Libnet.ro
carturesti.ro

21:00

Petrica Matu Stoian a primit, post-mortem, o distinctie importanta: ii vom pastra vie memoria in gandurile si inimile noastre

B1 TV B1 TV,
Petrica Matu Stoian a primit, post-mortem, o distinctie importanta: ii vom pastra vie memoria in gandurile si inimile noastre

Lumea muzicii populare e in doliu. Petrica Matu Stoian a plecat la ceruri. Artistul s-a stins din viata la varsta de 61 de ani. Acesta a fost inmormantat in cimitirul Ungureni. Petrica Matu Stoian, distins . continuă pe B1 TV

Constantin Enceanu, dezvaluiri noi despre Petrica Matu Stoian: Da chiar, ce ti-a venit, manca-ti-as sufletul?

Constantin Enceanu a fost prieten bun cu Petrica Matu Stoian. Cei doi nu erau doar colegi de scena, ci si foarte apropiati in afara ei. Dupa moartea interpretului, Enceanu inca nu isi poate reveni si ii vine greu sa creada ca nu isi mai va mai vedea niciodata amicul. La mai bine de doua saptamani .

Constantin Enceanu, vis macabru despre Petrica Matu Stoian. I-a povestit toata intamplarea lui Catalin Maruta

Constantin Enceanu inca nu poate trece peste moartea bunului sau prieten, Petrica Matu Stoian. Artistul a povestit un episod recent, in care l-a visat pe cantaret. De asemenea, el a trecut printr-un moment dificil, cand la scurt timp dupa moartea interpretului, a fost nevoit sa se urce pe scena si sa isi faca meseria. Constantin .

Petrica Mitu Stoian a castigat, post-mortem, un proces in care a fost implicat

Petrica Mitu Stoian a castigat, post-mortem, un proces, care a durat noua ani. Regretatul artist trebuia sa se prezinte in fata instantei in urma cu o zi. Ce a comis Petrica Mitu Stoian Petrica Mitu .

Constantin Enceanu nu-si revine dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian. Era atat de pornit sa se duca

La aproape 3 saptamani dupa moartea bunului sau prieten si coleg Petrica Mitu Stoian, care s-a stins fulgerator, la 61 de ani, la sectia ATI a Spitalului de Urgenta Resita, Constantin Enceanu 58 ani) a marturisit pentru Click! ca inca nu ii vine sa creada ca a ramas fara camaradul sau.

watchshop.ro

actualitate, 21:00

carturesti.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)

Horoscop

Horoscop

Zilnic horoscopul tuturor zodiilor. Află despre perioadele zodiilor şi cum te influenţează astrele. Citeşte despre nativii din fiecare zodie.

watchshop.ro
carturesti.ro
 
watchshop.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,1638 seconds )