Pensiilor Adoptata


• Noua lege a pensiilor intra in vigoare la 1 septembrie 2024. Exceptiile care se aplica din 1 ianuarie
Noua lege a pensiilor, adoptata la votul final in noiembrie, va intra in vigoare in principiu in septembrie 2024, insa o parte din prevederi se aplica deja din 1 ianuarie.
• Detaliul ascuns in Legea Pensiilor care va afecta toti angajatii din Romania |Reactia ministrului Muncii
Noua Lege a Pensiilor a fost adoptata, insa provocarile Guvernului pentru a face rost de bani pentru a-si tine promisiunile facute romanilor abia au inceput. Asa ca toate datele au fost analizate cu atentie si s-a descoperit un detaliu care ar putea afecta toti angajatii din Romania.
• Pensia care va disparea. Noua lege a pensiilor vine cu modificari importante pentru romani din 2024
Un tip de pensie de care beneficiaza o parte dintre romani va disparea odata cu noua lege a pensiilor adoptata recent.
• Toate pensiile se vor recalcula dupa noua lege. Ce sporuri de vechime se aplica
Noua lege a pensiilor a fost adoptata luni seara de deputati, dupa ce au fost depuse o serie de amendamente, inclusiv pentru aplicarea sporurilor de vechime.
• Se schimba legea pensiilor in Romania, s-a votat. Toti pensionarii trebuie sa stie ce se intampla cu banii lor
La finalul zilei de ieri, noua lege a pensiilor a fost adoptata de catre Camera Deputatilor cu rol de for decizional pe aceasta speta. Urmeaza sa mearga la presedintele Romaniei pentru.
• Ministrul Muncii, dupa ce legea pensiilor a fost adoptata: Este o forma de respect pentru cei care au muncit si muncesc in Romania
Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a facut primele declaratii dupa ce noua lege a pensiilor a fost adoptata de Parlament. Este o forma de respect pentru cei care au muncit si muncesc in Romania. Legea corecteaza inechitatile dintre cei care au muncit la fel, dar au iesit la pensie in ani diferiti, dintre barbati si .
• Ministrul Muncii, dupa adoptarea noii Legi a pensiilor: Este o forma de respect pentru cei care au muncit si muncesc
Ministrul Muncii Simona Bucura Oprescu sustine ca noua Lege a pensiilor corecteaza inechitatile si ca reforma este sustenabila si va aduce stabilitate sistemului de pensii din Romania.
• NEWS ALERT. Legea pensiilor a fost adoptata de Parlament
Camera Deputatilor a adoptat, luni, proiectul legii pensiilor, elaborat de Guvern. S-au inregistrat 199 de voturi pentru, 39 de voturi impotriva si 17 abtineri. Conform proiectului, de la 1 ianuarie 2024 se majoreaza cu 13,8% punctul de pensie, de la 1. 785 de lei la 2. 032 de lei, iar de la 1 septembrie 2024 pensiile se .
• Legea pensiilor a fost adoptata. Marcel Ciolacu: Este o lege corecta, predictibila, sustenabila si va fi in aplicare pe o perioada lunga de timp (VIDEO)
Legea pensiilor a fost adoptata de Parlament cu 199 de voturi pentru si 39 de voturi impotriva. Premierul Marcel Ciolacu a sustinut o conferinta de presa imediat dupa terminarea votului.
• Ultimele modificari la legea pensiilor publice. Proiectul trece fulger, dar nu fara scandal, de Parlament. Ce urmeaza
Camera Deputatilor a dat unda verde proiectului legii pensiilor dupa sedinte cu scantei, fiind aduse cateva modificari fata de forma de la Senat, astfel incat acestea sa nu scada deloc, iar minerii sa se poata pensiona mai devreme fata de alte categorii.
• Legea pensiilor a fost adoptata de Camera Deputatilor cu 199 de voturi pentru. 39 de deputati au votat impotriva (FOTO)
Legea pensiilor a fost adoptata. Camera Deputatilor a adoptat, in calitate de for decizional,noua lege a sistemului public de pensii. Legea a fost adoptata cu 199 de voturi pentru, 39 de deputati au votat impotriva, si au fost si 15 abtineri.
• Noua Lege a pensiilor a fost adoptata de Camera Deputatilor
Noua Lege a pensiilor a fost adoptata, luni seara, de Camera Deputatilor.
• Scandal in Parlament. Legea pensiilor publice, dezbatuta intr-o sedinta cu scantei
Deputatii au inceput cu scandal dezbaterile in comisii pe tema legii pensiilor publice, adoptata recent de Senat in forma aprobata de Guvern. Parlamentarii AUR protesteaza in sedinta.
• Cum cresc pensiile si ce prevederi intra in vigoare la 1 ianuarie. Deputatii voteaza noua lege
Noua lege a pensiilor ar putea fi adoptata luni, pe repede-nainte, si de Camera Deputatilor, care este for decizional, astfel incat sa se poata aplica de la 1 ianuarie cresterea de 13,8%.
• Liberalii ii cer explicatii lui Nicolae Ciuca dupa sedinta coalitiei pe legea pensiilor. Robert Sighiartau: ii voi solicita presedintelui PNL motivele pentru schimbarea de pozitie. Noi n-am luat o decizie in partid (VIDEO)
Deputatul liberal Robert Sighiartau a anuntat, miercuri, la Stirile B1 TV prezentate de Gabriela Mihai si Luiza Cergan, ca ii va cere presedintelui PNL, Nicolae Ciuca, sa prezinte motivele pentru care si-a schimbat pozitia dupa sedinta de coalitie cu privire la legea pensiilor, proaspat adoptata de Senat.
• Seful Casei de Pensii, dupa votarea legii pensiilor: Romanii vor primi pensiile recalculate. Impactul bugetar a fost clarificat
Presedintele Casei Nationale de Pensii Publice CNPP), Daniel Baciu, a dezvaluit ca noua lege a pensiilor adoptata in senat va avea un impact bugetar de 10 miliarde de lei, iar pensionarii Romaniei vor primi pensiile recalculate conform programului stabilit de Guvern.
• Noua lege a pensiilor, adoptata de Senat. Initiativa legislativa a Guvernului urmeaza sa fie votata de Camera Deputatilor
Veste buna pentru pensionarii din Romania. Senatul Romaniei a votat, in aceasta seara, proiectul de lege privind sistemul public de pensii, cu 85 voturi pentru, 6 voturi impotriva si 19 abtineri.
• Noua lege a pensiilor a trecut pe repede-inainte de Senat. Anca Dragu (USR): Mi-e teama ca aceasta lege vine la pachet cu cresteri de taxe si impozite usturatoare
Noua lege a pensiilor a fost adoptata, marti, de Senat, cu 85 de voturi pentru, 6 impotriva si 19 abtineri, informeaza B1 TV. Proiectul urmeaza sa ajunga pentru dezbatere si vot la Camera Deputatilor, for decizional. Proiectul a fost inaintat de Guvernul Ciolacu, dupa o sedinta cu scandal in care, initial, ministrul de Finante, Marcel Bolos, sustinut de PNL, n-a vrut sa dea avizul pe motiv ca nu e specificata sursa de finantare pentru majorarile de pensii prevazute. intr-un final, Ministerul a dat un aviz cu observatii, in care a specificat ca e nevoie de masuri fiscale suplimentare, practic noi cresteri de taxe, pentru a face rost de bani in plus la buget.
• Noua lege a pensiilor publice, adoptata de Senat. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor
Plenul Senatului a adoptat proiectul pentru recalcularea pensiilor publice dupa lungi dezbateri si anularea amendamentelor adoptate anterior in comisiile de specialitate. Initiativa merge la Camera Deputatilor, for decizional.
• fanatik.ro: Taxe noi si inflatie crescuta sau cine plateste majorarea pensiilor. Guvernul incearca sa mulga o vaca care nu mai are lapte
Pentru a acoperi majorarea pensiilor cu 40%, asa cum prevede legea adoptata de catre Guvern saptamana trecuta si care va intra la vot la Senat marti, Executivul va trebui sa gaseasca o sursa de finantare recurenta in conditiile in care efortul bugetar va fi de peste 50 de miliarde lei in anul 2025, deci intre 3-4% din PIB. Suma este uriasa, iar pentru acoperirea ei ar putea fi necesara introducerea de noi taxe, poate chiar majorarea TVA-ului cu 50% peste valoarea actuala, si chiar cresterea incasarilor bugetare tot pe seama inflatiei, la fel ca in anul 2022, sunt de parere economistii.