Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pentagonul a anuntat retragerea portavionului american USS Nimitz din Golful Persic, dupa 9 luni de stationare, semn al detensionarii relatiei cu Iranul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pentagonul a anuntat retragerea portavionului american USS Nimitz din Golful Persic, dupa 9 luni de stationare, semn al detensionarii relatiei cu Iranul

Pentagonul a anuntat marti plecare din Golful Persic a portavionului american USS Nimitz dupa noua luni de stationare, o decizie ce pare sa semnaleze o dorinta de dezescaladare a relatiilor cu Iranul, dupa luni de tensiuni, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Un avion de lupta rusesc a trecut, razant, pe langa distrugatorul american USS Donald Cook in Marea Neagra VIDEO

Aviatia rusesca continua sa sicaneze navele de lupta americane aflate in Marea Neagra. Concret, un avion de lupta rusesc Su-24 a fost filmat duminica zburand la joasa altitudine si la foarte mica distanta de distrugatorul american USS Donald Cook, care participa alaturi de alte nave la exercitii in Marea Neagra.

Un avion de lupta rusesc Su-24 a trecut pe langa distrugatorul american USS Donald Cook, in Marea Neagra, la mica altitudine (VIDEO)

Un avion de lupta rusesc a zburat la altitudine joasa in apropiere de distrugatorul american USS Donald Cook, duminica, in Marea Neagra, unde Marina SUA a trimis trei nave pentru exercitii, relateaza Stars and.

Neversea a anuntat primii artisti reconfirmati pentru editia din acest an

Neversea a anuntat primii artisti reconfirmati pentru editia din acest an printre care se numara: Tyga, Dimitri Vegas and Like Mike, Black Eyed Peas, Don Diablo, Nicky Romero, Tchami si Ummet Ozcan B2B Brennan Heart.

Portavionul american Nimitz paraseste Golful Persic, semn de detensionare cu Iranul

Pentagonul a anuntat ieri plecare din Golful Persic a portavionului american USS Nimitz dupa noua luni de stationare, o decizie ce pare sa semnaleze o dorinta de dezescaladare a relatiilor cu Iranul, dupa luni de tensiuni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2273 seconds )