Libnet.ro
evomag.ro

22:45

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 989,65 leiMWh

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 989,65 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 989,65 leiMWh, in intervalul orar 20:00 - 21:00. continuă pe Ziarul Bursa

carturesti.ro

PIATA PENTRU ZIUA URMATOARE Pretul maxim al energiei electrice - 930,31 leiMWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru astazi, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 930,31 leiMWh, in intervalul orar 19.

Romania inregistreaza cel mai mare pret spot al energiei electrice din istorie

Pretul mediu al pietei spot de energie electrica de la Bucuresti a atuns un nou record, ajungand pentru ziua de livrare 15 sepembrie la 831 de leiMWh. Acesta este cel mai mare pret din istorie, .

Pretul energiei electrice se scumpeste cu 40% in Polonia

De anul viitor, pretul energiei electrice din Polonia va fi mai mare cu 40%. Guvernul polonez intentioneaza sa fie specificat pe facturi ca aceste scumpiri sunt cauzate si de politicile UE privind schimbarile climatice. Polonia este tara cea mai dependenta de carbune din blocul comunitar european. Astfel, consumatorii se vor confrunta cu facturi vizibil mai .

Procuratura R. Moldova a deschis un dosar penal pe faptul delapidarii averii statului la importul energiei electrice

Procuratura Generala a Republicii Moldova a anuntat luni, 13 septembri, ca a initiat urmarirea penala pe faptul delapidarii mijloacelor financiare ale statului prin intermediul unor scheme criminale in procesul de import a energiei electrice in Republica Moldova, cu prejudicierea statul in proportii deosebit de mari.

Pretul energiei electrice se majoreaza: vestea proasta iti vine pe email

O companie si-a anuntat clientii ca, de la 1 octombrie, pretul energiei se majoreaza. Modificarea substantiala care urmeaza sa se faca a fost adusa la cunostinta lor intr-un mod.

Economistii spun adevarul. Ce se intampla, de fapt, cu pretul energiei electrice

Ultimele luni au venit la pachet cu o avalansa de scumpiri la facturile de utilitati. Din pacate, nici viitorul nu arata promitator pentru romanii cu bugete mici, anunta analistii.

actualitate, 22:45

evomag.ro

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
carturesti.ro
Confidenţialitate | Contact
Copyright © 2012-2021 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )