca sunt pregatiti sa intre in greva foamei, dupa ce reprezentantii Guvernului au cerut o luna pentru a analiza modificarea legislativa ceruta de acestia, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, presedintele organizatiei Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT), Remus Nedelcu.

Taximetristii care au protestat in ultimele zile in Bucuresti intra in greva foamei. Multi au inceput sa planga de durere pentru ca nu-si mai pot plati ratele

Taximetristii, membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT), au decis sa recurga la o forma extrema de protest, anuntand greva foamei pentru a atrage atentia asupra situatiei lor si pentru a cere o solutie rapida din partea autoritatilor.

Taximetristii bucuresteni trec la urmatorul nivel: dupa greva, intra in greva foamei

Taximetristii, membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT), vor intra in greva foamei, dupa ce reprezentantii Guvernului au cerut o luna pentru a analiza modificarea legislativa ceruta de acestia,.

Taximetristii protesteaza in Timisoara. Eliminarea tarifului dinamic si interzicerea colantarii pentru masinile Uber si Bolt

Taximetristii membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) au protestat si la Timisoara, solicitand reglementarea activitatii de transport alternativ.

Taximetristii continua si astazi protestul din Capitala

Taximetristii membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua astazi protestele in Piata Constitutiei, solicitand emiterea, in regim de urgenta, a unui act normativ care sa reglementeze activitatile de transport alternativ. Protestul taximetristilor a fost anuntat pentru perioada 26 28 februarie 2024. Potrivit unui comunicat al Confederatiei .

Continua protestul taximetristilor in Capitala

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua astazi, in Piata Constitutiei, fiind asteptata participarea a 1. 800 de masini. Taximetristii solicita emiterea, in regim de urgenta, a unei Ordonante de modificare a Legii 2042019 pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 492019 privind activitatile de .

Sute de taximetristi continua protestul in Piata Constitutiei din Capitala si ameninta cu greva foamei

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua marti, in Piata Constitutiei, fiind asteptata participarea a 1. 800 de masini, potrivit organizatorului.

Taximetristii continua protestul in Piata Constitutiei din Bucuresti |O profesie, nu doar o aplicatie

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua marti, in Piata Constitutiei. Circa 1. 800 de masini vor stationa in zona.

A doua zi de proteste in Piata Constitutiei. Taximetristii ameninta cu greva foamei

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua si marti, in Piata Constitutiei. Sunt asteptate 1. 800 de masini. Taximetristii ameninta cu greva foamei .

Protestul taximetristilor continua

Protestul taximetristilor membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) continua marti, in Piata Constitutiei, fiind asteptata participarea a 1. 800 de masini.

Taximetristrii au iesit din nou la protest si ameninta ca vor ramane in strada. Acestia acuza faptul ca nimeni nu sta de vorba cu ei

Taximetristii membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT) vor ramane in zilele urmatoare in Piata Constitutiei, dupa ce nu au reusit sa discute cu reprezentantii Guvernului, a aratat Remus Nedelcu,.

Taximetristii ameninta ca vor face greva foamei in cazul in care revendicarile lor nu sunt solutionate

Taximetristii, membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT), vor intra in greva foamei, daca nu le sunt solutionate revendicarile dupa proteste.

Mass-media: Taximetristii ameninta cu greva foamei, daca nu li se solutioneaza revendicarile

Taximetristii, membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi ANPOTRT), vor intra in greva foamei, daca nu le sunt solutionate revendicarile dupa cele trei zile de protest, a declarat, luni, pentru agerpres, presedintele organizatiei, Remus Nedelcu.

Daca in 2021 o cursa de taxi costa 20 de lei, aceeasi cursa te costa azi 24 de lei (daca nu te refuza soferul). Acum, taximetristii fac greva

Taximetristii, membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi, ANPOTRT), protesteaza luni in Piata Constitutiei, solicitand modificarea, in regim de urgenta, a legii transportului alternativ. Calatoriile cu taxiul s-au scumpit anul trecut cu 4,2%, dupa ce in 2022 soferii taxau pasagerii cu peste 15% fata de anul anterior, arata datele transmise de Statistica. in total, inflatia taxiurilor a fost de 20% in ultimii doi ani.

Protest in Piata Constitutiei. Taximetristii cer modificarea Legii 2042019, care reglementeaza transportul alternativ

Taximetristii, membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi, ANPOTRT), protesteaza luni, 26 februarie, in Piata Constitutiei. Acestia solicita emiterea, in regim de urgenta, a unei Ordonante de modificare a legii 2042019OG492019), pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 492019 privind activitatile de transport alternativ cu autoturism si conducator auto.

Taximetristii protesteaza in Piata Constitutiei din Bucuresti. Lista revendicarilor

Taximetristii, membri ai Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport in Regim de Taxi, ANPOTRT), protesteaza luni in Piata Constitutiei, solicitand modificarea, in regim de urgenta, a legii transportului alternativ.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )