Libnet.ro
UNICEF

10:48

Pensiilor Plenul

Libnet Ro
Romanii ale caror pensii nu vor mai creste anii urmatori, in raport cu inflatia! Guvernul a decis

Romanii ale caror pensii nu vor mai creste anii urmatori, in raport cu inflatia! Guvernul a decis

Astazi, noua lege a pensiilor intra la votul final in plenul Camerei Deputatilor. Proiectul a primit, in aceasta dimineata, raport de adoptare cu mai multe amendamente in cadrul Comisiei pentru Munca a Camerei Deputatilor.

De ce intarzie raportul pe pensii? Laurentiu Gidei (PSD): Plenul este in lucru, la acest moment se asteapta a veni si a intra in dezbatere legea pensiilor (VIDEO)

Deputatul PSD, Laurentiu Gidei, a avut o interventie in emisiunea Politica Zilei, moderata de Ioana Constantin, pe B1 TV, unde a spus de ce intarzie raportul pe pensii. Plenul este in lucru, la momentul asta se asteapta a veni si a intra in dezbatere legea pensiilor, deci nu este niciun fel de problema din acest punct de vedere.

Proiectul legii pensiilor va intra la votul final in plenul Camerei Deputatilor

Proiectul legii pensiilor va intra luni la votul final in plenul Camerei Deputatilor.

Proiectul legii pensiilor intra la vot final in plenul Camerei Deputatilor

ACTUALIZARE - Ministrul Muncii: Proiectul legii pensiilor isi doreste sa aduca echitate romanilor --- *ACTUALIZARE - A inceput dezbaterea proiectului legii pensiilor in plenul Camerei Deputatilor --- *ACTUALIZARE - Camera Deputatilor: Legea pensiilor a primit raport de adoptare cu amendamente in Comisia de munca --- Proiectul legii pensiilor va intra luni la votul final in plenul Camerei Deputatilor.

Proiectul legii pensiilor a fost adoptat de Camera Deputatilor

ACTUALIZARE - Proiectul legii pensiilor, adoptat de Camera Deputatilor --- *ACTUALIZARE - Ministrul Muncii: Proiectul legii pensiilor isi doreste sa aduca echitate romanilor --- *ACTUALIZARE - A inceput dezbaterea proiectului legii pensiilor in plenul Camerei Deputatilor --- *ACTUALIZARE - Camera Deputatilor: Legea pensiilor a primit raport de adoptare cu amendamente in Comisia de munca --- Proiectul legii pensiilor va intra luni la votul final in plenul Camerei Deputatilor.

Viitoarea lege a pensiilor, contestata de sindicate si de pensionari

Proiectul legii pensiilor care a fost adoptat marti de plenul Senatului si care a fost inaintat Camerei Deputatilor - for decizional in privinta acestui act normativ - este contestat de Blocul National Sindical BNS) si de Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania FNPR), membrii acesteia din urma amenintand cu proteste in toata tara.

Noua lege a pensiilor publice, adoptata de Senat. Votul final va fi dat de Camera Deputatilor

Plenul Senatului a adoptat proiectul pentru recalcularea pensiilor publice dupa lungi dezbateri si anularea amendamentelor adoptate anterior in comisiile de specialitate. Initiativa merge la Camera Deputatilor, for decizional.

Legea pensiilor a primit raport de admitere in comisiile din Senat si merge la vot in plen

Legea pensiilor a primit, marti, raport de admitere in comisiile reunite de buget-finante si munca din Senat, cu 18 voturi pentru, un vot impotriva si opt abtineri si merge la vot in plenul care incepe la ora 17. Amendamentele Opozitiei nu au fost admise.

Bogdan Matei (PSD): Cand vorbim de pensii nu poate sa existe decat o singura sursa bugetara, bugetul de stat. Este obligatia unui guvern sa respecte si sa plateasca la timp pensiile (VIDEO)

Senatorul PSD Bogdan Matei a vorbit despre legea pensiilor, marti, pe B1 TV, la Politica Zilei cu Ioana Constantin, si a anuntat ca proiectul ar putea intra in plenul Senatului la ora 17.

Noua lege a pensiilor speciale promulgata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, noua lege a pensiilor speciale, in urma punerii in acord cu recomandarile Curtii Constitutionale. Noua forma a legii este una blanda pentru ca mentine pensiile mari pentru magistrati si pentru restul categoriilor introduce o impozitare progresiva de la 10-20%. Legea a fost adoptata la inceputul saptamanii de catre plenul Camerei Deputatilor.

Oficial. Iohannis a promulgat legea pensiilor speciale. Ce masuri intra in vigoare

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind pensiile de serviciu, dupa ce plenul Camerei a adoptat decizional proiectul, in acord cu solicitarile Comisiei Europene si deciziile CCR.

Simona Spataru (USR), dupa ce legea pensiilor speciale a fost adoptata: Cum justifica faptul ca au mai marit cuantumul privilegiilor? Preferinta PSD-PNL este aceasta, de a mentine si de a majora privilegiile (VIDEO)

Legea pensiilor speciale a fost adoptata. Proiectul de lege a fost adoptat, astazi in Plenul Camerei Deputatilor cu 174 de voturi pentru, 81 contra si 16 abtineri. Legea merge spre promulgare la presedintele Klaus Iohannis si prevede ca pensiile de serviciu vor fi impozitate suplimentar, in trepte, cu pana la 20% pentru partea necontributiva. Nu se schimba nimic, specialii raman speciali, sustin cei de la USR, care au votat imptriva proiectului.

Proiectul legii pensiilor speciale, adoptat de plen dupa punerea in acord cu decizia CCR

ACTUALIZARE - Marcel Ciolacu: in PNRR e trecut de catre fostii guvernanti ca deciziile CCR se iau si se aplica numai in ceea ce priveste magistratii --- Plenul Camerei Deputatilor a votat, luni, cu 174 pentru, 81 impotriva, 17 abtineri, proiectul de lege privind modificarea si completarea unor acte normative din domeniul pensiilor de serviciu, dupa punerea lui in acord cu observatiile Curtii Constitutionale si cu observatiile Comisiei Europene.

Proiectul legii pensiilor speciale va intra luni la vot in plenul Camerei Deputatilor

Proiectul legii pensiilor speciale urmeaza sa intre, lunea viitoare, in dezbaterea si votul plenului Camerei Deputatilor, a decis, miercuri, Biroul permanent.

Pensiile speciale intra la votul final in Senat |Ultima sansa pentru a nu pierde banii de la UE

Amendamentele la reforma pensiilor speciale sunt dezbatute si votate astazi in plenul Senatului. Acest lucru se intampla dupa luni intregi de intarziere si dupa numeroasele discutii avute cu oficialii de la Bruxelles.

CCR pregateste o veste buna pentru magistrati. Raportul preliminar da dreptate ICCJ care apara pensiile speciale ale procurorilor si judecatorilor

Raportul preliminar prezentat in plenul CCR dupa ce Curtea Suprema a atacat noile prevederi pentru pensiile speciale ale magistratilor da dreptate judecatorilor. Curtea Constitutionala va decide miercuri asupra sesizarii depuse de ICCJ dupa ce Parlamentul a modificat legea pensiilor speciale.

Proiectul de desfiintare a pensiilor speciale a trecut de Senat si merge la Camera Deputatilor

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind pensiile speciale in forma adoptata de Camera Deputatilor, potrivit Agerpres.

Parlamentarii raman fara pensia speciala

841 de fosti si actuali senatori si deputati beneficiaza de indemnizatia respectiva * Valoarea ei se situeaza intre 2200 lei si peste 12. 000 lei in functie de numarul mandatelor avute de fiecare dintre beneficiari * Bugetul alocat in 2023 pentru plata pensiilor parlamentarilor se ridica la 55 milioane lei Plenul Parlamentului a adoptat - cu 382 voturi pentru si 3 abtineri, iar 3 parlamentari au fost prezenti si nu au votat - proiectul de lege privind desfiintarea indemnizatiei speciale a senatorilor si deputatilor pe care acestia o primeau la finalul mandatului, asa numita pensie speciala.

Catalin Drula il acuza pe Marcel Ciolacu ca este un sustinator al pensiilor speciale: Nu o sa puteti sa ii faceti pe oameni din vorbe. Veti primi nota de plata la vot (VIDEO)

Liderul USR, Catalin Drula, l-a acuzat pe premierul Marcel Ciolacu ca este un sustinator al pensiilor speciale, luni, in plenul in care a fost votata eliminarea acestor pensii in cazul parlamentarilor. Catalin Drula: Proiectul USR, cu acelasi continut precum cel votat astazi, a fost depus in 6 mai 2022 .

VIDEO Parlamentul a eliminat pensiile speciale ale deputatilor si senatorilor Diana Sosoaca a facut din nou circ in plenul reunit

Deputatii si senatorii au adoptat luni, cu 382 voturi pentru si trei abtineri eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Senatoarea Diana Sosoaca a facut scandal pe toata durata plenului, fluierand si strigand, in incercarea de a opri dezbaterile: Pensiile speciale sunt o minciuna, e neconstitutional!.

actualitate, 10:48

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )