Libnet.ro
watchshop.ro

11:00

Pelosi Taiwan

Libnet Ro
Avertisment de la nivel inalt. China foloseste exercitiile militare ca sa invadeze insula Taiwan

Avertisment de la nivel inalt. China foloseste exercitiile militare ca sa invadeze insula Taiwan

Republica Populara Chineza utilizeaza manevrele militare pe care le-a lansat recent in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor Congresului SUA, Nancy Pelosi, in.

Ministrul taiwanez de externe avertizeaza: China pregateste o invazie in insula

Ministrul taiwanez de externe avertizeaza ca China pregateste o invazie pe scara larga in insula, dupa ce a lansat exercitii ample, in urma cu sase zile in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor Congresului SUA Nancy Pelosi in Taiwan. Oficialii de la Taiwan, in alerta .

Ministrul taiwanez de externe avertizeaza ca se pregateste o invazie in insula din partea Chinei

China utilizeaza manevrele militare pe care le-a lansat in urma cu sase zile in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor Congresului SUA Nancy Pelosi in Taiwan drept pretext pentru a se pregati de o invazie in insula ce se autoguverneaza in mod democratic, a avertizat astazi ministrul taiwanez de Externe.

A sasea zi de manevre militare ale Chinei, in apropierea Taiwanului. Oficial de la Taipei: Se pregateste o invazie

China utilizeaza manevrele militare pe care le-a lansat in urma cu sase zile in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor Congresului SUA Nancy Pelosi in Taiwan.

Efect Pelosi China renunta la lupta impotriva incalzirii globale

Ca o reactie a vizitei lui Nancy Pelosi in Taiwan, considerata de unii inoportuna, China suspenda dialogul militar si maritim cu SUA si denunta unilateral acordul de la Glasgow, privind lupta impotriva incalzirii globale. Trei intr-unul. Situatie care cade manusa mainii tremurande a lui Vladimir Putin. De asemenea, Beijingul sisteaza exportul de materii prime necesare .

VIDEO: Biden spune ca nu este ingrijorat de manevrele militare chinezesti

Presedintele SUA, Joe Biden, a declarat ca nu este ingrijorat de Taiwan, dar ca este preocupat de actiunile Chinei in regiune, dupa vizita presedintelui Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, la Taipei. Sunt ingrijorat de faptul ca se misca mai mult ca pana acum. Dar nu cred ca va fi ceva mai mult, a declarat Biden ca .

Tensiuni in Taiwan: China continua exercitiile militare

Armata chineza a anuntat luni ca isi continua exercitiile militare in apropiere de Taiwan, in semn de protest fata de vizita lui Nancy Pelosi, presedinta Camerei Reprezentantilor americana, pe aceasta insula pe care o revendica Beijingul, relateaza AFP.

China continua exercitiile militare in apropiere de Taiwan. Ce motiv a invocat

Armata chineza a anuntat luni, in pofida apelurilor din partea Occidentului, ca isi va continua exercitiile militare in apropiere de Taiwan, in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, in insula revendicata de Beijing, relateaza AFP si Reuters.

China isi continua exercitiile militare in jurul Taiwanului, desi trebuia sa le incheie ieri

Armata chineza a anuntat astazi, in pofida apelurilor din partea Occidentului, ca isi va continua exercitiile militare in apropiere de Taiwan, in semn de protest fata de vizita presedintei Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi.

Nave de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat de-a soarecele si pisica in largul marii

Nave de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat duminica de-a soarecele si pisica in largul marii duminica, cu cateva ore inainte de incheierea prevazuta a celor patru zile de exercitii militare chineze fara precedent, lansate ca raspuns la o vizita in Taiwan a presedintei Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, transmite Reuters. Manevrele militare ale Chinei ar trebui sa se incheie duminica .

Nave de razboi chineze si taiwanezeau efectuat manevre militare fara precendent in jurul stramtorii

Navele de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat de-a soarecele si pisica pe mare, duminica, inainte de incheierea programata a patru zile de exercitii militare chineze fara precedent, lansate ca reactie la o vizita in Taiwan a lui Nancy Pelosi, scrie Reuters.

Nave de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat de-a soarecele si pisica in largul marii

Nave de razboi chineze si taiwaneze s-au jucat duminica de-a soarecele si pisica in largul marii duminica, cu cateva ore inainte de incheierea prevazuta a celor patru zile de exercitii militare chineze fara precedent, lansate ca raspuns la o vizita in Taiwan a presedintei Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, Nancy Pelosi, transmite Reuters.

VIDEO Trump despre tensiunile cu China: Vom pune capat nebuniei lui Nancy Pelosi. Ce dracu facea ea in Taiwan?

Fostul lider de la Casa Alba Donald Trump a criticat -o in stilul sau deja clasic pe presedinta Camerei Reprezentantilor, democrata Nancy Pelosi, pentru vizita in Taiwan afirmand ca le-a oferit chinezilor o scuza pentru a trece la represalii.

Politico: ingrijorare la Washington dupa ce armata chineza nu a raspuns la numeroasele apeluri date de Pentagon pe liniile telefonice de siguranta

In ciuda telefoanelor repetate ale sefilor armatei americane, omologii lor din China nu raspund, dupa ce Nancy Pelosi a vizitat Taiwan. Beijingul a tratat aceasta vizita drept un amestec in treburile interne ale tarii si a inceput exercitii militare foarte aproape de insula cu 23 de milioane de locuitori, potrivit Politico.

Analiza Reuters: Tensiunile din Taiwan arata dificultatile cu care se confrunta fortele americane in timp ce amenintarea chineza creste

Fortele americane au dificultati in fata unei armate chineze tot mai amenintatoare in jurul Taiwanului, arata o analiza Reuters, care porneste de la traseul lung pe care a trebuit sa-l faca zborul lui Nancy Pelosi, sefa Camerei Reprezentantilor a SUA, spre Taipei. Postul B1 TV va difuza, in premiera si in exclusivitate in Romania, documentarul SUA versus China: Razboi in Taiwan?, duminica, de la ora 16:00.

VIDEO: China intrerupe colaborarea militara si climatica cu SUA

China a anuntat ca intrerupe colaborarea cu Statele Unite in mai multe domenii, inclusiv intre comandantii militari si in ceea ce priveste schimbarile climatice, in urma furiei provocate de vizita in Taiwan a presedintelui Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi. Enervata de vizita presedintelui Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi, in Taiwan, China a anuntat vineri ca .

VIDEO: China intrerupe colaborarea militara si climatica cu SUA

China a anuntat ca intrerupe colaborarea cu Statele Unite in mai multe domenii, inclusiv intre comandantii militari si in ceea ce priveste schimbarile climatice, in urma furiei provocate de vizita in Taiwan a presedintelui Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi. Enervata de vizita presedintelui Camerei Reprezentantilor din SUA, Nancy Pelosi, in Taiwan, China a anuntat vineri ca .

Vara aceasta, in loc de Netflix, milioane de oameni urmaresc in timp real zborurile de pe cerul lumii

Vrei sa urmaresti in direct un zbor guvernamental ultrasecret? Sau sa urmaresti in timp real zborul secret al unui traficant de droguri? Sau sa stii cat de mult polueaza avioanele lui Taylor Swift? Toate acestea sunt transmise in direct, pe site-urile de succes ale verii: cele care urmaresc zborurile online. 000 de persoane au urmarit simultan cum aterizeaza Pelosi in Taiwan .

Theodor Paleologu, despre tensiunile dintre China si Taiwan: Este inca un spatiu pe glob unde tensiunea este extrema Tocmai acum se vede ce nivel jos de leadership avem (VIDEO)

Theodor Paleologu a vorbit vineri in emisiunea Politica zilei, moderata de Ioana Constantin despre tensiunile dintre China si Taiwan. amplificate de vizita la Taipei a presedintei Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi. in 1997 s-a dus in Taiwan Newt Gingrich, care era ce este Pelosi acum. Contextul era diferit. China isi dorea relatii bune cu SUA. Sigur ca nu au fost deloc multumiti, au fost luari de pozitie. Totusi nu au fost demonstratia de forta de acum.

OFICIAL CHINEZ: SUA trebuie sa-si rectifice greselile privind Taiwanul dupa vizita lui Nancy Pelosi

Singura iesire din criza in relatiile americano-chineze declansata de vizita in Taiwan a presedintei Camerei Reprezentantilor a SUA, Nancy Pelosi, este ca Statele Unite sa-si rectifice imediat greselile, a declarat astazi un oficial chinez de rang inalt de la ambasada chineza la Washington.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock
Confidenţialitate | Contact Sitemap
Copyright © 2012-2022 Libnet.roibNet.ro

( 0,164 seconds )