Libnet.ro
watchshop.ro

01:06

Patru masini au fost implicate intr-un carambol pe Drumul European 85, la Costesti VIDEO

Adevărul Adevărul,
Patru masini au fost implicate intr-un carambol pe Drumul European 85, la Costesti VIDEO

Un accident in lant s-a produs joi pe DN2 E85, in localitatea buzoiana Costesti. Coliziunea s-a soldat cu ranirea a doi dintre soferi, unul de 65 de ani, iar celalalt, de 45 de ani, ambii din Buzau. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident pe drumul european E 574, in Olt. Traficul, blocat zeci de minute in urma coliziunii, a fost reluat

Un accident de circulatie s-a produs cu putin timp in urma pe Drumul European E 574, pe raza judetului Olt. Traficul a fost complet blocat pentru cateva zeci de minute. Un tanar a fost transportat la spital.

Arad: Sapte persoane ranite in urma unui accident in care au fost implicate un microbuz si un autoturism. A fost activat Planul Rosu |FOTO VIDEO

Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident in care au fost implicate un microbuz si un autoturism, produs marti, in cartierul Gai din municipiul Arad. A fost activat Planul rosu de Interventie.

Accident rutier la intersectia a doua drumuri nationale.Carambol cu patru masini, langa o benzinarie FOTO

Mai multe masini au intrat luni dupa-amiaza, 11 octombrie, in coliziune, chiar langa un semafor de pe DN 64, in Ramnicu Valcea. Un sofer a acuzat dureri de cap, dar a refuzat pana la urma sa fie dus la spital.

carturesti.ro

actualitate, 01:06

watchshop.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
carturesti.ro
watchshop.ro
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )