Libnet.ro
UNICEF

01:05

Poate inteligenta artificiala (AI) preveni crizele financiare?

Adevărul Adevărul,
Poate inteligenta artificiala (AI) preveni crizele financiare?

Pe plan international opereaza interventii ale organismelor financiare internationale specializate, precum FMI, iar in UE diverse mecanisme de stabilizare si fonduri structurale de coeziune. continuă pe Adevărul

Poate inteligenta artificiala (AI) preveni crizele financiare?

Intr-un al text am argumentat ca AI nu modifica logica economica, nu elimina concurenta, discrepante de venituri si averi intre persoane si grupuri de oameni, intre societatistate Poate AI schimba logica economica? Hotnews si Contributors, 28 ianuarie, ac) .

Daniel Daianu: Poate inteligenta artificiala (AI) preveni crizele financiare?

Intr-un al text am argumentat ca AI nu modifica logica economica, nu elimina concurenta, discrepante de venituri si averi intre persoane si grupuri de oameni, intre societatistate. Ce incearca sa faca politicile publice este de a atenua asemenea discrepante, tensiunile sociale derivate, in interiorul economiilor. Pe plan international opereaza interventii ale organismelor financiare internationale specializate, precum FMI, iar in UE diverse mecanisme de stabilizare si fonduri structurale de coeziune.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (https://translate.google.com)
 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2583 seconds )