Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pebbles, cel mai batran caine din lume, a murit la o varsta pe care putine patrupede o ating

Playtech Playtech,
Pebbles, cel mai batran caine din lume, a murit la o varsta pe care putine patrupede o ating

Cel mai batran caine din lume a murit. Potrivit ultimelor informatii, evenimentul a avut loc la inceputul saptamanii 3-9 octombrie 2022. Cartea de referinta Guinness World Records, in care sunt notate recordurile mondiale din diverse domenii, arata ca animalul de companie a atins o varsta surprinzatoare. Cel mai batran caine din lume a murit Pebbles . continuă pe Playtech

A murit Pebbles, cel mai batran caine din lume: A fost un partener unic in viata

Pebbles, cel mai batran caine din lume, a murit la varsta de 22 de ani, in sud-estul Statelor Unite.

Cel mai batran caine din lume, Pebbles, a murit la varsta de 22 de ani

Pebbles, cel mai batran caine din lume, a murit la inceputul acestei saptamani, la varsta de 22 de ani, in sud-estul Statelor Unite, a anuntat miercuri Cartea Recordurilor Mondiale Guinness pe site-ul sau, informeaza AFP.

A murit Pebbles, cel mai batran caine in viata si iubitor de muzica country

Fox Terrier-ul care a primit titlul de Guinness World Records la inceputul acestui an, a murit din cauze naturale. Pebbles, un fox terrier din Carolina de Sud, a murit pe 3 octombrie din cauze naturale, au spus proprietarii ei pe Instagram. Era la cinci luni pana la a 23-a aniversare. Guinness World Records i-a acordat .

Cum arata in asternuturi cel mai batran topmodel din lume. Are 91 de ani GALERIE FOTO

Majoritatea oamenilor stiu ca anumite meserii se fac doar pana la o anumita varsta. Carmen DellOrefice a demonstrat tuturor ca anii din buletin nu conteaza daca faci ce iti place si te simti bine in timpul acesta. Femeia are 91 de ani si este cel mai batran model. Desi multe doamne se feresc sa isi .

actualitate, 12:30

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,1512 seconds )